Ζώδια Απρίλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Απρίλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 λέων : Δεν είναι περίεργο το γιατί ο Ήλιος, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για τον Λέοντα, χαίρεται καθώς ξεκινά η Άνοιξη.

Ήρθε η ώρα για κάτι νέο και συναρπαστικό και ο Απρίλιος σας καλύπτει. Ξεκινάμε τον μήνα με τη Νέα Σελήνη στον 9ο Οίκο σας την 1η ημέρα του μήνα. Αυτή η νέα σελήνη «φωνάζει» καινοτομία και φρεσκάδα.

Ο 9ος Οίκος συνήθως ασχολείται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη φιλοσοφία και τα μεγαλύτερα ερωτήματα στη ζωή.

zodia-taro-45

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θα ήταν περίεργο αν ανακαλύψετε ότι πολλοί από τους Λέοντες φίλους σας, ξεκινούν ένα νέο μάθημα ή επιστρέφουν στο σχολείο. Ωστόσο, επειδή η αστρολογία είναι συμβολική γλώσσα, ένας Οίκος, ασχολείται με πολλά ακόμη πράγματα. Είναι επίσης ο Οίκος των ταξιδιών. Έτσι, ίσως αυτοί που δεν μαθαίνουν κάτι καινούργιο από τα βιβλία ίσως κάνουν πρακτική εξάσκηση ταξιδεύοντας και εξερευνώντας τον κόσμο.

Η πιο σκληρή διέλευση του μήνα είναι η σύνοδος Κρόνου και Άρη. Παραδοσιακά, αυτοί είναι γνωστοί ως κακόβουλοι πλανήτες και για το λόγο αυτό αντιπροσωπεύουν πιο δύσκολες πτυχές της καθημερινής μας ζωής. Αυτή η σύνοδος συμβαίνει στον 7ο Οίκο σας, καθιστώντας την αρκετά σημαντική. Ο 7ος οίκος είναι ένας από τους κεντρικούς Οίκους ενός γενέθλιου χάρτη. Αντιπροσωπεύει όλες τις σημαντικές μας σχέσεις. Μερικές φορές ρομαντικές, ενώ κάποιες άλλες… απλώς σημαντικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Απρίλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κρόνος και Άρης μαζί, είναι ένα δίδυμο που στοχεύει να δημιουργήσει όρια και διαχωρισμούς. Αυτό δεν σημαίνει πάντα χωρισμό με την κυριολεκτική έννοια, αλλά ίσως διαχωρίσετε τα παλιά σας πιστεύω με ένα σημαντικό για εσάς άτομο. Προσέξτε αυτή τη διέλευση αν είστε γύρω στα 28 με 30 κι ακόμη περισσότερο αν είστε 18, 30, 42 ή 54 ετών. Ενώ όλη η αστρολογική ορολογία, μαζί με τις ημερομηνίες, μπορεί να σας φαίνεται τρομακτική, αυτή η διέλευση είναι απλώς ένας λόγος για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για να εξερευνήσετε διαφορετικές πτυχές της ζωής σας.

Μια άλλη διέλευση που θα μπορούσε να μετριάσει μερικά από τα δύσκολα προβλήματα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον 8ο Οίκο σας, που οδηγεί σε περαιτέρω σύνοδο με τον Δία. Η αντίθεση με την τελευταία διέλευση είναι μεγάλη. Ενώ ο Άρης και ο Κρόνος είναι οι πλανήτες των προβλημάτων.. η Αφροδίτη και ο Δίας είναι οι πλανήτες τις ευλογίας και των ευκαιριών.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sfigga – Παρόν ή Παρελθόν και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

zwdia-66

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η διέλευση γίνεται στον 8ο Οίκο των πόρων των τρίτων, ίσως κερδίσετε σε κάποιες οικονομικές διαφωνίες ή έχετε κάποιου άλλου είδους κέρδος, από τον ρομαντικό σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη δεν συνδιαλέγεται μόνο με τον Δία. Ο Ποσειδώνας είναι άλλη μια κυρίαρχη δύναμη στον 8ο Οίκο σας, που μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο κατάλληλες στιγμές να αποκτήσουν μια χροιά μυστηρίου και σύγχυσης.

Επομένως, ακόμα και όταν φαίνεστε νικητής, φροντίστε να προσέχετε πιθανά εμπόδια που παραβλέπονται. Η Πανσέληνος αυτόν τον μήνα κυβερνάται από την πολυάσχολη Αφροδίτη. Συμβαίνει στον 3ο Οίκο σας, που είναι το μέρος όπου η Σελήνη υπερέχει. Ασχολείται με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τους καθημερινούς μας διαλογισμούς ή τις εξερευνήσεις ανώτερων θεμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Απριλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Καθώς κυβερνάται από έναν τόσο ισχυρό πλανήτη, μπορείτε τουλάχιστον να περιμένετε ότι η ρουτίνα σας θα είναι πολύ πιο ομαλή. Αν και για όσους είναι 23, 35, 47 ή 59 ετών, αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη αλλαγή στον ρυθμό μιας κατά τα άλλα ψυχικά εξαντλητικής χρονιάς. Όμως ανεξάρτητα από την ηλικία σας, φροντίστε να αποθηκεύσετε μερικά από τα ευοίωνα σημάδια αυτής της πανσελήνου, για μελλοντική χρήση.

300x300aΣτις 28 Απριλίου, ο Ερμής θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτή η διέλευση παρέχει έντονη νοημοσύνη και εστιάζει στο πώς να κάνετε τα πράγματα να συμβούν.

Ο Ερμής, που βρίσκεται στον 10ο Οίκο της καριέρας σας, μπορεί να σας προσφέρει την πειθώ και την πονηριά που χρειάζεστε για να πείσετε οποιονδήποτε να συνεργαστεί μαζί σας – ή ίσως ακόμη και να πάρετε την προαγωγή που θέλατε.

Το κόλπο εδώ είναι να μην ντρέπεστε για τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλλει. Με τον Πλούτωνα να διασχίζει τον 6ο Οίκο της σκληρής δουλειάς, είναι σίγουρο ότι θα έχετε πολλά στο βιογραφικό σας για να επιδείξετε.

Ήρθε η ώρα για ένα υπολογισμένο άλμα πίστης. Επομένως, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας έντονης δράσης – το τέλειο περιβάλλον για έναν Λέοντα όπως εσείς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA