Ζώδια Απρίλιος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ζώδια Απρίλιος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Υδροχόος Η εποχή του Κριού σηματοδοτεί για εσάς την έναρξη μιας νέας ζωής!

Πιθανόν να νιώθετε άνετα, σαν στο σπίτι σας…

Ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς γεννιέται, με την έναρξη αυτού του νέου αστρολογικού κύκλου.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα είστε συντονισμένοι σε τις επιταγές του σύμπαντος για την μελλοντική πορεία σας, θα ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής. Αυτός είναι ο μήνας που θα ανταμειφθείτε, επειδή εμπιστεύεστε τόσο τη διαίσθησή σας. Συνεχίστε!

Η Αφροδίτη θα τριγωνίσει τη Σελήνη στις αρχές του μήνα, στον 3ο και 11ο οίκο σας αντίστοιχα.Φροντίστε να είστε συγχρονισμένοι επικοινωνιακά με τους φίλους σας. Αυτή η όψη στο ξεκίνημα του μήνα προσφέρει όμορφη ατμόσφαιρα – και αυτό δεν είναι τυχαίο… Δουλέψατε σκληρά και τώρα βλέπετε τα όμορφα αποτελέσματα!

zwdia-66

Επίσης, θα αντιλαμβάνεστε ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άλλοι, καθώς θα έχετε πιο ανεπτυγμένη διαίσθηση. Επωφεληθείτε, για να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλότυχα πράγματα θα έρθουν, όσο ακούτε το ένστικτό σας!

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11 Απριλίου, φέρνει μαζί της έναν αέρα αλλαγής. Επειδή μπορεί οι γύρω σας να νιώθουν εξαιρετικά νευρικοί, καλό είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Ο προηγούμενος μήνας ήταν μάλλον λίγο ταραχώδης – αλλά τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε!

prodosiaΕναλλακτικά, μπορεί να θολώσει λίγο το μυαλό σας λόγω πολλών πληροφοριών. Κάντε ένα βήμα πίσω και χαλαρώστε λίγο. Το να αφιερώσετε χρόνο για να επεξεργαστείτε όσα συμβαίνουν γύρω σας, είναι μια ουσιαστική κίνηση φροντίδας απέναντι στον εαυτό σας. Πιθανόν να μπερδευτείτε με τόσες διαφορετικές ιδέες… Αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί στη συνέχεια!

Ζώδια Απρίλιος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

Στις 19 Απριλίου, ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον 1ο και τον 5ο οίκο σας. Αυτή η όψη αφορά την παρούσα στιγμή: Ίσως προσπαθήσετε να εκδηλώσετε κάτι στη ζωή σας, που παρόλο που όλα πηγαίνουν φανταστικά, ο ίδιος ο στόχος δεν φαίνεται πως επιτυγχάνεται. Όμως τα σπουδαία πράγματα χρειάζονται χρόνο για να καρποφορήσουν, γι’ αυτό πρέπει όλοι να μάθετε να απολαμβάνετε το «εδώ και τώρα». Αυτός ο μήνας ξεχειλίζει από χαρά και αφθονία! Ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς όπως τον είχατε φανταστεί, εξακολουθεί να είναι θετικός!

taro-6-9

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αναδύεται στον 10ο οίκο σας αυτό το μήνα. Σας συνιστά προσοχή στα επαγγελματικά και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να θέσετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Ίσως περιμένετε πως όλοι θα βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εσάς ανά πάσα στιγμή… Όμως πρέπει να καταλάβετε πως δεν μπορούν όλοι να σας ακολουθούν όταν το θέλετε!

Μην αναστατωθείτε με κάποιον που απέτυχε να τηρήσει μια προθεσμία ή δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά σύμφωνα με τα πρότυπά σας. Αντ’ αυτού, ρωτήστε τον πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Η ομαδική εργασία είναι σημαντικό θέμα αυτού του σεληνιακού κύκλου. Ως Υδροχόοι, είστε από τη φύση σας καλοί συνεργάτες. Αλλά μπορεί ενίοτε να δυσκολεύεστε να δείτε οτιδήποτε έξω από τον εαυτό σας, όταν αποκτάτε εμμονή με μια ιδέα. Απλά φροντίστε να κάνετε τακτούς ελέγχους ρεαλισμού – και δεν θα το μετανιώσετε!

zvdia-zwdia-tarw

Ο μήνας τελειώνει, με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από τον 1ο και 5ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η όψη κινείται προς τα εμπρός και θα βιώσετε καταστάσεις που θα βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Τα πράγματα στη συνέχεια μπορεί να δυσκολέψουν, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τον Απρίλιο για να ηρεμήσετε πριν προκύψει κάποια καταιγίδα!

Είναι επίσης πιθανό να αισθάνεστε λίγο ταραγμένοι στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα. Αλλά αυτό είναι καλό σημάδι πως τα πράγματα κινούνται, δεν κάθεστε απλά και περιμένετε να πέσει το όνειρό σας ουρανοκατέβατο στην αγκαλιά σας!

Ο Κρόνος απαιτεί και ανθρωπισμό. Οπότε αυτή η συγκυρία μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα φάση στη ζωή σας, που θα προσφέρετε φροντίδα σε όσους σας χρειάζονται. Μην αποφύγετε τον εσωτερικό σας θεραπευτή… Κάνετε εξαιρετική δουλειά όταν συμβαδίζετε με τον εαυτό σας. Μεταδώστε αυτή τη γνώση – διδάξτε και τους άλλους πώς να κάνουν το ίδιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia