Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Ζώδια Αύγουστος 2020 Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι ξεκινάτε τον μήνα ζαλισμένοι…

Σας κατακλύζει ο ενθουσιασμός της ανακάλυψης, με τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας.

Όλα τα τέλεια πράγματα συμβαίνουν μεταξύ σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Βρίσκεστε σε αυτή τη ζώνη ρομαντικής τελειότητας κατά τις πρώτες 9 μέρες του φετινού Αυγούστου. Εάν οι δυο σας λειτουργείτε σαν ερημίτες, μπορεί να χάνετε τη διασκέδαση που θα μπορούσατε να έχετε με άλλα άτομα στις 10 και στις 11. Εάν δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε ο ένας από τον άλλον, βγείτε μαζί!

Οι ελεύθεροι που πληρούν τις προϋποθέσεις σας, κινούνται σε ένα εκπληκτικό πλήθος από τις 12 έως τις 14 του μήνα. Ανταλλάξτε ονόματα και αριθμούς!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

tarw-zwdia

Μεταξύ 15 και 21 Αυγούστου, είστε πολύ απορροφημένοι σε ένα προσωπικό έργο για να ανησυχείτε για την ερωτική σας ζωή. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, το σωστό άτομο μπορεί να σας παρατηρήσει υπό αυτές τις ιδανικές συνθήκες!

Να είστε διαθέσιμοι αν συμβεί αυτό, γιατί μπορεί πραγματικά να είναι το ιδανικό ταίρι. Ας κάνετε παιχνίδια στις 22 και 23… Αγαπητοί Ιχθύες, μέχρι τις 26 του μήνα το βιβλίο σας της αγάπης θα έχει χαρούμενο τέλος. Οι μέρες στις 30 και 31 είναι πραγματικά καυτές, με όλους τους σωστούς τρόπους!

prodosia

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για νέες δραστηριότητες από την 1η έως τις 9 Αυγούστου. Αν και η ενέργειά σας αυξάνεται, έχετε καλή κρίση για το τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε. Ή είναι απλά η τύχη που έχουν οι αρχάριοι;

Στις 3 και 4 του μήνα τα πηγαίνετε περίφημα στην αποφυγή των ελιγμών. Στις 7 θα οδηγήσετε την κατάσταση σε κάποιο ανταγωνιστικό φινάλε. Αλλά μέχρι τις 10 Αυγούστου, το μόνο που κάνετε είναι λόγια αντί για πράξεις. Ίσως φεύγετε από τον στόχο σας, αντί να προχωρήσετε προς αυτόν.

Επιλέξτε δραστηριότητες που έχουν σχέση με το νερό μεταξύ 12 και 14 Αυγούστου. Τότε βρίσκεστε στα καλύτερά σας! Από τις 15 έως τις 21 ασκηθείτε για αφορά την ευλυγισία στον κορμό σας. Αγνοήστε την ανάγκη να πιέσετε τον εαυτό σας στις 17 και 18 του μήνα. Πρόκειται για το σώμα, όχι για εγωισμούς!

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι μέρες στις 22 και 23 Αυγούστου σας βρίσκουν έτοιμους να πάρετε ρίσκα. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε και τις εύλογες προφυλάξεις όταν κάνετε τρελά πράγματα: Να έχετε το «απωθητικό» για τον καρχαρία κατά την κολύμβηση με αναπνευστήρα ή ένα εφεδρικό αλεξίπτωτο κατά την κατάδυση με αλεξίπτωτο!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Περνάτε κάποιες ημέρες με ιδιαίτερες προκλήσεις μετά τις 24 Αυγούστου. Μέχρι τις 26 μπορεί να παρακολουθήσετε ακόμη και μαθήματα διερεύνησης των θεωριών και να τελειοποιήσετε τη φιγούρα σας. Αυτή η παλιά ζωηρή διάθεση επιστρέφει στις 30 Αυγούστου. Τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια για να διασκεδάσετε;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love