Ζώδια Απρίλιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

Ζώδια Απρίλιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Λέων Είναι η εποχή του φιλικού σας Κριού!

Αλλά σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, αυτός ο μήνας δεν θα σας «ζεματίσει».

Αυτό δεν είναι καθόλου κακό… Αλλά για ένα ζώδιο που προτιμά να βρίσκεται στο επίκεντρο, θα σας είναι άσχημο να περνάτε πολύ χρόνο στα παρασκήνια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σίγουρα δεν είναι μόνιμη κατάσταση, όπως δεν είναι τίποτα στη ζωή. Το θέμα του μήνα είναι η μελέτη και η ανάλυση. Αν το τέλος του Μάρτη έφερε κάποιες συγκρούσεις, τον Απρίλιο θα μελετήσετε πώς να προχωρήσετε: Πώς θα αφήσετε πίσω σας τις ανοησίες των άλλων, ώστε να εστιάσετε στον εαυτό σας!

Ακριβώς έξω από την πύλη, η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν εξάγωνο στον 9ο και 11ο οίκο σας. Σκεφτείτε αυτή την όψη ως μια εξισορρόπηση της παθητικής και της ενεργητικής ενέργειας, των Γιν και Γιανγκ. Μπορεί να είναι η στιγμή που οι προκλήσεις του προηγούμενου μήνα αρχίζουν να αποκτούν λογική… Αρχίζετε να βλέπετε τη θετική τους πτυχή. Αν παρεξηγηθήκατε με έναν φίλο, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να τα ξαναβρείτε!

prodosia

Στις 11 Απριλίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 9ο οίκο σας. Μπορεί να εκδηλωθεί μέσα σας μια αίσθηση θαύματος και φιλοσοφίας. Αυτός είναι επίσης ο οίκος της πίστης, άρα σηματοδοτείται ένας νέος κύκλος ελπίδας και πάθους!

Μπορεί να ανακαλύψετε ένα νέο ενδιαφέρον σας για την έρευνα. Κάποιοι μπορεί να επιστρέψετε στη μάθηση μετά από καιρό. Η ψυχολογία και η αυτοβοήθεια μπορεί να είναι επίσης θέματα αυτής της όψης!

Στις 15 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη στον 7ο και 11ο οίκο σας που αφορούν τις σχέσεις και το περιβάλλον σας. Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως αδιαφορείτε μπροστά στον κίνδυνο. Μεταφορικά, είστε ο Ήλιος που λάμπει λαμπρός – και η ηρεμία σας εμπνέει τους γύρω σας!

zwdia-66

Αν και μπορεί να μην εξωστρεφής όσο συνήθως αυτή τη στιγμή, οι πράξεις σας θα μιλούν δυνατότερα από τα λόγια. Η δίψα σας για γνώση θα είναι εμφανής, στο πόσο ενεργά την επιδιώκετε. Ο Ήλιος μπαίνει στον 10ο οίκο σας στις 20 Απριλίου, βοηθώντας στην υλοποίηση νέων ιδεών. Από τώρα και στο εξής, όλα θα αφορούν την εσωτερική έρευνα αυτών των νέων ιδεών: Θα ψάχνετε πώς μπορούν να βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς την έγκριση κάποιου άλλου!

Ζώδια Απρίλιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 26 του μήνα, αναδύεται στον 4ο οίκο σας. Αν θέλετε να πείτε κάποια λόγια σε κάποιον που σας αδίκησε, δύσκολα θα συγκρατηθείτε… Αλλά χρησιμοποιήστε την επιλεκτική σας ευχέρεια, για να καθορίσετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ειπωθεί. Τα συναισθήματα θα είναι «πανταχού παρόντα»… και αυξάνονται άρδην στη διάρκεια της Πανσελήνου. Αν είστε θυμωμένοι ή περιφρονείτε κάποιον, μην το δείξετε με σκληρό τρόπο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο μήνας συνδέεται με τον Ήλιο που κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας. Αυτή ολοκληρώνει τον μήνα με μια επαναστατική προσπάθεια για να προχωρήσετε. Οι άνθρωποι λένε ότι οι Λέοντες είναι περήφανοι – και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κάνουν λάθος.

Ο Ουρανός και ο Ήλιος που σας κυβερνά, αυξάνουν αυτή την περηφάνια και την χρησιμοποιούν ως καταλύτη για σημαντικές αλλαγές μέσα σας. Επιστρέφετε αργά αλλά σταθερά στον εαυτό σας – και αυτός είναι πολύ καλός τρόπος για να τελειώσετε τον μήνα. Ωστόσο, προσέξτε να μην αφήσετε την υπερηφάνεια να ελέγξει τις ενέργειές σας… Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αισθάνεστε νευρικοί. Θα μπορούσε να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76