Ζώδια Απρίλιος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

toksotis-synastria

Ζώδια Απρίλιος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Τοξότης Θα νιώθετε τολμηροί κι έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση αυτό το μήνα!

Ο Νότιος Δεσμός περνά για λίγο από τον 1ο σας οίκο, κάτι που σας δίνει μια αυξημένη αίσθηση ανεξαρτησίας…

Σε συνδυασμό με την έμφυτη ικανότητά σας να σκέφτεστε βαθιά και να βρίσκετε νόημα στα λιγότερα σημαντικά, έχετε τη συνταγή της επιτυχίας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ειδικά σε περιόδους που τα πράγματα φαίνονται τόσο αβέβαια, η διατήρηση αυτού του ρυθμού εγγυάται έναν ομαλό μήνα. Ο Ήλιος θα λάμπει στον 5ο οίκο σας της ευχαρίστησης για το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Απριλίου: Επωφεληθείτε από το γεγονός και απολαύστε την Άνοιξη!

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζουν να τρέχουν με τον Νότιο Δεσμό στον 1ο σας οίκο, την πρώτη μέρα του μήνα. Μην σας εκπλήξει μια έκρηξη δημιουργικότητας τις πρώτες εβδομάδες. Τίποτα δεν συνάδει περισσότερο με τον φιλοσοφικό Τοξότη, από μια καλή δόση νέων ιδεών. Αν είστε συγγραφείς, είναι καλή στιγμή για να καταγράψετε τις ιδέες σας!

zwdia-66

Ο αφηρημένος κόσμος είναι στα χέρια μας αυτή την περίοδο. Μπορείτε να κατανοήσετε πράγματα, που οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται. Για τους υπόλοιπους, ίσως τις πρώτες εβδομάδες να βλέπουν έντονα και ζωηρά όνειρα. Προσπαθήστε να εξερευνήσετε τον κόσμο των ονείρων. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι. Απλά ακούστε το!

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11 Απριλίου, θα νιώσετε πιο παιχνιδιάρηδες από ποτέ. Τα νέα φεγγάρια δημιουργούν το τέλειο σκηνικό, για να εκφράσετε όσα θέλετε από αυτό τον νέο κύκλο!

zodia-zwdia-88-1Στις 16 του μήνα, ο Κρόνος θα κάνει εξάγωνο με τον Νότιο Δεσμό στον 1ο οίκο σας. Αυτή η όψη θα ευαισθητοποιήσει τους προσωπικούς σας περιορισμούς. Μπορεί η ανεξαρτησία σας να αρχίζει να θολώνει το όραμά σας… Έχετε δίκιο να πιστεύετε στον εαυτό σας – αλλά δεν είστε υπερήρωες. Μάθετε να ζητάτε τη βοήθεια των άλλων, δύο μυαλά είναι πάντα καλύτερα από ένα. Η υπερηφάνεια είναι ο χειρότερος εχθρός σας αυτή τη στιγμή!

Ζώδια Απρίλιος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος θα τετραγωνίσει τη Σελήνη, στον 6ο και 9ο οίκο σας αντίστοιχα. Προσέξτε τις υπερβολικές σκέψεις και την καχυποψία. Ίσως θελήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα για μια μέρα, αν οι καταστάσεις σας κουράζουν. Μπορεί επίσης να σπαταλάτε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Μάθετε να ζείτε τη στιγμή… Εξάλλου, η αβεβαιότητα είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή. Απλά πηγαίνετε με τη ροή. Είναι κατανοητό να θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Αλλά συνήθως, η διαδρομή είναι εξίσου όμορφη με τον ίδιο τον στόχο!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 26 αναδύεται στον 12ο οίκο σας. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η φροντίδα του εαυτού σας. Το να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά υπό μια πανσέληνο. Αλλά ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι με ελαττώματα. Είναι σωστό να παραδέχεστε όταν κάνετε λάθος!

chartomantia-098

Και οι αδυναμίες σας είναι μέρος του εαυτού σας, όπως όλα τα χαρίσματά σας. Η αποδοχή των «σκιών», είναι μέρος της πνευματικής σας εξέλιξης. Μόνο τότε μπορείτε να είστε πραγματικά σίγουροι, για την ικανότητά σας να φέρετε το φως στον κόσμο. Αν δεν μπορείτε να αποδεχτείτε τα δικά σας ελαττώματα, πώς θα μπορούσατε να αντέξετε των άλλων; Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας!

Ο μήνας τελειώνει με την αντίθεση Σελήνης – Άρη, στον 2ο και 8ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η όψη τονίζει πως πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μεταφέρετε τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κοιτάξτε μέσα σας και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε. Δεν θέλετε ο καινούργιος μήνας να σας βρει κουρασμένους. Χρησιμοποιήστε την έντονη ψυχική σας ενέργεια για να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία… Αυτή θα εγγυηθεί έναν επιτυχημένο καινούργιο μήνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia