Ζώδια Αύγουστος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-pathos

Ζώδια Αύγουστος 2020 Οι αστρολογικές προβλέψεις σας δείχνουν ότι ανοίγετε τον μήνα με αισιοδοξία, αγαπητοί Ζυγοί!

Η 1η και 2η μέρα του θα είναι υπέροχες. Οι φίλοι διασκεδάζουν και μοιράζονται όσα έχουν κερδίσει!

Αν κάτι συμβεί στις 3 ή 4, είναι επειδή δεν καταλαβαίνουν όλοι την κατάστασή σας!

zodia-taro-45

Στο διάστημα μεταξύ 5 και 9 Αυγούστου, θα εξελίσσεται μια συζήτηση: Θα αφορά το ποιες ερωτήσεις πρέπει να απαντήσετε και ποια συναισθήματα πρέπει να έχετε. Ωστόσο, αν και θα υπάρχει άφθονο ιδιαίτερο μυστήριο έως τις 10 του μήνα, δεν θα υπάρχει ασάφεια!

Να θυμάστε ότι η επιλογή μεταξύ νικητών, είναι απλώς ένα άλλο είδος νίκης. Γι’ αυτό από τις 12 ως τις 14 Αυγούστου, φροντίστε να κρατήσετε όλους τους αρνητικούς ή ακατάλληλους ανθρώπους σε απόσταση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Στις 15 Αυγούστου ανοίγει μια φάση 11 ημερών, κατά την οποία μπορείτε να αναδείξετε το κοινωνικό σας προφίλ σε όλη του το μεγαλείο. Ακόμα και οι διαφωνίες είναι ευχάριστες. Οι κατάλληλοι άνθρωποι εμφανίζονται, για να σας κρατήσουν το χέρι και να σας κάνουν να χαμογελάσετε!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Από τις 19 έως τις 21 του μήνα, η προσωπική σας ικανοποίηση σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία. Επιπλέον, όλοι είναι δεκτικοί στην αλήθεια σας και η ατμόσφαιρα καθιστά τα μυστικά περιττά!

Οι παρορμητικές κινήσεις έχουν αίσια έκβαση, γι’ αυτό σας γίνονται συνήθεια μετά τις 23 του μήνα. Αλλά προσέξτε να μην βρεθείτε σε κάποιο αδιέξοδο μέχρι τις 26. Αγαπητοί Ζυγοί, το σαββατοκύριακο μετά τις 28 Αυγούστου 2020, είναι η τελευταία σας καλύτερη ευκαιρία για να βελτιώσετε τις συνθήκες!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ζυγός προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας διαβεβαιώνει ότι η 1η και 2η Αυγούστου είναι συναρπαστικές ημέρες, είτε επιτυγχάνετε είτε όχι. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι θετικό στοιχείο!
Τώρα που δώσατε σάρκα και οστά σε κάτι, ίσως αφιερώσετε το διάστημα από 3 μέχρι 11 του μήνα στον συντονισμό με το σύστημα και στην προσαρμογή του προγράμματός σας!

tarw-zwdia

Ξεπεράστε τα συνήθη εμπόδια με ασυνήθιστους τρόπους. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις περιπτώσεις ξαφνικού πλεονάσματος. Μπορεί να είναι ευκολότερο να δουλεύετε μόνοι σας, παρά να δίνετε εξηγήσεις για κάθε μικρό πράγμα!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι εργάζονται απομακρυσμένα, ευτυχώς θα αρκεστούν στο προσωπικό τους περιβάλλον από τις 12 έως τις 14 Αυγούστου. Και μέχρι τις 16 θα ξεχωρίζετε από το πλήθος, ενώ εξακολουθείτε να συμμετέχετε σε αυτό!

zodia-zvdia-75

Έχετε περιθώριο μέχρι τις 25 του μήνα: Να στήσετε την ομάδα των ονείρων σας, να μετατρέψετε τρελές ιδέες σε εφαρμόσιμες λύσεις, είτε να κάνετε ένα εγχείρημα να ενταχθεί στους καλύτερους του είδους του!

Αγαπητοί Ζυγοί, βρίσκεστε στην πιο χαρισματική σας περίοδο μεταξύ 19 και 21 Αυγούστου… Και αυτό απαιτεί την ποιοτική προσοχή όλων. Πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό, θα επηρεάσουν τα κεφάλαιά σας στις 26 του μήνα. Ίσως να αφορά έναν νέο φόρο ή κανονισμό.

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Το υπόλοιπο του μήνα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα όριά σας. Σκεφτείτε την εναλλακτική απασχόληση ή μια πλήρη αλλαγή σταδιοδρομίας γύρω στις 28 Αυγούστου… Ακόμη και αν είναι απλώς μια φανταστική σκέψη. Γιατί στις 30 πρέπει να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να κάνετε ό,τι πρέπει!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love