Ζώδια Αύγουστος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Ζώδια Αύγουστος 2020 Οι αστρολογικές σας προβλέψεις δείχνουν ότι η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ανοιχτή σε ερμηνεία.

Μην περιμένετε να οριστικοποιηθούν κάποια γεγονότα πριν από το σαββατοκύριακο.

Μέχρι τις 7 του μήνα θα είστε έτοιμοι για όλες τις ευκαιρίες, τις ανταμοιβές και τις ιδιαίτερες εμπειρίες που έχουν σχέση με τα συναισθήματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Παρθένοι, είστε πολύ καλοί στη δημιουργία κοινωνικών σχέσεων. Μέχρι τις 10 Αυγούστου, το σωστό άτομο θα βρεθεί στο ίδιο χώρο με εσάς… Και ακόμα κι αν κουραστείτε από το «παιχνίδι», θα εκπλαγείτε από την αλήθεια!

Τα γεγονότα μεταξύ τις 12 και 23 του μήνα θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο. Θα βρεθείτε στο κέντρο ενός πλήθους με ένα ζεστό και ασαφές, διαφυλετικό συναίσθημα. Παίρνετε μεγάλα μαθήματα ζωής μέσα από αυτό το υποστηρικτικό περιβάλλον. Μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα, μιας και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν!

zwdia-66

Ζώδια Αύγουστος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 17 και 18 Αυγούστου θα δείτε το καλό σας όνομα να φωταγωγείται. Όλοι τώρα θα επιθυμούν ένα κομμάτι από εσάς, ενώ κι εσείς αισθάνεστε γενναιόδωροι. Αυτή την περίοδο, μια επιπλέον ώθηση της προσωπικής σας ενέργειας, θα επιτρέψει να αντιμετωπίσετε όποιο πρόβλημα έχετε!

Αγαπητοί Παρθένοι, πρέπει να χειριστείτε έξυπνα κάποια ανισορροπία και αδυναμία κατανόηση στις 24 και 25 του μήνα. Αφήστε τη σοφία των εμπειριών σας να επικρατήσει στις 26 και 27. Αναζητήστε τα ανοιχτά παράθυρα ευκαιριών μεταξύ 28 και 31 Αυγούστου: Αυτή είναι η ευκαιρία σας να προχωρήσετε, αντί να επιστρέψετε στα παλιά!

chartomantia-098

Ζώδια Αύγουστος 2020 Παρθένος προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι ξεκινάτε τον μήνα σκεπτόμενοι την οικονομική και εργασιακή σας ασφάλεια, υπό το πρίσμα της αναταραχής στην αγορά. Αλλά σύντομα τα άστρα θα καθησυχάσουν όλες τις ανησυχίες σας!

Από τις 3 ως τις 13 Αυγούστου, η ομάδα σας είναι αρκετά ισχυρή για να χειριστεί τα πάντα. Είστε αρκετά ευέλικτοι για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας. Ένα ανέλπιστο πρότζεκτ αναδύεται στις 6 και όλοι αναλαμβάνουν από ένα κομμάτι. Στις 8 και 9 του μήνα, έρχονται στο προσκήνιο η εκπαίδευση και οι πρωτοβουλίες σας!

taro-6-9

Αγαπητοί Παρθένοι, μπορεί να παραμένετε κάπως στο περιθώριο του «παιχνιδιού» σας μέχρι τις 16 Αυγούστου… Ίσως η διεκπεραίωση των καθηκόντων να σας δυσκολεύει. Αλλά στις 17 και 18 του μήνα μπορείτε να κρατάτε το κεφάλι ψηλά, όταν δέχεστε το ερώτημα «εσύ τι κατάφερες πρόσφατα;»!

Ζώδια Αύγουστος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Αν μέχρι τις 25 δεν έχετε βρει την ισορροπία σας, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό και όλα θα βελτιωθούν. Η ομαδική εργασία θα αποδειχθεί επίσης σωτήρια τις τελευταίες ημέρες του φετινού Αυγούστου… Και θα έχετε στήσει μια ομάδα με την οποία μπορείτε να χτίσετε και να κρατάτε ο ένας τα χέρια του άλλου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia