Ζώδια Απρίλιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

didymoi-synastria

Ζώδια Απρίλιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 δίδυμοι  : Είναι χαρούμενο και ζωηρό το ξεκίνημα του Απριλίου για εσάς.

Πριν γιορτάσετε όμως τις προαγωγές και την αναγνώριση, πρέπει να αντιμετωπίσετε τη Νέα Σελήνη που συμβαίνει την 1η του μήνα ακριβώς στον 11ο Οίκο σας, των φίλων και των συμμάχων.

Αυτή η σεληνιακή φάση, πρέπει να είναι από τις πιο συναρπαστικές της χρονιάς αφού ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας μοιράζεται μερικούς από τους σεληνιακούς προβολείς.

zodia-taro-45

Υποδηλώνει ανάπτυξη του κοινωνικού κι επαγγελματικού σας κύκλου αυτό το μήνα. Όσον αφορά την καριέρα σας, ο 11ος Οίκος αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που σας βοηθούν να αποκτήσετε τους απαραίτητους πόρους για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην φοβηθείτε να κοινωνικοποιηθείτε ή να ακολουθήσετε το παράδειγμα εκείνων που φαίνεται πως ξέρουν ήδη τι κάνουν.

Αν έχετε την τάση να παλεύετε με την υπερηφάνεια σας από καιρό σε καιρό, αυτό το μήνα θα την εγκαταλείψετε, καθώς αυτή η νέα σελήνη τονίζει την επιτυχία που προέρχεται από την καθοδήγηση- όχι από την ηγεσία. Προχωρώντας πιο κάτω στον μήνα, έχουμε τη σύνοδο Κρόνου και Άρη στον 9ο Οίκο σας. Μπορεί να είναι άσχημα τα νέα για όποιον πρόκειται να ταξιδέψει γύρω στις 4 του μήνα. Η σύνοδος Κρόνου/Άρη μπορεί να είναι αρκετά τρομακτική και προκαλεί χαοτικές ατυχίες.

μελλοντολόγος

Ζώδια Απρίλιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Για όσους δεν ταξιδεύουν, ο 9ος οίκος αντιπροσωπεύει επίσης την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σ’ αυτήν την περίπτωση, αν σπουδάζετε ή εργάζεστε πάνω σε οποιαδήποτε έρευνα παρακείμενων πεδίων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας ή να μελετήσετε λίγο πιο σκληρά για τις εξετάσεις σας. Καθώς ο Άρης και ο Κρόνος αρχίζουν να χορεύουν, η Αφροδίτη έρχεται για μια σύνοδο με τον Δία στον 10ο Οίκο σας.

Αυτή η σύνοδος είναι σημαντικό αντίβαρο στην προκλητική διέλευση Άρη/Κρόνου. Ο 10ος Οίκος είναι επίσης πολύ πιο ενεργός στο χάρτη σας…. επομένως πιθανότερο οι ευλογίες της άνοιξης να είναι αισθητές στις προκλήσεις. Δεδομένου ότι αυτός ο Οίκος ασχολείται με την καριέρα και τη φήμη, μπορεί και να αναγνωριστείτε για την υπέρβαση των προκλήσεων που σχετίζονται με τον 9ο Οίκο σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η κορύφωση της καλής τύχης που μπορεί να φέρει αυτή η διέλευση συμβαίνει πραγματικά μόνο στο τέλος του μήνα, στις 30 Απριλίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Απρίλιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σ’ αυτήν την περίπτωση, αν τα πράγματα δυσκολέψουν, να ξέρετε ότι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, αυτές οι προκλήσεις θα μετατραπούν σε ευκαιρίες. Μιλώντας για ευκαιρίες, η Πανσέληνος του μήνα είναι επίσης αρκετά ευοίωνη. Συμβαίνει στον 5ο Οίκο σας της χαράς και της δημιουργικότητας και κυβερνάται από την ίδια την Αφροδίτη.

Μην εκπλαγείτε αν γιορτάσετε κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες γύρω στις 16 του μήνα. Ο 5ος Οίκος συνδέεται επίσης και με τα παιδιά. Αν λοιπόν εργάζεστε σαν δάσκαλος ή γενικότερα εργάζεστε με νεότερους ανθρώπους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πηγή της επιτυχίας σας να προέρχεται από έργα που έχουν γίνει σε συνεργασία με παιδιά ή με στόχο τα παιδιά.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Απριλιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σε περίπτωση που σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε ένα έργο αλλά δεν νιώθατε σίγουροι… λάβετε το σαν θετικό σημάδι. Κλείνοντας τον μήνα, έχουμε τον κυρίαρχο πλανήτη σας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 8ο Οίκο σας. Αν και είναι θετική διέλευση, συμβαίνει στους πιο δύσκολους Οίκους του διαγράμματός σας. Ο 8ος και ο 12ος Οίκος συνδέονται με την απώλεια, τη θλίψη και τις άβολες εμπειρίες.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τρίγωνο που συμβαίνει ακριβώς πριν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος, αυτή η διέλευση που συμβαίνει στις 28 του μήνα ίσως ξεκαθαρίσει παλαιότερες δύσκολες εμπειρίες. Ίσως τελικά συνειδητοποιήσετε πώς μια αδυναμία, σας οδήγησε να μεταμορφωθείτε σε κάτι καλύτερο. Ίσως μάλιστα να σας εμπνεύσει να βοηθήσετε άτομα που έζησαν την ίδια εμπειρία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ακόμα κι αν αυτή η διέλευση μπορεί να έχει έναν σκοτεινό τόνο…. είναι εδώ για να πυροδοτήσει νέες ιδέες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76