Ζώδια Απρίλιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

Ζώδια Απρίλιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Κριός Ο Απρίλιος είναι ένας απίστευτα τυχερός μήνας για εσάς!

Όχι μόνο είναι η γενέθλια εποχή σας – χαρούμενα γενέθλια, παρεμπιπτόντως… Αλλά όλοι οι πλανήτες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν.

Έρχονται φέρνοντας πολλά δώρα μαζί τους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει λίγο αργά, με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή να κρέμονται στον 12ο οίκο σας. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συνυπάρχουν, κεντρίζουν μια ενδοσκόπηση…. Και αυτή είναι λίγο δύσκολη για μια ζωηρή και ενθουσιώδη ιδιοσυγκρασία όπως η δική σας!

Ωστόσο, ο Ερμής κινείται γρήγορα και η μειωμένη ταχύτητα σίγουρα δεν θα διαρκέσει πολύ. Η ενδοσκόπηση θα βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας… Και αυτή με τη σειρά της θα ενεργοποιήσει μερικές στιγμές διαφωτισμού, που θα είναι χρήσιμες όταν τα πράγματα ξαναγυρίσουν στο ρυθμό που προτιμάτε!

zwdia-66

Η Νέα Σελήνη στις 11 Απριλίου σχηματίζεται στο ζώδιό σας. Θα σας προσφέρει έμπνευση, για να εφαρμόσετε όσα σχεδιάσατε κατά την ενδοσκόπησή σας νωρίτερα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας σταματήσει στη διάρκεια αυτού του κύκλου του φεγγαριού… Αρκεί να εργάζεστε και να μην αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα: Ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό σας περίπου στην ίδια φάση, κάτι που θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει!

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα, θα είναι χρήσιμες για όλους τους μοναχικούς Κριούς εκεί έξω. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα γυροφέρνουν τον 1ο οίκο σας όλο τον Απρίλιο, με τις δονήσεις τους να είναι πολύ πιο ισχυρές αυτή την περίοδο. Αυτοί οι πλανήτες θα σας δώσουν μια ακαταμάχητη γοητεία, που θα οδηγήσει σε μια νέα σχέση ή ένα εξαιρετικό ερωτικό ραντεβού!

chartomantia-098

Αν χάσετε το παράθυρο αυτής της συνόδου, μην ανησυχείτε. Στις 26 του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή, φέρνοντας έναν παρόμοιο αέρα στις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Μπορεί να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με τα λόγια σας. Αυτή η όψη είναι επίσης εξαιρετική για τους επιχειρηματίες. Μπορείτε να συνάψετε επαγγελματικές συμφωνίες και να οδηγηθείτε σε κερδοφόρα αποτελέσματα, καθώς όλα αυτά συμβαίνουν στον 2ο οίκο σας των οικονομικών!

Στις 24 Απριλίου η Σελήνη θα τετραγωνίσει τον Άρη στον 7ο οίκο σας, οπότε προσέξτε για τυχόν διαμάχες. Είστε νευρικοί χαρακτήρες, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε τις διαμάχες με φίλους και οικογένεια εκείνη την ημέρα. Μπορεί να κλιμακωθεί άσχημα η κατάσταση αν δεν είστε προσεκτικοί!

zodia-zwdia-88-1

Στις 26 του μήνα, η Πανσέληνος αναδύεται στον Σκορπιό και τον 8ο οίκο σας. Η επίδρασή της αφορά θέματα, που υποσυνείδητα μπορεί να σας ωθήσουν προς τα εμπρός. Τώρα θα συνδυάσετε την έμπνευση με τις βαθιές συναισθηματικές σας παρορμήσεις, για να κάνετε αυτό που έχετε σχεδιάσει!

Ζώδια Απρίλιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας θα έχει περισσότερη δράση μέσα από τον 2ο οίκο σας. Ο Ήλιος θα έρθει σε επαφή με τον Ουρανό, υπογραμμίζοντας το θέμα των αλλαγών της Πανσελήνου. Αν και πιθανότατα θα αφορά τη σφαίρα των οικονομικών σας, μην φοβηθείτε: Η Αφροδίτη και ο Ερμής εξακολουθούν να σας παρέχουν υποστήριξη, μαζί με τη ζωτικότητα του Ήλιου. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ θετικές, ακόμα κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι απροσδόκητο στην πορεία!

Ωστόσο, αν φροντίζετε τον εαυτό σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό του μήνα, θα έχετε όλα τα εργαλεία για να αδράξετε τα οφέλη του. Επωφεληθείτε από την απλότητα για να αποκτήσετε αυτά που ξέρετε ότι αξίζετε… Και θα είστε περισσότερο από χαρούμενοι που το κάνατε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw