Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Pisces09

Ζώδια Αύγουστος 2020 Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τους Ιχθύες, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο!

Νιώθετε κάποια προσδοκία και αβεβαιότητα τις πρώτες δύο μέρες του μήνα;

Όλα θα δώσουν τη θέση τους στην ικανοποίηση, στις 3 και 4 Αυγούστου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το κέφι, τα καμώματα και η παιδικότητα συνεχίζονται μέχρι τις 9 του μήνα. Αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να τηρήσετε μια πιο ουδέτερη στάση και να εστιάσετε στα άτομα που σας περιβάλλουν.

Όλοι φαίνεται να μιλούν διαφορετική γλώσσα στις 10 και 11 Αυγούστου. Οι ομάδες κάποιων ατόμων δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν πέρα ​​από τον κύκλο τους… Αλλά δεν πρέπει εσείς να αναλαμβάνετε τα προβλήματα κάποιου άλλου!

chartomantia-098

Γιορτάστε τις δυνάμεις και τα πάθη σας από τις 12 έως τις 14 Αυγούστου. Να φανείτε τολμηροί όταν θα προσελκύσετε απροσδόκητη προσοχή, ανάμεσα στις 15 και 21 του μήνα. Τελικά, δεν αφορά τη δημοσιότητα. Ακόμα κι έτσι, η δημοφιλής γνώμη σας επηρεάζει στις 17 και στις 18… Δεν πρόκειται να διαφωνήσετε με μια τάση που σας αρέσει!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ιχθύες, στις 22 Αυγούστου λύνετε ένα μακροχρόνιο μυστήριο. Μέχρι τις 23 πρέπει να επανεξετάσετε ποιος είναι ακόμα αξιόπιστος. Από τις 26 του μήνα και μετά, θα βρείτε καθησυχαστικές απαντήσεις στα ερωτήματά σας και ένα χαρούμενο τέλος για τον φετινό Αύγουστο!

Η 30η και η 31η Αυγούστου δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα φεστιβάλ αγάπης και εκπλήρωσης επιθυμιών για τους αγαπημένους σας προορισμούς!

tarw-zwdia

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας ζητά να διαγράψετε τη δική σας πορεία, για τις πρώτες 9 ημέρες του Αυγούστου. Όσο ελέγχετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο ή την ατζέντα του μάρκετινγκ, θα υπάρξουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Απλά μην εκπλαγείτε στις 10 του μήνα!

Μέχρι τις 12 Αυγούστου, οι σύμβουλοι προσλαμβάνουν ή απολύουν πελάτες τους σύμφωνα με τη βούλησή τους. Αλλά μεταξύ 15 και 21 του μήνα, δεν μπορείτε να είστε τόσο επιλεκτικοί!

Προσηλωθείτε σε ένα πράγμα και κάντε το καλά, αν το εύρος των επιλογών σας είναι πιο περιορισμένο από το κανονικό. Γνωρίζετε αυτό τον τρόπο συναλλαγής αρκετά καλά, για να καταλάβετε τι αναμένεται από εσάς!

taro-6-9

Ζώδια Αύγουστος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ιχθύες, θα το νιώσετε ότι η τύχη σας γυρίζει ξανά μέχρι τις 23 Αυγούστου. Τα νέα προνόμια ή η αναβάθμιση στον τίτλο εργασίας σας, προσδίδουν στις προσπάθειές σας αξία!

Φυσικά υπάρχουν έγγραφα προς υπογραφή και εγχειρίδια για ανάγνωση στις 24 και 25 του μήνα… Τίποτα δεν επιτυγχάνεται δωρεάν. Ωστόσο, αυτό σας βοηθά να αποδείξετε την αξία σας ακόμη περισσότερο. Ειδικά στις 30 και 31 Αυγούστου 2020, όταν τα σχέδια των ονείρων σας και οι ανίδεοι ανταγωνιστές, σας επαναφέρουν στο στοιχείο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love