Ζώδια Απρίλιος 24 – Τα συναισθήματα είναι σε υψηλά επίπεδα

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια Απρίλιος 24 – Τα συναισθήματα είναι σε υψηλά επίπεδα .

Καθώς μπαίνουμε στον μήνα Απρίλιο, βρισκόμαστε στη μέση της εποχής των εκλείψεων.

Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματα είναι πιθανό να εξαντληθούν και η υπομονή μας μπορεί να εξαντληθεί καθώς ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά στον Κριό την 1η Απριλίου (και διαρκεί έως τις 25 Απριλίου ).

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά είναι μια πρόσκληση να επιβραδύνετε, να ηρεμήσετε και να αξιολογήσετε τι πραγματικά θέλετε και γιατί.

zodia-taro-45

Στις 5, η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τρεις μέρες αργότερα βιώνουμε την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό — την πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2024.

Αυτό βοηθά στην τόνωση της συλλογικής μας διάθεσης, επειδή οι ηλιακές εκλείψεις είναι σαν υπερφορτισμένα νέα φεγγάρια, και αυτή η έκλειψη συμβαίνει στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Παρόλο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό, θα νιώθουμε μια αύξηση στην ορμή, το πάθος και την πρωτοβουλία, επιτρέποντάς μας να δώσουμε νέα πνοή σε έργα που είχαμε θέσει σε αναμονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Τα συναισθήματα είναι σε υψηλά επίπεδα .

Χρησιμοποιήστε τις 10 ημέρες μετά τη νέα σελήνη για να οραματιστείτε και να πραγματοποιήσετε ζωντανά τη ζωή των ονείρων σας. Σε έξι μήνες από τώρα, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο γρήγορα και υπέροχα ξεδιπλώθηκαν οι προθέσεις σας.

Η σεζόν του Ταύρου ξεκινά στις 19, βοηθώντας μας να μπούμε σε μια πιο ήρεμη και προσγειωμένη περίοδο. Λάβετε υπόψη ότι ο Δίας, ο Πλανήτης της Τύχης, ολοκληρώνει τη 13μηνη παραμονή του στον Ταύρο, έτσι έχοντας τον ήλιο, τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο — και βιώνοντας τη σύνοδο Δία-Ουρανού στις 20 Απριλίου και την πανσέληνο του Σκορπιού  — μας ενθαρρύνει να λάβουμε δραστικά και διαισθητικά βήματα για να εξασφαλίσουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Απρίλιος 24 – Τα συναισθήματα είναι σε υψηλά επίπεδα .

Η ζωή φωτίζεται σημαντικά στις 29 όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ακολουθούμενη από τον Άρη που εισέρχεται στον Κριό στις 30.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη και ο Άρης νιώθουν σαν στο σπίτι τους σε αυτά τα ζώδια, θα τελειώσουμε τον μήνα νιώθοντας ότι οι μεγάλες προκλήσεις μας είναι πλέον πίσω μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988