Ζώδια Αύγουστος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

ζωδια-αιγοκερως-1

Αύγουστος 2020 Αιγόκερως Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι είστε μια πηγή επιθυμίας!

Ειδικά τις πρώτες τέσσερεις μέρες του μήνα, η αγάπη σας βρίσκει κάτι που αποτελεί καλή είδηση.

Και όσο ψάχνετε, μπορείτε να γελάτε με τα δικά σας λάθη!

zodia-taro-45

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η καλή σας διάθεση δεν ήταν ποτέ τόσο σέξι όσο στις 5 και 6 Αυγούστου. Οι πιθανοί σύντροφοι εκτιμούν την καλή αίσθηση του χιούμορ. Και οι χωρισμένοι σύντροφοι επανέρχονται το σαββατοκύριακο μετά τις 7. Αυτό είναι το πεδίο στο οποίο ανήκετε, ξεκάθαρα!

Αυτοί που ψάχνετε για σύντροφο, γίνεστε επιλεκτικοί μεταξύ 10 και 16 του μήνα. Αξίζετε να πάρετε αυτό που θέλετε, οπότε δεν πειράζει αν χρειαστεί να περιμένετε για να έρθει στη ζωή σας. Αλλά αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που προκαλεί το ενδιαφέρον σας, μπορεί να είναι δύσκολο να προσέξετε αυτά που λέτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Αύγουστος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Το μυστικό βρίσκεται πολύ κοντά σας μέχρι τις 17 Αυγούστου – και όλα μπορούν να συμβούν μέχρι τις 18. Η ερώτηση τίθεται και η απάντηση δεν θα σας απογοητεύσει. Η συνάντηση με την οικογένεια του συντρόφου σας ή τους φίλους του γύρω στις 20 του μήνα, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Είστε σίγουροι ότι είναι υπέροχοι άνθρωποι, αλλά έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας.

Από τις 22 Αυγούστου και μετά, έχετε την άδεια να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αγαπητοί Αιγόκεροι, ο υπόλοιπος μήνας έχει να κάνει με το να πλησιάσετε το άλλο σας μισό… Δεν αποκλείεται ακόμα και να συμβιώσετε. Όπως και να έχει, αισθάνεστε πιο άνετα μέσα στη σχέση σας!

chartomantia-098

Αύγουστος 2020 Αιγόκερως προβλέψεις ευεξίας

Οι προβλέψεις σας υποδηλώνουν ότι διδάσκετε την τεχνική, ενώ επιδεικνύετε τις κινήσεις σας στην αρχή του μήνα. Μεταξύ 1ης και της 4ης μέρας μην ντρέπεστε, έχετε ασκηθεί γι’ αυτό!

Αποδράστε από τους ερασιτέχνες στις 5 και 6, πηγαίνετε βαθύτερα την πειθαρχία σας. Μέχρι τις 7 Αυγούστου θα επιστρέψετε στο παιχνίδι και θα παραμείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Να εστιάσετε στην ασφάλεια και να χρησιμοποιήσετε το ορθό σας κριτήριο μεταξύ 10 και 16 του μήνα: Να ξέρετε πότε κάτι είναι αρκετό. Φροντίστε να εφαρμόζετε τις συνθήκες υγιεινής και στο οικογενειακό περιβάλλον!

taro-6-9
Θα ηρεμήσετε και θα αναζωογονηθείτε με μια βόλτα πεζοί ή με το ποδήλατο στις 17 και 18 Αυγούστου! Να είστε δεκτικοί με τους άλλους, ακόμα κι αν ενίοτε η άνεσή σας περιορίζεται. Να είστε ανεκτικοί με άτομα που αθλείστε παρέα και δεν είναι σε ανάλογα καλή φόρμα!

Αύγουστος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Από τις 22 του μήνα και μετά είστε υποψήφιοι για δέκαθλο, για ασκήσεις με το ελλειπτικό μηχάνημα ή γενικά για να βρίσκεστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Έχετε πολλά νέα αγαπημένα αθλήματα, ενώ διευρύνετε και τις γνώσεις σας για άλλες κουλτούρες.

Θυμάστε ένα παλαιότερο όνειρό σας να γίνετε ένας αθλητής ήρωας; Μέχρι τις 26 Αυγούστου μπορείτε να είστε αυτό το άτομο. Ανταλλάξτε με τους άλλους τα οφέλη και απολαύστε τη στιγμή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia