Ζώδια Απρίλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-ixtheis

Ζώδια Απρίλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια  Απρίλιος 22 Ιχθύες : Ο μήνας ξεκινά αμέσως με την Νέα Σελήνη στον 2ο Οίκο των οικονομικών σας.

Φέρνει τη θερμότητα και τη φωτιά του Ήλιου για να σας διαφωτίσει ώστε να βρείτε νέους τρόπους για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε απλώς για πόρους που θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε έργα πάθους, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ για να τα βρείτε.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης αυτού του φεγγαριού είναι ο Άρης, ο οποίος αμφισβητείται από τον Κρόνο τουλάχιστον προς τα μέσα του μήνα.

zodia-taro-45

Επειδή αυτό συμβαίνει στον 12ο Οίκο, μπορεί να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε τα χρήματα που βγάζετε για να τρέφετε κακές συνήθειες – ή από καθαρή απόδραση. Είστε ένα ζώδιο που ξέρει πώς να διασκεδάζει, αλλά δεν χρειάζεται να προβείτε σε υπερβολές. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο Οίκος ασχολείται επίσης με την απώλεια και την ψυχική υγεία, επομένως αυτά τα θέματα ίσως σας δυσκολέψουν στο να απολαύσετε τις νίκες σας.

Η κορύφωση της διέλευσης του Άρη και του Κρόνου γίνεται μόλις 4 ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη. Αυτό συμβαίνει όταν και οι δύο πλανήτες ενώνονται – και αυτή η διέλευση μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχική μας υγεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης (περίπου τις 2 πρώτες εβδομάδες του μήνα), ίσως εφαρμόσετε τεχνικές αποκατάστασης είτε του Άρη – αν έχετε γεννηθεί τη μέρα- είτε του Κρόνου – αν έχετε γεννηθεί τη νύχτα.

μελλοντολόγος

Ζώδια Απρίλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι τεχνικές αποκατάστασης είναι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συνδεθούμε με τις ενέργειες ενός συγκεκριμένου πλανήτη, ώστε ή να κατανοήσουμε καλύτερα το σκεπτικό πίσω από τις συγκεκριμένες διελεύσεις ή να μειώσουμε εντελώς τα αποτελέσματά τους. Μια καλή αποκατάσταση του Άρη λειτουργεί πάντα και είναι ακόμα καλύτερη, αν μπορείτε πραγματικά να συμμετάσχετε σε μαθήματα καράτε ή σε κάτι παρόμοιο.

Ο Άρης στον 12ο Οίκο μπορεί να προκαλέσει συσσωρευμένο θυμό, άγχος ακόμα και ψυχολογικούς πυρετούς. Ο Κρόνος, από την άλλη, είναι το εντελώς αντίθετο. Είναι αργός, με αποτέλεσμα να μας δημιουργεί κατάθλιψη και να μας αποθαρρύνει, στον 12ο Οίκο. Ως εκπρόσωπος του χρόνου, έχει σχέση με την παροδικότητα και την εξασθένηση. Συνήθως, η καλύτερη αποκατάσταση του Κρόνου είναι η βοήθεια των φτωχών ή των ηλικιωμένων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ο στόχος είναι να επιβραδύνετε λίγο και να αντιμετωπίσετε μερικές από τις πιο σκληρές πραγματικότητες της ζωής. Παρόλο που αυτά τα θέματα της φτώχειας και του θανάτου μπορεί να φαίνονται ζοφερά, θα νιώσετε καλύτερα, αν αναγνωρίσετε ότι πρόκειται για φυσικές διαδικασίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει βιασύνη, επειδή στο τέλος, όλα γίνονται σκόνη, συμπεριλαμβανομένου του πόνου σας.

Παρόλα αυτά ο μήνας είναι κυρίως θετικός. Η επόμενη μεγάλη διέλευση είναι η Πανσέληνος του μήνα που συμβαίνει στον 8ο Οίκο των πόρων και των συνεργασιών σας με τους άλλους. Αυτή η πανσέληνος κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία μπαίνει στον 1ο Οίκο σας νωρίτερα μέσα στον μήνα.

κρυσταλλομαντείαΖώδια Απρίλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι Ιχθύες είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια για την Αφροδίτη… και αφού είναι εκεί μαζί με τον Δία, ξέρετε ότι σας φέρνει καλοτυχία. Η Αφροδίτη σας δίνει έναν συγκεκριμένο μαγνητισμό που σας επιτρέπει να αποκτήσετε ό,τι θέλετε μέσω της γοητείας και της φροντίδας σας. Δεδομένου ότι ο 8ος Οίκος ασχολείται με τα χρήματα των άλλων, αυτή θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για συνεργασίες, αίτηση για δάνεια ή επιχορηγήσεις.

Αν έχετε και έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η δική του πρόοδος στα οικονομικά, να σας ωφελήσει πολύ κατά κάποιο τρόπο. Στις 28, έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα μόλις μια μέρα πριν ο άρχοντας του κάτω κόσμου γυρίσει ανάδρομος.

Αυτό συνδέει τον 3ο και τον 11ο Οίκο σας, ο οποίος παίζει έντονα στο θέμα της φιλίας. Με τη διάνοια του Ερμή, το τέλος του μήνα πιθανότατα θα είναι μια στιγμή για να μοιραστείτε έντονες ιδέες με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια Απριλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η διέλευση διαρκεί μόνο μία ημέρα, αλλά με τον Πλούτωνα, ακόμη και το πιο γρήγορο γεγονός μπορεί να έχει αντίκτυπο. Επομένως, να είστε σε επιφυλακή για συγκλονιστικές πληροφορίες από φίλους, συναδέλφους ή ακόμα και αδέρφια.

Όσο κι αν υπάρχει αυτή η δυσάρεστη διέλευση του Άρη και του Κρόνου αυτόν τον μήνα, υπάρχουν ακόμη πολλά που μπορείτε να περιμένετε, Ιχθύες. Είναι γνωστό ότι ακόμα και όταν φαίνεται πως χάνετε κάθε ευκαιρία, αυτό σημαίνει ότι απλά δεν προοριζόταν για εσάς. Όμως αυτό που προορίζεται για εσάς είναι προ των πυλών. Κρόνος σημαίνει τελικά…. υπομονή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις