Ζώδια Απρίλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

karkinos-oroskopos

Ζώδια Απρίλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 καρκίνος : Ο Απρίλιος είναι μια συναρπαστική περίοδος για τους Καρκίνους.

Όμως σαν θεμελιώδες ζώδιο του Καλοκαιριού, το μερικές φορές ψυχρό και απομονωμένο καβούρι, σίγουρα επωφελείται από τη ζέστη.

Κι αυτό ακριβώς έχει να προσφέρει ο Απρίλιος. Ο λόγος για τον οποίο αυτή η εποχή ενθουσιάζει τόσο εσάς τους Καρκίνους είναι επειδή ο Ήλιος εξυψώνεται στον 10ο Οίκο της δράσης, της φήμης και των φιλοδοξιών σας.

zodia-taro-45

Ο λόγος για τον οποίο ο Ήλιος αποκτά τόση δύναμη στον 10ο Οίκο σας είναι ότι μπορεί να είναι εντελώς ορατός και λατρευτός, λόγω του ότι δραστηριοποιείστε. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή διέλευση, ειδικά για όσους είστε 24, 36, 48 και 60 ετών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Νέα Σελήνη που ρυθμίζει τον τόνο, συμβαίνει ακριβώς την πρώτη ημέρα του μήνα.

Αυτή η διέλευση είναι βέβαιο ότι θα φέρει πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι θα έχετε και τον Δία σε αυτόν τον Οίκο αργότερα μέσα στη χρονιά που θα φέρει πολλές ευοίωνες και συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα σας. Και ο Απρίλιος, είναι πιθανότατα η αρχή αυτής της ανοδικής τάσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Απρίλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μην φοβάστε να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Για να γίνουν πιο περίπλοκα όμως τα πράγματα, ο Κρόνος και ο Άρης θα ενωθούν στον 8ο Οίκο σας. Αυτός ο Οίκος αναφέρεται στα χρέη και τα άσκοπα έξοδα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια διέλευση που σχετίζεται με το αργό πέρασμα του Κρόνου από τον 8ο Οίκο σας που ξεκίνησε το 2021, είναι πιθανό μερικοί από εσάς να επανεξετάζετε οικονομικές συναλλαγές με την κυβέρνηση ή δάνεια που είχαν ξεκινήσει τον προηγούμενο χρόνο.

Κινηθείτε αυτή τη φορά προσεκτικά και προσπαθήστε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα. Λίγο αργότερα, το δράμα του Άρη και του Κρόνου αρχίζει να ξεφτίζει, λόγω της συνόδου Αφροδίτης/Δία στον 9ο Οίκο σας – των ταξιδιών και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με αυτήν τη σύνοδο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για διακοπές και ίσως θελήσετε να τηρήσετε τον προϋπολογισμό σας όσο είστε έξω και εξερευνάτε τον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Απρίλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Για όσους δεν είναι τόσο τυχεροί, αυτή η διέλευση στον 9ο Οίκο μπορεί να υποδηλώνει θετικές στιγμές για όσους επιδιώκουν τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συνεχίζοντας με τις θετικές δονήσεις, έχουμε επίσης την Πανσέληνο του μήνα να συμβαίνει στον 4ο Οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτόν τον μήνα, η Πανσέληνος διοικείται από την Αφροδίτη, η οποία αισθάνεται αρκετά καλά και ενδυναμωμένη. Υπόσχεται καλή τύχη για εσάς και την οικογένειά σας.

Μπορεί να είναι η στιγμή να επισκεφθείτε τους γονείς σας ή ακόμα και να κάνετε παρέα με τα παιδιά και τον σύντροφό σας – αν έχετε, φυσικά. Ακόμα κι έτσι όμως, όλοι γνωρίζουμε πως οι Καρκίνοι χρειάζονται χρόνο για να χαλαρώσουν μόνοι τους κατά καιρούς. Σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα κι αν ζείτε μόνοι σας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκουραστείτε, να νιώσετε άνετα και να διαλογιστείτε στο φως του φεγγαριού. Αυτή η πανσέληνος, σίγουρα ακούγεται σαν μια υπέροχη στιγμή. Η τελευταία σημαντική διέλευση του μήνα είναι το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Απριλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Συμβαίνει στον Οίκο των φίλων και των συμμάχων και στον Οίκο του ρομαντισμού και της συνεργασίας αντίστοιχα. Αν και αυτοί οι δύο πλανήτες δεν είναι ένα ιδιαίτερα ρομαντικό δίδυμο, αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις είτε ανάμεσα σε εσάς και τον τρέχοντα σύντροφό σας είτε με έναν μελλοντικό σύντροφο. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Πλούτωνας μόλις ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος εκείνη την ημέρα χρειάζεται λίγη προσοχή. Ενώ αυτές οι συζητήσεις μπορούν να χρησιμεύσουν για να ενισχύσουν τους δεσμούς και να διατηρήσουν ενδιαφέρουσα οποιαδήποτε σχέση, μπορεί στην πραγματικότητα να ξεκινήσουν από παλιές μνησικακίες και αδιευκρίνιστες εντάσεις του παρελθόντος.

Όμως μην φοβηθείτε να αγγίξετε κάποια δύσκολα θέματα, γιατί υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να οδηγήσει σε κάτι μεγαλύτερο. Ο Απρίλιος ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρον μήνας. Υπάρχει δράση, δράμα και φυσικά, μερικές άξιες ανταμοιβές εδώ κι εκεί. Μην συγκρατηθείτε αυτόν τον μήνα. Το μυστικό για μια ιστορία που αξίζει να δει κανείς στον κινηματογράφο είναι κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να τολμήσετε, να ακολουθήσετε την ανορθόδοξη διαδρομή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra