Ζώδια Απρίλιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Ζώδια Απρίλιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Ταύρος Η γενέθλια περίοδός σας προσεγγίζει όλο και περισσότερο, αγαπητοί Ταύροι.

Και για μερικούς από εσάς, αυτός ο μήνας μπορεί να εξελιχθεί με κάποια «τρέλα».

Μάλιστα στις αρχές Απριλίου, θα έχετε πολύ διαθέσιμο χρόνο… Ίσως περισσότερο από όσο θα θέλατε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη που σας κυβερνά, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου. Θα αντλήσετε πολλά οφέλη από αυτή τη συγκυρία. Η Σελήνη και ο Ουρανός θα σχηματίσουν τετράγωνα από τον 10ο και 1ο οίκο σας αντίστοιχα, στις 6 Απριλίου. Αυτές οι όψεις μπορεί να προκαλέσουν έντονη πλήξη, ειδικά στα εργασιακά σας!

Αν κάτι σας κουράζει στη δουλειά, κάντε ένα διάλειμμα και συνεχίζετε αργότερα. Η Άνοιξη είναι η δική σας εποχή. Γι’ αυτό αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεφύγετε από την πλήξη, διασκεδάζοντας με κάτι που σας ευχαριστεί!

xartomanteia

Στις 11 και 12 Απριλίου τα πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται λίγο πιο φωτεινά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δώσει μια νέα αίσθηση ασφάλειας: Ο Κριός διαχέει την ιδανική ενέργεια για να ξεπεράσετε τις μοναχικές σας μέρες. Αν και ορισμένα καταπιεσμένα συναισθήματα ενδέχεται να εμφανιστούν στη διάρκεια της Νέας Σελήνης, ξέρετε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν για να αφήσουν χώρο για το καινούργιο!

Επίσης στις 12 του μήνα, η ​​Σελήνη αφήνει τον Κριό και μεταβαίνει στο ζώδιό σας. Θα σας δώσει μια αίσθηση αφθονίας, άνεσης και αρμονίας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για επαφές με φίλους, για να μεγεθύνετε τις άφθονες ενέργειες που σας προσφέρει το φεγγάρι σ’ αυτό το νέο κύκλο του. Ίσως να δίνετε επιπλέον προσοχή στη λεπτομέρεια και στον τρόπο προσέγγισης της κάθε πρόκλησης!

zwdia-tarw-zodia-19

Έχουν σχολιαστεί πολλά για το φεγγάρι και εσάς στη διάρκεια του φετινού Απριλίου – και δεν είναι τυχαίο. Αυτός ο σεληνιακός κύκλος θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας, επειδή σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Αν αισθάνεστε άνετα όπου βρίσκεστε, ας είστε πιο ευέλικτοι στις αλλαγές… Ίσως και να βρείτε ένα καινούργιο μέρος για να φτιάξετε στο σπιτικό σας!

Ζώδια Απρίλιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό και τον 7ο οίκο σας, θα είναι η τελευταία ώθηση προς το μεγαλείο. Η ενέργεια του Σκορπιού δεν έχει τη θαλπωρή και ευχέρεια που σας αρέσει… Επομένως, ίσως δείτε όσα κρατάτε κρυφά από τους άλλους, να έρχονται στην επιφάνεια. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να σας πει κάτι που δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε…. Αλλά θα είναι υπέροχο!

Από τις 16 μέχρι τις 25 Απριλίου, ο Κρόνος θα τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό στον 10ο και 2ο οίκο σας αντίστοιχα. Θα νιώσετε πως η εργασιακή ανία απομακρύνεται και τα πράγματα προχωράνε καλύτερα. Η ψυχική σας ενέργεια θα αυξηθεί αυτή την περίοδο. Αξιοποιήστε τη για να σχεδιάσετε τα πλάνα σας, επειδή από εδώ και πέρα ο ρυθμός θα αυξηθεί πολύ!

Είστε γνωστοί για την υπευθυνότητά σας, όμως πρέπει να συμβαδίζετε με τις εποχές. Μεγάλες ανταμοιβές σας περιμένουν στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Μπορεί να διευκολύνετε έναν συνάδελφο συμμετέχοντας σε ένα σημαντικό έργο του – και θα εκτιμηθείτε πολύ γι’ αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65