Ζώδια Απρίλιος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

Aquarius-star

Ζώδια Απρίλιος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 22 υδροχόος  : Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Υδροχόος έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Κρόνο που διέρχεται από τον 1ο Οίκο του.

Η νωθρότητα που είναι εγγενής σ’ αυτή τη διέλευση πιθανώς έχει εκδηλωθεί σαν μια γενική δυσκολία στο να ξεκινήσετε τα πράγματα ή ακόμα και να απολαύσετε αυτό που αγαπούσατε να κάνετε στο παρελθόν.

Τώρα που ο Άρης βρίσκεται επίσης στον 1ο Οίκο σας, αυτό μπορεί να αλλάξει! Ξαφνικά εμφανίζεται μια σπίθα, για να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

zodia-taro-45

Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε να μην πιέζετε τον εαυτό σας έντονα, καθώς ο Κρόνος και ο Άρης μαζί, μπορούν να προκαλέσουν ατυχίες και δοκιμασίες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αφού αργότερα στον μήνα, αυτά τα δύο κακά αγόρια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μέσα από μια σύνοδο που θα συμβεί στις 4 Απριλίου. Τώρα πιθανότατα ξέρετε το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει αυτοί οι δύο, οπότε αντί να σταθείτε πολύ σε αυτό, θα επικεντρωθείτε στο τι μπορεί να γίνει για να απαλλαχτείτε από αυτή τη μαυρίλα.

Στην πραγματικότητα, όλα ξεκινούν με τη Νέα Σελήνη στον Κριό που συμβαίνει στον 3ο Οίκο σας, που αφορά τις καθημερινές ρουτίνες και τελετουργίες. Δεδομένου ότι κάθε Νέα Σελήνη οριοθετεί μια νέα αρχή αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αποχωριστείτε τους τακτικούς σας συνεργάτες και να προσεγγίσετε τη μέρα με διαφορετικό τρόπο.

taro-6-9

Ζώδια Απρίλιος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σ’ αυτόν τον Οίκο βρίσκεται και ο Ερμής, ο οποίος παρέχει τη νοημοσύνη για να σχεδιάσετε πώς να κάνετε αυτές τις αλλαγές, χωρίς να χαθείτε και να νιώσετε πως δεν έχετε επαφή με το πρόγραμμά σας. Ειδικά δεδομένου ότι οι μέρες μεγαλώνουν και η θερμοκρασία αυξάνεται, θα ήταν καλή ιδέα να βγείτε έξω με τους στενούς σας φίλους ή τα αδέρφια σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο 3ος Οίκος συνδέεται με την αδελφική ενέργεια.

Στις 5 Απριλίου, έχουμε την Αφροδίτη να εισχωρεί στον 2ο Οίκο σας για να συνεχίσει με μερικά καλά νέα. Εδώ έχουμε έξαρση της Αφροδίτης.. κάτι πολύ καλό για τα οικονομικά σας θέματα. Ισχύει ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι και ο Δίας διέρχεται σταθερά από τον ίδιο Οίκο. Αυτό κάνει πραγματικά έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό, επειδή αυτοί οι δύο πλανήτες είναι κλασικά ευεργετικοί πλανήτες (οι πλανήτες της καλής τύχης), με αποτέλεσμα να εξισορροπούν την προηγούμενη διέλευση Κρόνου και Άρη.

tarw-taro-xartomanteia

Ωστόσο, η δυσκολία βρίσκεται στο γεγονός πως ούτε η Αφροδίτη ούτε ο Δίας μπορούν να δουν τα άσχημα του 1ου Οίκου σας, αφού ο 1ος και ο 2ος δεν έχουν καμία εμφανή σχέση μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει πως ενώ τα οικονομικά σας μπορεί να πάνε εξαιρετικά καλά, το σώμα και η ευημερία σας μπορεί να αμφισβητηθούν από κάτι που δεν ελέγχουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε τότε είναι να είστε έξυπνοι με τα χρήματά σας.

Επειδή ο 2ος Οίκος δεν προσφέρει τόση υποστήριξη στον 1ο, όσο στον 10ο Οίκο σας… που είναι ο τόπος των ενεργειών σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διέλευση για να επενδύσετε, σε θέματα που ίσως αντιμετωπίζουν άμεσα προβλήματα τώρα. Για τους Υδροχόους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, πιθανότατα θα σχετίζεται με τον χώρο εργασίας, τις δημοσιεύσεις ή οποιοδήποτε σύντομο μάθημα μπορεί να ακολουθήσετε. Για όσους γεννήθηκαν τη νύχτα, θα αφορά ή τη σωματική ή την ψυχική σας υγεία.

zwdia-zvdia-taro-00

Ζώδια Απρίλιος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Όποια κι αν είναι η κατάσταση, μην φοβηθείτε να ξοδέψετε σε πράγματα που γνωρίζετε ότι θα βελτιώσουν την κατάστασή σας. Είτε πρόκειται για επένδυση σε μια πιστοποίηση είτε για συνομιλία με έναν θεραπευτή, θα υπάρχουν τα χρήματα. Απλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να τα ξοδέψετε, επειδή είστε διαβόητα λιτοί.

Στο τέλος του μήνα, έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα. Συμβαίνει στον 4ο και 12ο Οίκο σας αντίστοιχα, σηματοδοτώντας πως είναι ώρα να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αυτό συμβαίνει στις 28 Απριλίου και ανοίγει την πόρτα στα βάθη του υποσυνείδητου σας. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους Υδροχόους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας που μπορεί να παλεύουν με έντονα συναισθήματα ανικανότητας – ακόμη και απελπισίας.

zwdia-fotia

Ζώδια Απριλιος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν κι αυτό απαιτεί γενναιότητα και σίγουρα τη βοήθεια κάποιου με ωριμότητα, αυτή η μετάβαση μπορεί να απεικονίζει έναν τρόπο να ανακαλύψετε την πηγή αυτών των συναισθημάτων, εξαρχής. Ίσως θελήσετε να καταγράψετε στο χαρτί, μερικά από τα πιο βαθιά και κρυφά σας συναισθήματα. Δείτε τι θέλετε να μοιραστείτε και δείξτε το σε έναν επαγγελματία ή σε κάποιον που εμπιστεύεστε.

Ίσως τελικά εκπλαγείτε με το πόσο ωραία μπορεί να νιώσετε μιλώντας ανοιχτά γι’ αυτά τα θέματα. Δεδομένου ότι ο Ερμής στον 4ο Οίκο συμβολίζει την οικογένεια, ίσως θελήσετε να κάνετε αυτή τη συζήτηση με τους γονείς ή τους μεγαλύτερους συγγενείς σας. Μην συγκρατείστε, Υδροχόοι. Είστε απίστευτα αγαπημένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera