Ζώδια Απρίλιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Ζώδια Απρίλιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Καρκίνος Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με εσάς, Καρκίνοι!

Έχετε δεσμευτεί να γυρίσετε σελίδα στην καριέρα σας από τις αρχές της χρονιάς…

Γι’ αυτό δεν είχατε πολύ χρόνο για οτιδήποτε άλλο… Εκτός από την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωστόσο, θα πρέπει να χαλαρώνετε κάθε τόσο. Αυτή η εστίαση θα σας οδηγήσει μακριά – αλλά η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Τον Απρίλιο θα μάθετε πώς να επιτυγχάνετε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την ευχαρίστηση, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις ανάγκες σας!

Ο μήνας ξεκινά, με τη Σελήνη που σας κυβερνά σε αντίθεση με τον ωροσκόπο σας. Είναι μια καλή όψη, που διευκολύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα, να διασκεδάσετε λιγάκι και να επιστρέψετε στη δουλειά αργότερα. Όσο πιέζεστε να ξεπεράσετε τα όριά σας, τόσο η δίψα για επιτυχία θα σκοτώνει τελικά όλη τη χαρά… Δεν χρειάζεται να βιάζεστε να ολοκληρώσετε τα έργα που έχετε αναλάβει. Προχωρήστε υπομονετικά!

zwdia-66

Στις 7 Απριλίου ο Ερμής θα τετραγωνίσει τον ωροσκόπο σας. Αυτό μπορεί να κεντρίσει μια επιθυμία να κάνετε συζητήσεις, να βγείτε και να φροντίσετε τον ψυχισμό σας. Αλλά έχετε την τάση να ασχολείστε πολύ με τη ζωή των άλλων, κάτι που μπορεί να αποτελέσει μεγάλη απόσπαση της προσοχής σας!

Ακόμα κι αν τις περισσότερες φορές το κάνετε με τις καλύτερες προθέσεις, αντιμετωπίστε πρώτα τα συναισθήματά σας και μετά να βοηθάτε τους άλλους. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις υπερβολικά συναισθηματικές συζητήσεις. Θα πρέπει να είστε πιο λογικοί στη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων του μήνα!

zwdia-9-zvdia-9

Η Νέα Σελήνη στις 11 Απριλίου σχηματίζεται στον 10ο οίκο σας. Θα έχετε καινούργιες ιδέες, που πιθανόν θα εμφανιστούν όταν δεν το περιμένετε. Αυτές θα δώσουν νέα ζωή στα έργα που ασχολείστε τώρα, ίσως ακόμη και να τα ολοκληρώσετε. Αυτή είναι μια ευκαιρία να κάνετε το επόμενο βήμα και να διατηρήσετε την ορμητικότητά σας!

Ζώδια Απρίλιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

Μιας και μιλάμε για την ενέργεια του Κριού, ο κυβερνήτης του ο Άρης θα μπει στις 24 του μήνα στον 1ο οίκο σας. Αυτή η είσοδος θα σας δώσει ζωτικότητα και κίνητρα για να διατηρήσετε την ενέργεια που ρέει. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι την κατευθύνετε σωστά: Η υπερβολική ορμή μπορεί να επιφέρει άγχος και επιθετικότητα, που τελικά να λειτουργήσουν εναντίον σας!

Από τον 1ο οίκο σας, ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία. Αυτή η αλληλεπίδραση των δύο πλανητών θα είναι μια πρόσκληση, για να χρησιμοποιήσετε το σθένος σας και να προσφέρετε στους συνανθρώπους σας. Ο Δίας που αφορά την αίσθηση της αφθονίας και της πίστης, βρίσκεται στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου. Από εκεί λειτουργεί ως υπενθύμιση, για να φροντίσετε όσους δεν έχουν τα ίδια προνόμια με σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη νέα δύναμη, για να εμπνεύσετε άλλους να αξιοποιήσουν τη δική τους!

zwdia-zodia-astrologia-65
Η Πανσέληνος αναδύεται στις 26 Απριλίου στον Σκορπιό και τον 5ο οίκο σας της δημιουργικής ενέργειας και της απόλαυσης. Επωφεληθείτε από αυτή τη μέρα για να ξεχάσετε για λίγο τη δουλειά, να απολαύσετε τα απλά πράγματα της ζωής. Η συγκυρία είναι εξαιρετική και για την ερωτική σας ζωή, ειδικά για όσους έχουν ήδη δεσμευτεί!

Ο μήνας τελειώνει με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, στον 11ο και 9ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η όψη αφορά την ουσιαστική επικοινωνία και την ενδοσκόπηση. Ίσως βρεθείτε να φιλοσοφείτε με έναν καλό φίλο, συζητώντας για όλα όσα αγαπάτε. Θα είναι ένας φανταστικός τρόπος να κλείσει ο Απρίλιος, δίνοντας τη μεγάλη εικόνα για το τι να περιμένετε τον επόμενο μήνα!

Επίσης, μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία να μοιραστείτε τις ιδέες σας για επόμενες κινήσεις που θα κάνετε στην καριέρα σας… Εξάλλου, αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα του φετινού Απριλίου. Είναι πάντα καλό να παίρνετε μια δεύτερη γνώμη πριν κάνετε μεγάλες κινήσεις – και οι φίλοι σας θα ικανοποιηθούν που εκτιμάτε τις απόψεις τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76