Ζώδια Απρίλιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

antras-tayros

Ζώδια Απρίλιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 ταύρος : Ο Απρίλιος είναι μήνας προόδου, αλλά αυτό δεν θα είναι κάτι εύκολο για τον Ταύρο.

Αποδίδεται κυρίως στη διέλευση του Άρη και του Κρόνου από τον 10ο Οίκο σας αυτόν τον μήνα, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διαχείριση της εξέλιξης της καριέρας σας.

Ωστόσο, με τον Δία και την Αφροδίτη να περνούν από τον Οίκο των φίλων σας, θα έχετε μια σταθερή κοινότητα στην οποία θα βασιστείτε όταν τα πράγματα γίνουν λίγο περίπλοκα.

zodia-taro-45

Αρχικά, πρέπει να αντιμετωπίσετε τη Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα που συμβαίνει στον 12ο Οίκο σας. Ενώ κραυγάζει για ξεκινήματα, συμβαίνει σε έναν από τους πιο δύσκολους Οίκους του χάρτη σας – της απώλειας. Και γι’ αυτόν τον λόγο, μερικά από αυτά τα νέα ξεκινήματα μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας χαμένης ευκαιρίας. Ωστόσο, στο 12ο Οίκο σας ο Ήλιος είναι σε έξαρση… και κάθε νέα σελήνη περιλαμβάνει πάντα τον Ήλιο.

Σ’ αυτήν την περίπτωση, αν ο μήνας ξεκινά με θλίψη, να ξέρετε πως ό,τι χάθηκε έπρεπε να συμβεί… για να κάνετε χώρο για κάτι νέο. Αφού καλύψαμε τα θεμέλια του μήνα, ας επιστρέψουμε στην κατάσταση του Κρόνου και του Άρη. Η σύνοδός τους γίνεται στον 10ο Οίκο της καριέρας και της φήμης σας. Όσοι μάλιστα είστε περίπου στα 28 με 30 ή 21, 33, 45 και 57 ετών, μπορεί να παρατηρήσετε κάποιες σημαντικές δοκιμασίες σε σχέση με τις προσπάθειές σας για την πραγματοποίηση των μεγαλύτερων στόχων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Απρίλιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τα κακά νέα είναι ότι αυτή η διέλευση είναι το κορυφαίο σημείο πρόκλησης σε οποιαδήποτε δοκιμασία αντιμετωπίζετε, ξεκινώντας από τα τελευταία σας γενέθλια. Μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε, αλλά ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι για να επισημάνω πιθανές λύσεις. Όσο κι αν ο Άρης και ο Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτόν τον μήνα με τον πιο ενοχλητικό δυνατό τρόπο, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ.

Η σύνοδος διαρκεί λίγες μόνο μέρες μετά τις 4 Απριλίου. Προς το τέλος του μήνα, ο Άρης φεύγει εντελώς από τον 10ο Οίκο σας. Αυτό είναι εξαιρετικό για τους Ταύρους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο Άρης είναι πιο δύσκολος για όσους γεννήθηκαν μέρα. Επίσης, καθώς ο Άρης φεύγει από τον Οίκο της καριέρας σας, ενώνεται με τους φίλους του, τον Δία και την Αφροδίτη. Αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν τη δύναμη να καταπραΰνουν τον Άρη αρκετά.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Απρίλιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Γι’ αυτό και μόλις μετακομίσει εκεί προς το τέλος του μήνα, να περιμένετε πως η πολεμική ορμή του, θα αξιοποιηθεί σωστά. Αν η σύνοδος Κρόνου/Άρη εμπόδιζε την καριέρα σας, ο Δίας και η Αφροδίτη, θα σας υποστηρίξουν. Λίγο αργότερα μέσα στο μήνα, συγκεκριμένα στις 16, έχουμε μια Πανσέληνο στον 6ο Οίκο σας. Αυτός ο Οίκος αφορά την ισορροπία.

Και δεδομένου ότι ασχολείται επίσης με τη σωματική υγεία, ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να παίρνετε την άσκησή σας, λίγο πιο σοβαρά. Αυτό το φεγγάρι κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία θα βοηθήσει πολύ αυτόν τον μήνα. Θα διαπιστώσετε πως ακολουθείτε ένα πιο υγιές μοτίβο εκείνη την περίοδο ή νιώθετε την επιθυμία να επιστρέψετε στο γυμναστήριο. Και φυσικά, με μια Σελήνη που κυβερνάται από την Αφροδίτη, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει και ο παράγοντας της ματαιοδοξίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Απριλιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η παρόρμηση για να αποκτήσετε φόρμα και να είστε πιο υγιείς μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά σε αισθητικούς λόγους. Όμως η Αφροδίτη είναι τελικά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Κλείνοντας τον μήνα, έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ του Ερμή, που θα είναι στο δικό σας ζώδιο και του Πλούτωνα, ακριβώς τη στιγμή που ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος.

300x300bΑυτή η θετική διέλευση παίζει με θέματα ταυτότητας και εξερεύνησης. Με τον Πλούτωνα στον 9ο Οίκο σας θα ενταθεί η εστίασή σας στα ταξίδια και την περιπέτεια. Θα νιώσετε πως εμπνέεστε να κάνετε κάτι μεγάλο και τολμηρό προς το τέλος του μήνα. Το γεγονός ότι αυτή η διέλευση διαρκεί μόνο για μια μέρα μιλά για ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα σας μοτίβα.

Ειδικά καθώς έχετε και τον Ουρανό που διασχίζει το 1ο Οίκο σας με τον Ερμή, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να προκαλέσει αυθόρμητες αλλαγές: στα μαλλιά ή στο σώμα ή σε οτιδήποτε είναι αυτό που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε εσείς και οι άλλοι τον εαυτό σας. Φαίνεται λοιπόν, πως ο Απρίλιος, είναι ένα συνονθύλευμα γεγονότων – αν και τελειώνει με μια περιπέτεια ανακάλυψης του εαυτού σας! Ακόμα όμως κι ένας πεισματάρης Ταύρος, σίγουρα επωφελείται από μια μικρή αλλαγή από καιρό σε καιρό. Απολαύστε τον μήνα σας Ταύρε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988