Ζώδια Αύγουστος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ζώδια Αύγουστος 2020 Οι μηνιαίες προβλέψεις σας διαπιστώνουν ότι είστε αισιόδοξοι, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Θα το νιώσετε έντονα από την πρώτη κιόλας μέρα, μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Είστε μπροστά από το χρονοδιάγραμμά σας, όλοι σας αγαπούν και τα πράγματα πάνε όπως θέλετε!

zodia-taro-45

Από τις 5 Αυγούστου και μετά, έρχονται μερικά θέματα που απαιτούν διευθέτηση… Είστε σίγουρα αυτοί που διορθώνουν τα πάντα, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Δώστε σε αυτή την κατάσταση την πλήρη προσοχή σας από τις 7 ως τις 9 του μήνα!

Ωστόσο, μην θυσιάσετε τα πάντα στην προσπάθεια επιτυχίας ενός εγχειρήματος. Αφήστε και κάτι για αργότερα. Κανείς δεν δεσμεύεται σε κάτι μεταξύ 10 και 16 Αυγούστου… Και αυτό σας αφήνει λίγο χρόνο για ανάπαυλα – ευτυχώς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Προσέξτε λίγο περισσότερο τι λέτε στις 13, ακόμα κι αν αστειεύεστε. Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε περισσότερη εξουσία πάνω στην πραγματικότητα από όση κατανοείτε. Τα άτομα συνεργάζονται ξανά στις 17 και 18 Αυγούστου. Και φαίνεται ότι τελικά παίρνετε αυτά που σας αξίζουν!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Από τις 19 έως τις 21 του μήνα, η ενέργεια ρέει μακριά από εσάς. Οι επόμενες μέρες θα θέσουν έναν ελαφρύτερο και πιο ομαλό τόνο για τον υπόλοιπο Αύγουστο!

Στις 26 και 27 του μήνα, ασχοληθείτε με την ανάληψη του ελέγχου στην πραγματικότητα και πάλι. Αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα θα είναι σαφές. Τα όνειρά σας δείχνουν το δρόμο προς το μέλλον έως τις 30 Αυγούστου 2020!

chartomantia-098

Ζώδια Αύγουστος 2020 Αιγόκερως προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η απίστευτη ιστορία επιτυχίας του περασμένου μήνα σας ακολουθεί και έως τις 4 Αυγούστου 2020. Καταγράψτε το γεγονός σε κάποιο λογισμικό ή έντυπο, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό!

Μεταξύ 5 και 6 του μήνα θα υπάρχει μια χαλάρωση. Τουλάχιστον η δήλωση ότι έχετε συγκεκριμένη αποστολή, εξακολουθεί να σημαίνει κάτι για εσάς. Η ψυχική και πνευματική χαλάρωση το σαββατοκύριακο που ακολουθεί, θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με αισιοδοξία!

taro-6-9

Μπορεί τα εργασιακά σας να είναι μια μοναχική διαδικασία από τις 9 έως τις 16 Αυγούστου. Διατηρήστε αυτούς τους στόχους μικρούς και ρεαλιστικούς. Στις 17 και 18 θα ασχοληθείτε με την προσέλκυση πελατών ή επιχειρηματικών συμμάχους… Με μία επαφή την κάθε φορά. Τα άτομα που έχουν αρχαιότητα, έχουν τα προνόμιά τους!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 22 Αυγούστου μπορείτε να επιλύσετε οποιαδήποτε διαφορά στο χώρο εργασίας. Το να είστε ήρεμοι ισοδυναμεί με πρόοδο – και αυτό σημαίνει ότι έχετε τον υπόλοιπο μήνα στην τσέπη σας!
Θα καταφέρετε να προφτάσετε σημαντικές προθεσμίες και να λάβετε λαμπρές πρωτοβουλίες στις 26 και 27 του μήνα. Πώς νιώθετε ως άλλοι Ντόναλντ Τραμπ ή Μπιλ Γκέιτς – αλλά με καλύτερα μαλλιά και ρούχα;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra