Ζώδια Απρίλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

Sagittarius

Ζώδια Απρίλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 τοξότης : Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για τα Ζώδια της Φωτιάς. Μπορεί το καλοκαίρι να φαίνεται σαν η προφανής απάντηση, αλλά αυτός ο Απρίλιος είναι το σημείο εκκίνησης του ταξιδιού.

Επειδή ακόμα δεν έχετε αποθαρρυνθεί από κανένα εμπόδιο που συνυπάρχει σε κάθε περιπέτεια.

Με αυτά τα λόγια, η Νέα Σελήνη που συμβαίνει την 1η ημέρα του μήνα είναι η καλύτερη αρχή που μπορεί να κάνει κάποιος.

zodia-taro-45

Αυτή συμβαίνει στον 5ο Οίκο σας, τον τόπο της χαράς, του ενθουσιασμού και της δημιουργικότητας. Αυτός ο νέος κύκλος υπόσχεται να είναι γεμάτος σαρκικό ενθουσιασμό. Ο 5ος Οίκος δεν είναι στην πραγματικότητα σύμβολο της απλής ευτυχίας. Είναι το μέρος όπου η Αφροδίτη χαίρεται γι’ αυτό και υπάρχει όλος αυτός ο πολυτελής και αισθησιακός συμβολισμός.

Μιλώντας για την Αφροδίτη… αυτή, μαζί με τον Δία και τον Άρη, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κυριαρχία αυτής της Σελήνης. Συνδέουν τα θέματα σθένους του 5ου Οίκου με την οικιακή σας ζωή του 4ου Οίκου. Αν έχετε παιδιά, μπορεί να περνάτε πολύ χρόνο μαζί τους. Αντίστροφα, όσοι είστε ελεύθεροι ή προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδί, περνάτε καλά. Αν δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα τους σέξι τόνους του 5ου Οίκου, αυτός είναι ο Οίκος του ενθουσιασμού, που γεννά απογόνους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Απρίλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο στις 4 Απριλίου, έχουμε τη δυσκολότερη διέλευση του μήνα. Αυτή είναι μια σύνοδος Κρόνου και Άρη που συμβαίνει στον 3ο Οίκο των αδερφών, της επικοινωνίας και της ρουτίνας. Αν και θα επηρεάσει διαφορετικά τον κάθε Τοξότη μπορεί να είναι πολύ σημαντικό αν είστε περίπου 28 με 30 ετών. Στον πυρήνα του, ο 3ος Οίκος συμβολίζει τα γνώριμα πράγματα στη ζωή μας. Ωστόσο, όταν λείπει κάτι απ’ αυτή τη σφαίρα, αρχίζετε να νιώθετε πόσο βασιστήκατε σε αυτό.

Η φύση του Κρόνου και του Άρη παράγει διαχωρισμούς και αποστάσεις. Έχοντας αυτό κατά νου, τα γεγονότα αυτής της διέλευσης μπορεί να σας οδηγήσουν σε αλλαγή της καθημερινότητάς σας με τρόπο αναγκαστικό και απότομο. Οι κακόβουλοι πλανήτες απαιτούν συναισθηματική ωριμότητα για να υπάρξει πρόοδος. Αφιερώστε χρόνο για να προχωρήσετε και αν χρειαστεί, μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη στον 5ο Οίκο σας κατά καιρούς για να αποσπάσετε λίγο την προσοχή σας – υπεύθυνα και με μέτρο φυσικά.

zwdia-66

Ζώδια Απρίλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ένας ζωτικός Οίκος για να επισκεφτείτε ξανά, είναι ο 4ος Οίκος του σπιτιού και της οικογένειας. Με τη σύνοδο των δύο ευλογημένων πλανητών Αφροδίτη και Δία που συμβαίνει σε αυτόν τον Οίκο, περιμένετε το σπίτι σας να είναι ένα άνετο καταφύγιο από τις πιέσεις του εξωτερικού κόσμου.

Με τον Ποσειδώνα να διέρχεται επίσης από τον ίδιο Οίκο, μπορεί και να διοργανώνετε ένα πάρτι, καθώς συναντά επίσης την Αφροδίτη στις 27 αυτού του μήνα. Έτσι, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, να ξέρετε ότι μπορείτε ακόμα να βρείτε χαρά.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για να συμβαδίσει με την καλή ενέργεια, η Πανσέληνος αυτού του μήνα…. κυβερνάται επίσης από αυτή τη ζωηρή Αφροδίτη. Συμβαίνει στον 11ο Οίκο σας, των φίλων και των έμπιστων συνεργατών.

Αν μέχρι τώρα δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός ο μήνας υπόσχεται πολλά πάρτι και ενθουσιασμό, αυτή η πανσέληνος είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Μετά το περιστασιακό πάρτι στο σπίτι, το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το θετικό τρίγωνο Ερμή και Πλούτωνα που συμβαίνει μεταξύ του 2ου και του 6ου Οίκου σας. Είναι αρκετά ειρωνικό, γιατί υποδηλώνει ατυχίες, που οδηγούν όμως σε σημαντικές ανακαλύψεις. Ίσως λοιπόν σε μια από αυτές τις δύσκολες μέρες να συμβεί κάτι αποκαρδιωτικό και αμέσως μετά να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη μεγάλη πόρτα.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Απριλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, επειδή μιλάμε για τον Ερμή, θα πρέπει να είστε έξυπνοι και να προσέχετε πού μπορεί να κρύβονται αυτές οι ευκαιρίες. Θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκονται σε ένα μέρος που θα αποφεύγατε, γιατί σας φαίνεται πολύ ενοχλητικό.

Μην αποθαρρυνθείτε όμως. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν μια τεράστια προσπάθεια στην αρχή… ίσως καταλήξει να σας γίνει δεύτερη φύση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Πλούτωνας στον 2ο Οίκο των περιουσιακών στοιχείων, δηλώνει έντονα ότι θα βγάλετε πολλά χρήματα. Γι’ αυτό μην φοβηθείτε να ρισκάρετε. Να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα ένα σπίτι για να επιστρέψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988