Ζώδια Απρίλιος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-skorpios-romantika-mystika

Ζώδια Απρίλιος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Σκορπιός Είστε λίγο εργασιομανείς τελευταία;

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που σας καλεί να κάνετε οικειοθελώς ένα διάλειμμα…

Διαφορετικά, είναι πιθανό να σας εξαναγκάσουν οι συγκυρίες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής μπαίνει στον 6ο οίκο σας στις 4 Απριλίου, εφιστώντας σας την προσοχή στο πώς αξιοποιείτε τις μέρες σας. Είχατε ελεύθερο χρόνο τελευταία και φορτώσατε το πρόγραμμά σας με ακόμη περισσότερα πράγματα; Το αποτέλεσμα είναι να μην προλαβαίνετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Έφτασε λοιπόν η ώρα να ξεκουραστείτε!

Ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία από τον 8ο και 4ο οίκο σας αντίστοιχα, φέρνοντας ευαισθητοποίηση στο σπίτι. Είναι καιρός να οργανωθείτε. Λένε ότι οι χώροι μας αποτελούν την αντανάκλαση της σκέψης μας… Γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε την ευκαιρία για να απαλλαγείτε από όλα τα σκουπίδια – φυσικά ή/και συναισθηματικά!

chartomantia-098

Η Νέα Σελήνη στον Κριό του 11 Απριλίου, σχηματίζεται στον 6ο οίκο σας. Αυτή θα ενισχύσει τη νέα αίσθηση ψυχικής κάθαρσης που χρειάζεστε. Η διάθεσή σας σε αυτό το νέο σεληνιακό κύκλο μπορεί να είναι λίγο πιο χαλαρή – αλλά είναι ακριβώς αυτό που σας λείπει: Ξεχάστε τη δουλειά και βγείτε λιγάκι έξω!
Ο Ερμής θα είναι επίσης σε στενή συνεργασία με τη Σελήνη την ίδια ημέρα, οπότε μπορεί να βρεθείτε να συζητάτε με κάποιον. Προσέξτε μόνο να μην είστε πολύ αιχμηροί στον τρόπο που προσεγγίζετε τους ανθρώπους!

Με την αλλαγή από την εποχή του Κριού σε αυτή του Ταύρου, ο Ήλιος μπαίνει στον 7ο οίκο σας. Θα νιώσετε ότι η εποχή του Ταύρου μετατοπίζει την εστίασή σας προς τα έξω, καθώς πιέζεστε για κοινωνικές αλληλεπιδράσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

Όσοι θέλετε την ησυχία και τη μοναξιά σας, αυτή η φάση θα σας εκνευρίσει. Δεν χρειάζεται να είστε το κέντρο της προσοχής για να νιώθετε κοινωνικοί. Οι άνθρωποι εκτιμούν την παρέα σας και είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία σας!

Ζώδια Απρίλιος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

Στις 19 Απριλίου, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία και θα προκαλέσει την ανταγωνιστικότητά σας. Κάποιο άτομο από το παρελθόν μπορεί να κάνει μια επανεμφάνιση και ίσως προσπαθήσετε να το εντυπωσιάσετε. Αν και θα του τραβήξετε την προσοχή, αναρωτηθείτε γιατί… Βεβαιωθείτε ότι δεν θα προσπαθήσετε να καυχηθείτε μπροστά του. Είστε ήδη εκπληκτικοί – και το γνωρίζετε!

Η Πανσέληνος αναδύεται στις 26 του μήνα στο ζώδιό σας. Αν και πολλοί θα έχουν προβλήματα με την Πανσέληνο στο Σκορπιό, πρόκειται για μια ενέργεια με την οποία εσείς είστε ήδη εξοικειωμένοι.

taro-6-9

Για άλλους θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική περίοδος… Αλλά η δική σας διαισθητική επίγνωση για τις ευαισθησίες των ανθρώπων, είναι εξαιρετικό εργαλείο για διαμεσολάβηση σε κάθε είδους δράμα που μπορεί να εμφανιστεί. Είναι εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια και την οικογένειά σας. Ίσως σας λείπουν και θέλετε ν’ ακούσετε τη φωνή τους.

Ο μήνας τελειώνει με το εξάγωνο Κρόνου – Νότιου Δεσμού, στον 4ο και 2ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η όψη εστιάζει ακόμη περισσότερο στην οικογένεια, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ευθύνες σας. Είστε γνωστοί για την ικανότητά σας να καταλαβαίνετε τα αισθήματα των άλλων… Όμως δεν σας είναι εύκολο να δείχνετε τα δικά σας. Ανοιχτείτε λιγάκι και φωτίστε τις μέρες ενός αγαπημένου σας προσώπου. Μπορεί να εκπλαγείτε με τη διαφορά που θα κάνει λίγη προσπάθεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76