Ζώδια Απρίλιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Ζώδια Απρίλιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Παρθένος Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις αναλυτικές και οργανωτικές σας δεξιότητες!

Αν έχετε δημιουργήσει κάποια χρέη, αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια…

Τόσο για τη διευθέτησή τους όσο για την πλήρη αποπληρωμή τους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα έχετε τον Ερμή στον 8ο οίκο σας. Αυτός θα σας προσφέρει τις κατάλληλες επικοινωνιακές δεξιότητες, για να ξεφύγετε από οποιαδήποτε κατάσταση. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή την εύνοια για να αποφύγετε ευθύνες, να ξέρετε ότι σίγουρα θα επανέλθουν στη πορεία σας. εξίσου πιθανό είναι να νιώσετε καχύποπτοι ή να χάσετε την εμπιστοσύνη σας προς κάποια άτομα!

Στις 10 Απριλίου ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, στον 8ο και 6ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η όψη αφορά αποκλειστικά τις ευθύνες σας και θα σας δώσει ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να ξεκινάτε ευκολότερα την καθημερινότητά σας, με τρομερούς ρυθμούς!

xartomanteia

Παράλληλα, φροντίστε να λαμβάνετε υπόψιν σας τον χρόνο των άλλων. Μπορεί να μην έχουν όλοι την ίδια ορμή με εσάς, οπότε να είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε κάποια φιλικά λάθη. Η ακρίβεια είναι το δικό σας πλεονέκτημα – αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι το ίδιο ακριβείς. Δείτε το ως ευκαιρία για να ασκήσετε την υπομονή σας!

Η έμφαση στον 8ο οίκο σας συνεχίζεται, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11 Απριλίου. Το θέμα της προσφοράς και της δεκτικότητας θα είναι προφανές αυτή τη στιγμή!

zwdia-tarw-zodia-19Το φεγγάρι θα κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον 10ο οίκο σας, ρίχνοντας φως στην προσπάθεια που καταβάλλετε στη δουλειά. Αν έχετε εργαστεί σκληρά, αυτή μπορεί να είναι η στιγμή που αρχίζετε να λαμβάνετε κάποιες ανταμοιβές για την επιμονή σας. Αν λειτουργήσετε αντίθετα, ετοιμαστείτε για επιπλήξεις από τον εργοδότη σας!

Ζώδια Απρίλιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ωστόσο, ο Κριός θα σας δώσει την ενέργεια να αντισταθμίσετε τα λάθη σας… Οπότε μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας αν λάβετε κάποια αρνητικά σχόλια. Αρκετά όμως με την αρνητικότητα: Στις 16 Απριλίου, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή θα κάνει εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη. Αυτό θα παράσχει μια ξαφνική ώθηση στην τύχη και την ενέργειά σας, μέσω νέων ευκαιριών στη δημόσια ζωή σας!

Πιθανότατα, θα είναι η μέρα που κάποιος θα σας πει πόσο εκτιμά τη βοήθεια που του παρείχατε. Είναι γνωστό πως είστε από τις πλέον δοτικές ιδιοσυγκρασίες του ζωδιακού κύκλου. Ακόμη και όσοι διαφωνούν μαζί σας, τώρα αυτό δεν θα μπορούν να το αμφισβητήσουν.

Αν είστε από αυτούς που νιώθουν καταβεβλημένοι, η Νέα Σελήνη θα σας τονώσει το ηθικό. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να εκτιμηθεί, ακόμη και αν η αίσθηση της τελειομανίας σας προσπαθεί να το εμποδίσει!

taro-6-9

Στις 22 Απριλίου το φεγγάρι θα κάνει τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, δίνοντάς σας έναν αέρα ευγλωττίας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους και μέλη της οικογένειας. Έχετε μάθει πολλά από το ταξίδι σας, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες αυτού του μήνα… Μιλήστε για όσα έχετε αποκομίσει, παρακολουθώντας τους φίλους σας να σας ακούν με ορθάνοιχτα μάτια!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 26 Απριλίου, αναδύεται στον 3ο οίκο σας. Πιθανόν τώρα να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων, που θα βοηθήσει να εξοφλήσετε κάποια χρέη σας. Να θυμάστε πως μπορεί να είναι κυριολεκτικό, είτε μεταφορικό χρέος!

zwdia-fotia
Αυτή η Πανσέληνος θα προσφέρει ευκαιρίες να αφαιρέσετε το οικονομικό βάρος από τους ώμους σας, να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο, είναι γνωστή για τον συναισθηματισμό της. Γι’ αυτό φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας αυτό το διάστημα, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε προκύψει. Θα μπορούσατε κάλλιστα να είστε ο ώμος για να κλάψει κάποιος!

Ο μήνας φτάνει στο τέλος του, με το εξάγωνο Δία – Σελήνης στον 4ο οίκο σας. Αυτή η όψη δίνει έμφαση στην οικογένεια και τους στενούς σας φίλους. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας. Οπότε μπορεί να βρεθείτε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση για να γιορτάσετε μια επιτυχία… Κάποιου δικού σας ατόμου ή ακόμη και δική σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η διέλευση θα είναι θετική. Απολαύστε τη και διασκεδάστε όσο μπορείτε. Σας αξίζει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia