Ζώδια Απρίλιος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Ζώδια Απρίλιος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Ιχθύες Για όλους τους Ιχθύες εκεί έξω, η εποχή του Κριού θα είναι πολύ άνιση σε σύγκριση με τα άλλα ζώδια.

Η μεγαλύτερη δράση θα συμβεί μέσα σας, καθώς θα κάνετε όνειρα για το επόμενο ταξίδι σας.

Πιθανόν να νιώσετε την τεράστια μετασχηματιστική ενέργεια στον αέρα… Και εξαιτίας της να προτιμήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μέχρι τα πράγματα να επανέλθουν στο φυσιολογικό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή τη στιγμή, προτιμάτε να ζήσετε στον δικό σας φανταστικό μικρόκοσμο. Αλλά μην αφήσετε κανέναν να σας βγάλει από την ονειρεμένη φαντασίωση… με την αρνητικότητά του. Η εποχή του Κριού είναι η εποχή σας. Ωστόσο, μην ξεγελιέστε θεωρώντας ότι δεν θα επηρεαστείτε από την παγκόσμια αλλαγή. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να την αποφύγετε, θα διαπιστώσετε ότι οι ευλογίες αυτού του μήνα θα σας αλλάξουν – με λεπτούς και απροσδόκητους τρόπους!

Ένα άλλο θέμα που ξεχωρίζει αυτό το μήνα, είναι η οικονομική σας ζωή με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου στον 2ο οίκο σας. Αυτή η διέλευση σας φέρνει τύχη στον τομέα των χρημάτων. Μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί μια αναπάντεχη ευκαιρία στα επαγγελματικά σας… Επίσης, υπάρχει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τη Σελήνη στον 10ο οίκο σας, προσθέτοντας αρκετή θετική ενέργεια: Μερικοί μπορεί να βρείτε ή να αλλάξετε δουλειά, με κάποια που να απηχεί περισσότερο στις φυσικές σας ικανότητες!

chartomantia-098

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται επίσης στον 2ο οίκο σας και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου εργασιακού κύκλου. Τα χρήματα θα είναι η μικρότερη από τις ανησυχίες σας αυτό το μήνα. Μην διστάσετε να ξοδέψετε ένα ποσό για να κάνετε μια αγορά. Νέα φεγγάρια όπως αυτό δεν εμφανίζονται κάθε μέρα… Οπότε απολαύστε το!

Προχωρώντας στις 16 Απριλίου, σχηματίζεται το τρίγωνο Δία – Άρη από τον 12ο και 4ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η όψη εφιστά την προσοχή σε ζητήματα ζήλιας και επιθετικότητας. Ας αποφεύγετε να καυχιέστε για το πόσο όμορφα περνάτε… Κάποιοι μπορεί να το κάνετε με λάθος τρόπο και να προκαλέσετε περιττές συγκρούσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

Από την άλλη πλευρά, η συγκυρία μπορεί να σηματοδοτήσει και κάποια παράνοια. Αν δεν έχετε δώσει σε κανέναν αφορμές να σας εχθρεύεται, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Στο μεταξύ, η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 26 Απριλίου στον 9ο οίκο σας, θα σας βάλει σε περισυλλογή. Αν και το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι καλό για εσάς, σε αυτή τη φάση ίσως νιώσετε λίγο κολλημένοι ή βαριεστημένοι.

Ζώδια Απρίλιος 21 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

Όταν όλα πάνε καλά, συχνά αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ίσως γίνετε υπερκαταναλωτικοί. Απολαύστε αυτό το νέο κόσμο ευκαιριών που σας ανοίγεται. Αν δεν έχει απομείνει κάτι άλλο που χρειάζεται να κάνετε, αυτό δηλώνει πως τα καταφέρατε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του, η Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Άρη από τον 5ο και 11ο οίκο σας αντίστοιχα. Ίσως γίνετε λιγότερο «αντικοινωνικοί», καθώς ετοιμάζεστε για τον επόμενο μήνα. Έφτασε η ώρα να βγείτε από τη σπηλιά σας, να αφήσετε τις ονειροπολήσεις για αργότερα. Επωφεληθείτε από την Άνοιξη, βγείτε να απολαύσετε τη φύση με αυτούς που αγαπάτε!

Το φεγγάρι θα κάνει επίσης τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 3ο οίκο σας. Η ενέργεια του Άρη θα εξισορροπήσει τα πράγματα, προσθέτοντας στην αύρα σας μια φιλική κι ήρεμη ποιότητα. Θα νιώσετε εξαιρετικά γενναιόδωροι και ίσως μαγειρέψτε για κάποιους φίλους, ώστε να ξεκινήσετε θετικά τον επόμενο μήνα. Οι μέρες σας ως ερημίτες μάλλον έχουν τελειώσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76