Ζώδια Αύγουστος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Ζώδια Αύγουστος 2020 Οι προβλέψεις σας σάς συστήνουν να αλλάξετε σκεπτικό, αγαπητοί Δίδυμοι!

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινάτε, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα.

Στην ιδιοσυγκρασία σας αρέσει η ποικιλία, οπότε αναζητήστε αυτήν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να φαίνεται ότι ξεκινάτε διάφορα εγχειρήματα, που τα εγκαταλείπετε μέχρι τις 7 Αυγούστου. Αλλά εσείς ξέρετε τι κάνετε: Έχετε γύρω σας ένα δίκτυο ανθρώπων, που αναλαμβάνουν τα ηνία από εκεί που εσείς σταματάτε… Γι’ αυτό τελικά η ομάδα σας κάνει να φαίνεστε καλοί!

Σας αρέσει να συζητάτε για τα τρέχοντα γεγονότα στις 10 και 11 του μήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε κάποιους που μοιράζονται τις απόψεις σας ή/και είναι πρόθυμοι να αντιταχθούν. Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο στο διάστημα μεταξύ 12 και 16 του μήνα!

xartomanteia

Ζώδια Αύγουστος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Η επικοινωνία με το ευρύ κοινό σας γίνεται ευκολότερη μετά τις 17. Ωστόσο, αποφύγετε τα ευαίσθητα θέματα με τον κύκλο των φίλων και της οικογένειάς σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ακόμα κι αν όλοι είναι σε θέση να εκτιμήσουν την αίσθηση του χιούμορ σας, κανείς δεν θέλει πραγματικά να είναι στόχος των αστείων ή των σαρκαστικών σχολίων σας!

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι μέρες στις 23 και 24 θα περάσουν γρήγορα με εσάς απασχολημένους στη δουλειά ή το σπίτι. Αλλά ο χρόνος θα φαίνεται κάπως στάσιμος μεταξύ 25 και 27 Αυγούστου. Τώρα έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση που βαραίνει το μυαλό σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δράσετε παρορμητικά ή βιαστικά μέχρι το τέλος του μήνα!

tarw-zwdia

Ζώδια Αύγουστος 2020 Δίδυμοι προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι έχετε διάθεση να αφιερώσετε χρόνο στην εκπαίδευση ή την έρευνα. Από την αρχή του μήνα κατανοείτε ότι όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο καλύτερα θα κάνετε τη δουλειά σας.
Ωστόσο, μέχρι τις 3 Αυγούστου δυσκολεύεστε να αφομοιώσετε νέα δεδομένα γιατί πρέπει να χειριστείτε κάποιες πρακτικές πιέσεις. Μόλις μια παρατήρηση φτάσει στα αυτιά σας στις 5 του μήνα, θα υπάρξει μια σημαντική αναβάθμιση. Οι συνεργάτες θα σας ευχαριστήσουν!

Θέστε όρια μέχρι τις 9 Αυγούστου… Γιατί από τις 10 και μετά θα είστε πολύ απασχολημένοι με δικά σας έργα, για να δώσετε προσοχή σε οτιδήποτε άλλο. Η ευθύνη θα αποτελέσει εύκολο φορτίο από τις 12 ως τις 16 του μήνα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η αποδοτικότητα και η προσήλωση στη εργασία, είναι διασκεδαστικές διαδικασίες μέχρι τις 18 του μήνα. Ειδικά στις 19, η αισιοδοξία εξαπλώνεται σαν ιός. Και υπάρχει αλήθεια σε αυτή τη φήμη, σωστά;

Οι ευχάριστες προβλέψεις κάνουν τους πάντες να προσβλέπουν σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Αγαπητοί Δίδυμοι, η επιλογή είναι δική σας. Σε κάθε περίπτωση, στις 30 Αυγούστου θα λάβετε νέες «προσταγές»… Είναι η ώρα που θα απασχοληθείτε με κάτι άλλο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love