Ζώδια Απρίλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

parthenos-rantevou

Ζώδια Απρίλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 παρθένος : Για τους Παρθένους, ο Απρίλιος μοιάζει με μυστήριο. Με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας, υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση να μπείτε σε κάτι καινούργιο, χωρίς όμως να ξέρετε ακόμα, αν πρέπει να νιώσετε ενθουσιασμένοι με αυτό ή όχι.

Ο 8ος οίκος είναι γνωστός σαν ένα αδρανές μέρος και όταν έχουμε νέα ξεκινήματα σ’ αυτό τον Οίκο τα βήματά μας μπορεί να είναι αβέβαια και μερικές φορές ακόμη και τρομακτικά.

Ίσως φοβάστε ό,τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.

zodia-taro-45

Ο 8ος Οίκος όμως της Παρθένου είναι φλογερός και γενναίος. Η πρόκλησή σας αυτόν τον μήνα είναι να καταλάβετε πώς να μπείτε σ’ αυτό το σκοτάδι προστατεύοντας την ακεραιότητά σας, χωρίς να αφήνετε τη ζώνη άνεσής σας. Με άλλα λόγια, θέλετε να βρείτε τρόπους ώστε αυτή η νέα και αβέβαιη περίοδος να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ο 8ος Οίκος είναι από τη φύση του δύσκολα κατανοητός, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να καθίσετε να σκεφτείτε τι είναι αυτή η ομίχλη.

Όχι ότι η Νέα Σελήνη είναι τόσο αρνητική. Όμως με μια πιο θετική – και λιγότερο αφηρημένη νότα – λίγο μετά από αυτή τη σεληνιακή φάση, θα έχετε την Αφροδίτη στον 7ο Οίκο των συνεργασιών και του ρομαντισμού σας. Αυτό είναι τόσο απλό και επίκαιρο.. όσο γίνεται. Έχουμε τον πλανήτη της αγάπης, που μπαίνει στην περιοχή του χάρτη σας που ασχολείται με τον ρομαντισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Απρίλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Επομένως σε ό,τι αφορά τον ρομαντισμό, διανύετε έναν υπέροχο μήνα. Και ίσως, η ομίχλη αυτού του μήνα να σχετίζεται ακόμη και με τον ρομαντισμό. Μερικοί μπορεί να ξεκινήσετε νέες σχέσεις στις 30 του μήνα, όταν η Αφροδίτη έρθει σε σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στον ίδιο Οίκο. Και για τις νέες σχέσεις, όσο κι αν υπάρχει η θέρμη του πόθου και του ενθουσιασμού, υπάρχει επίσης η ανησυχία του πόσο θα διαρκέσει.

Αυτό θα ισχύει και για τους Παρθένους που είναι ήδη σε σχέση. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξαναβρεθείτε στη φάση του μήνα του μέλιτος, αλλά αντί να αναρωτιέστε πόσο θα διαρκέσει… ίσως αναρωτηθείτε πώς να το διατηρήσετε. Η διέλευση αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική αν είστε 18, 30, 42 ή 54 ετών. Μετά από αυτή την ερωτική περίοδο, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον 2ο Οίκο σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sfigga – Παρόν ή Παρελθόν και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

taro-6-9

Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι καθώς η Αφροδίτη, που σας δίνει όλη αυτή την τύχη, είναι ο κυβερνήτης της πανσελήνου. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο είναι σε θέση να σας χαρίσει όλη την αγάπη και την προσοχή του κόσμου, αλλά σας δίνει επίσης χρήματα για να ξοδέψετε σε πολυτελή ραντεβού.

Έτσι, αν αισθάνεστε αναστατωμένοι στην αρχή του μήνα, σημειώστε την 16η Απριλίου στο ημερολόγιό σας, ώστε να ξέρετε ότι αυτή είναι η στιγμή που τα πράγματα αρχίζουν να καλυτερεύουν. Κι αυτό γιατί ο Άρης, που προκαλεί πολλά προβλήματα στον 6ο Οίκο σας μαζί με τον Κρόνο, θα μετακομίσει επίσης στον 7ο Οίκο, όπου εκεί κάνει πολύ λιγότερο κακό. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική διέλευση για τους Παρθένους, τους γεννημένους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Απρίλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Άρης δείχνει τα πιο θετικά του χαρακτηριστικά στους χάρτες των ανθρώπων που γεννήθηκαν τη νύχτα… και με την επιρροή της Αφροδίτης και του Δία, αυτό σημαίνει γρήγορη πρόοδο στον τομέα των σχέσεων. Ένα πράγμα που είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε είναι ότι ο 7ος Οίκος είναι επίσης ο Οίκος των επιχειρηματικών συνεργασιών – και η ύπαρξη του Άρη σ’ ένα νυχτερινό γενέθλιο χάρτη, υπόσχεται ταχεία ανάπτυξη στις επιχειρήσεις σας.

Αν γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας και αρχίζετε να αναστατώνεστε, μην ανησυχείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λαμβάνετε τις ευλογίες, αλλά ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο δράμα στην πορεία – άλλωστε ο Άρης είναι ο πλανήτης των καβγάδων και των διαφορών. Στο τέλος του μήνα έχουμε το τρίγωνο Ερμή και Πλούτωνα στον 5ο και 9ο Οίκο σας αντίστοιχα. Αυτή η διέλευση παίζει πολύ με τα θέματα της δημιουργικότητας και της εξερεύνησης.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sfigga – Παρόν ή Παρελθόν και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

zwdia-zvdia-taro-00

Ζώδια Απριλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Με τον Ερμή στον 9ο Οίκο, λαμβάνετε τη βοήθεια ενός λόγιου τύπου νοημοσύνης, για να μεταφέρετε τις ιδέες σας στον φυσικό κόσμο. Ο Πλούτωνας στον 5ο Οίκο, αντιπροσωπεύει την προθυμία και το πάθος για να ζωντανέψει ένα έργο – κι αυτό, συμβαδίζει με τα θέματα της Πανσελήνου.

Μπορεί να είναι ένδειξη ότι πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια διανοουμένων που μπορούν να καταλήξουν σε ένα καλύτερο σχέδιο από το δικό σας. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είστε ανίκανοι, αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι εκτός του πεδίου εξειδίκευσής σας που είναι καλύτερα να το αναθέσετε σε κάποιον που ξέρει τι κάνει. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο κομμάτι του παζλ… για να ζωντανέψει το έργο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις