Ζώδια Απρίλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-zygos-erwtika-mystika

Ζώδια Απρίλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Ζυγός Έφτασε η Άνοιξη!

Και μαζί της, ευδοκιμεί η εξωστρεφής προσωπικότητά σας!

Αυτό τον μήνα θα βρεθείτε με φίλους και μέλη της οικογένειάς σας που είχατε καιρό να δείτε από κοντά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Απρίλιος ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου στον 7ο οίκο σας. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να λάμψετε. Και θα διαπιστώσετε πως οι άνθρωποι βασίζονται σε εσάς, περισσότερο από το συνηθισμένο. Είστε καλοί μεσολαβητές, κάτι που γνωρίζουν οι άνθρωποι του κύκλου σας. Αλλά μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά τους, σε βάρος της προσωπικής σας ευτυχίας!

Κάντε αυτό που θέλετε να κάνετε. Ίσως ένας Λέοντας να σας μάθει πώς μπορείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, έτσι για αλλαγή! Αν είστε ελεύθεροι, ζητήστε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να συναντηθείτε. Να είστε τολμηροί. Ίσως εκπλήξετε αυτό το άτομο – αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό!

zwdia-66

Η Νέα Σελήνη στις 11 Απριλίου, θα ανοίξει πολλές πόρτες στην ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη και ο Δίας θα κάνουν εξάγωνο την ίδια μέρα, δίνοντας ώθηση στον αισθησιασμό σας. Θα απορροφήσετε όλες τις πληθωρικές ιδιότητες της Αφροδίτης – και οποιοσδήποτε γύρω σας θα το νιώσει όσο κι εσείς: Ήρθε η ώρα για φλερτ και ρομαντισμό. Ακόμη κι αν δεν είναι αυτό που ψάχνετε, δύσκολα θα το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται όλοι να θέλουν να βγουν μαζί σας εκείνο το βράδυ. Είστε το καυτό θέμα αυτής της Νέας Σελήνης!

Προχωρώντας ο μήνας, η Αφροδίτη εμφανίζεται ξανά στο χάρτη σας καθώς βαδίζει προς τον φιλικό σας Ταύρο. Φωτίζοντας τον 8ο οίκο σας, ίσως να λάβετε απροσδόκητα ένα δώρο. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση ίσως την επισημοποιήσετε, είτε θα κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε κάθε περίπτωση, ετοιμαστείτε να νιώσετε ευγνωμοσύνη!

Ζώδια Απρίλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9

Οι συγκυρίες ήταν περίεργες τον τελευταίο καιρό και πρέπει να απολαύσετε όλες τις νίκες σας. Η Πανσέληνος αναδύεται στις 26 Απριλίου στον 12ο οίκο σας, προκαλώντας μια ενδοσκόπηση. Θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή για αυτό το μήνα, αφού μέχρι τώρα η εστίασή σας αφορούσε τους άλλους. Φροντίστε για τις δικές σας ανάγκες σε αυτή τη φάση!

Μπορεί μερικές φορές να δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τα αισθήματά σας. Οπότε απλώς αγκαλιάστε τα, γίνετε ο έμπιστος φίλος του εαυτού σας. Αυτή η Σελήνη θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον 5ο οίκο σας, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Αυτή η όψη αφορά τη δημιουργικότητα. Με αυτή την Πανσέληνο, θα αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Απλά πιστέψτε στον εαυτό σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, ο Κρόνος θα κάνει εξάγωνο με το Νότιο Δεσμό. Αυτή η όψη απαιτεί ευαισθητοποίηση για όλα τα δώρα που έχετε λάβει: Σας θυμίζει να εκτιμάτε όσα έχετε πετύχει. Ο Απρίλιος θα είναι μια πολύ θετική περίοδος για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να συντηρήσετε αυτή τη ροή αφθονίας!

Ο μήνας φτάνει στο τέλος του, με τον Κρόνο να τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό στον 5ο και 9ο οίκο σας αντίστοιχα. Η όψη αποτελεί μια προώθηση στον επόμενο μήνα, με μια νέα αίσθηση ενθουσιασμού και πολλές σκέψεις για το μέλλον σας. Πιθανότατα θα είναι μια πολύ διανοητική διέλευση, θα ηρεμήσετε από όλες τις ενέργειες του μήνα!

Ζώδια Απρίλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ίσως αυτό το διάστημα να επηρεαστείτε από την ενέργεια των Διδύμων, να μελετήσετε πολλές διαφορετικές δυνατότητες για την κατεύθυνση της ζωής σας. Κάντε εκτεταμένη έρευνα – αλλά προσπαθήστε να πάρετε σύντομα τις αποφάσεις σας. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η δυσκολία του στη λήψη αποφάσεων… Και η παρουσία των Δίδυμων στην εξίσωση μπορεί να δυσκολέψει στις επόμενες κινήσεις σας. Απλά δραστηριοποιηθείτε – και οι απαντήσεις θα έρθουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988