Ζώδια Απρίλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Ζώδια Απρίλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 κριός  : Υπάρχει πολλή δράση με γρήγορους ρυθμούς! Πολλά μάλιστα από τα γεγονότα συμβαίνουν στον 1ο σας Οίκο, του εαυτού, της ταυτότητας και του πνεύματός σας.

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τρόπους που σας εμπνέουν για να ζήσετε την αυθεντική σας ζωή.

Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ, ωστόσο σκεφτείτε τι είχατε να αντιμετωπίσετε τα τελευταία χρόνια που ο Πλούτωνας και ο Κρόνος διέσχιζαν τον 10ο Οίκο της καριέρας, της δράσης και της φήμης σας στις αρχές του 2020 και οι Αφροδίτη και Ερμής ήταν ανάδρομοι στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς, στον ίδιο Οίκο.

zodia-taro-45

Έπειτα, ο ελπιδοφόρος και δραματικός τόνος αυτού του ωροσκοπίου θα βγάζει πολύ νόημα. Ο μήνας ξεκινά αμέσως με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Το ότι συμβαίνει ακριβώς την πρώτη μέρα του μήνα είναι επίσης αρκετά ποιητικό. Στην αριθμολογία, ο αριθμός 1 συμβολίζει νέα ξεκινήματα και ατελείωτες ευκαιρίες. Αυτό πιθανότατα υποδεικνύει μια στιγμή για να επαναξιολογήσετε την ιδέα του σκοπού σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για να γίνετε το άτομο που θέλετε.

Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται σπουδαία, όμως στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό, όσο να οραματιστείτε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για το οποίο θέλετε να σας θυμούνται και να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Απρίλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το γεγονός ότι ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και των θεωριών, θα είναι πολύ κοντά στη Σελήνη την ημέρα της νέας σελήνης υποδηλώνει ότι θα έχετε το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να πετύχετε. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ερμής θα είναι επίσης αρκετά κοντά στον Ήλιο την επόμενη μέρα της Νέας Σελήνης για να σχηματίσει μαζί του μια σύνοδο ακριβείας.

Αν ο Ήλιος συμβολίζει την ενέργεια και τη ζωτικότητα και ο Ερμής τις ιδέες και τη διάνοια, να περιμένετε μια σημαντική ώθηση στην αποφασιστικότητά σας αυτόν τον μήνα. Δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιό σας, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα αυτές οι ιδέες να σας προσφέρουν αναγνώριση ή προσοχή. Θα είστε δυναμικοί και θα διασκεδάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Θα έχετε ακόμη και επιστημονικές, φιλοσοφικές και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις όλη τη χρονιά. Λίγο μετά τη Νέα Σελήνη και τη σύνοδο του Ερμή, έχουμε δύο σημαντικές όψεις που συμβαίνουν η μία μετά την άλλη. Η πρώτη είναι η προκλητική σύνοδος μεταξύ Κρόνου και Άρη που γίνεται στις 4 του μήνα στον 11ο Οίκο σας, των φίλων και των συμμάχων.

Αυτοί οι δύο πλανήτες συμβολίζουν προβλήματα… και το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να είχατε ήδη να αντιμετωπίσετε κάποιο δράμα στις φιλικές σας σχέσεις. Ισχύει ιδιαίτερα για όσους είναι περίπου 28-30 ετών. Αυτή η σύνοδος συνήθως υποδεικνύει χωρισμούς και σκληρά όρια. Φυσικά, δεν εκδηλώνεται πάντα σαν χωρισμός, αλλά να περιμένετε κάποιες σκληρές συζητήσεις. Οι δύσκολοι πλανήτες απαιτούν συναισθηματική ωριμότητα και όχι φόβο. Από την άλλη πλευρά, τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο της έξαρσής της στον 12ο Οίκο σας την επόμενη μέρα, κάτι που υπόσχεται καλά πράγματα.

xartomanteia

Ζώδια Απριλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Πανσέληνος στον Ζυγό συμβαίνει λίγο πριν σοβαρέψουν τα πράγματα με την Αφροδίτη. Ο Ζυγός βρίσκεται στον 7ο Οίκο σας των σημαντικών σας σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων των ρομαντικών. Γι’ αυτόν τον λόγο, υποδηλώνει πιθανές σχέσεις ή εναλλακτικά, σημαντικές επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις.

300x300aΩστόσο, αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για τους Κριούς που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι 27, 39, 51 ή 63 ετών. Επιστρέφοντας στην Αφροδίτη, καθώς μπήκε στους Ιχθύες, προχωρά για μια σύνοδο με τον Δία την τελευταία ημέρα του μήνα. Αν και είναι ένας εξαιρετικά θετικός οιωνός…. επειδή συμβαίνει στον 12ο Οίκο σας, μπορεί να συνοδεύεται από μια προειδοποίηση. Αυτός ο Οίκος συνδέεται με την αυτοαναίρεση ή κάποιες ενέργειες που κάνουμε και δεν μας ωφελούν.

Με τον Δία και την Αφροδίτη να κάνουν τα δικά τους σ’ αυτόν τον Οίκο, πιθανότατα θα κλίνετε προς την υπερβολή. Μπορεί να είναι απαραίτητες οι αποσπάσεις της προσοχής από το συσσωρευμένο άγχος σας, όμως είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Γενικά, να είστε έτοιμοι για έναν θετικό μήνα. Απλώς μην ενθουσιαστείτε και παρασυρθείτε. Καλή διασκέδαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra