Ζώδια Αύγουστος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Αύγουστος 2020 Το ωροσκόπιό σας δείχνει να υιοθετείτε μια πιο ανοικτόμυαλη στάση προς όλους και όλα, αγαπητοί Καρκίνοι!

Ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα, ακούτε τις απόψεις των άλλων με προσοχή. Ακόμα και αυτές με τις οποίες δεν συμφωνείτε…

Και δεν αντιτίθεστε. Όλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους, σωστά;

zodia-taro-45

Μερικά ανεπίλυτα ζητήματα φαίνεται να έρχονται ξανά στην επιφάνεια στις 5 ή 6 Αυγούστου. Δεν υπάρχει μόνιμη λύση; Ίσως και όχι – αλλά οι επόμενες 12 ημέρες θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας!

Από τις 7 έως τις 18 του μήνα, η προσοχή σας είναι στραμμένη σε κάποιες σημαντικές αλήθειες αλλά και σε μεγάλες φιλοδοξίες. Είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε πράγματα. Αλλά μετά τις 10 του μήνα, κανείς δεν θα σας κατηγορήσει που κρατάτε τα καλύτερα για τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Από τις 12 ως τις 14 Αυγούστου καταλαμβάνετε το προσκήνιο. Γίνεστε ο μόνος πραγματικός προορισμός για ευγενείς και περιηγητές. Υπάρχει αγάπη ή χρήματα αν το θέλετε… Και χώρος για τα μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα που σας αξίζουν!

Προσέξτε κάποιες παλιές εντάσεις και αντιπαλότητες, από τις 19 ως τις 21 του μήνα. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή και δεν μπορεί αυτή να επηρεάζει τη δική σας τύχη σας πάντα!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Καρκίνοι, μεταξύ 22 και 23 Αυγούστου θα έχετε το περιθώριο να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Θα καταφέρετε ακόμα και να προβάλετε τα οράματά σας σε όλο τον κόσμο.

Με τις αδυναμίες σας πιο συνειδητοποιημένες από τις 24 ως τις 29 του μήνα, είναι η καλύτερη στιγμή για να τις επεξεργαστείτε. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα επιστρέψετε δυναμικά και θα δείξετε σε όλους αυτό που θέλετε να βλέπουν!

zwdia-66

Ζώδια Αύγουστος 2020 Καρκίνος προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας διαβεβαιώνει ότι διατηρείτε ​​στο μυαλό σας τα μαθήματα που πήρατε τον προηγούμενο μήνα. Έχοντας αυτή την εμπειρία, μπορείτε να μειώσετε τις όποιες απώλειές σας μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Από τις 3 και μετά, σας προσεγγίζουν συναρπαστικές νέες ευκαιρίες. Από τις 5 είστε έτοιμοι και για ένα νέο κοινό. Ασχοληθείτε με αυτό από τις 9 του μήνα και μετά… Και έχετε περιθώριο μέχρι τις 18 για να τα κάνετε όλα άνω κάτω!

taro-6-9

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ορισμένες πρότερες αποφάσεις σας κατέληξαν σε απογοήτευση. Τελικά, το να είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις λειτουργεί καλύτερα από τις 12 έως τις 14 Αυγούστου. Φροντίστε να επιλέξετε τα καλύτερα από όσα σας προσφέρονται, καθώς θα έχετε πληθώρα καλοπροαίρετων προτάσεων. Το καλύτερο για εσάς είναι να αποκλείσετε από γύρω σας τους περισπασμούς. Να ξέρετε ότι όλοι θα κατανοήσουν πως έχετε κι εσείς τις δικές σας υποχρεώσεις!

Κάποια αναδιάρθρωση μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση στις 19 Αυγούστου. Ακόμα κι όταν κάνετε την ίδια δουλειά, φαντάζει λες και όλα γύρω σας αλλάζουν. Αλλά μέχρι τις 23 του μήνα, θα είστε έτοιμοι για μια παρουσίαση ή αλλαγή καριέρας!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Η ποικιλία των γεγονότων που τεκταίνονται γύρω σας είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μεταξύ 24 και 29 Αυγούστου 2020, κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να επιλύσετε ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος.
Αγαπητοί Καρκίνοι, όλα όσα βιώσατε σας θέτουν ανάμεσα στους πρώτους καθώς ο μήνας ρίχνει αυλαία… Και τώρα έχετε εσείς το πλεονέκτημα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76