Ζώδια Αύγουστος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-skorpios-idaniki-erwtiki-sxesi

Ζώδια Αύγουστος 2020 Οι αστρολογικές προβλέψεις σας δείχνουν ότι ονειροπολείτε, αγαπητοί Σκορπιοί!

Με αυτή τη διάθεση θα ανοίξετε τον φετινό Αύγουστο…

Αλλά αυτά τα όνειρα δεν θα λειτουργήσουν πριν την 3η ημέρα, που τα γεγονότα θα στραφούν τελικά υπέρ σας!

zodia-taro-45

Το διάστημα μεταξύ 5 και 9 Αυγούστου, ορισμένες δυσλειτουργίες στον επικοινωνιακό τομέα θα σας περιορίζουν. Πάρτε αυτό που είναι διαθέσιμο επί του παρόντος – και για τα υπόλοιπα δοκιμάστε ξανά αργότερα!

Μέχρι τις 10 του μήνα θα έχετε επιλύσει όλα τα προβλήματα επικοινωνίας. Θα είστε αυτοί που καθοδηγούν τις συζητήσεις από τις 12 έως τις 14. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές δύσκολες φάσεις στις 15 και 16.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Από τις 17 έως τις 27 Αυγούστου επιστρέφετε στην κορυφή. Αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα να καλύψετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, με ένα εύπεπτο πέπλο κομψής συμπεριφοράς!

Αγαπητοί Σκορπιοί, μετά τις 22 του μήνα είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί. Στις 23, τα όνειρα που είχατε στην αρχή του μήνα, έχουν μπει σε πορεία να γίνουν νόμοι… Κάντε μια ανάπαυλα στις 28 του μήνα. Μετά τις 30 Αυγούστου 2020, η όποια πίεση προκύπτει θα είναι διαχειρίσιμη!

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Αύγουστος 2020 Σκορπιός προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Σκορπιοί, τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Αυγούστου αφήνετε στην άκρη ό,τι δεν λειτουργεί. Άμεσα θα δείτε τα επαγγελματικά σας να πηγαίνουν πολύ καλά και πάλι!

Μεταξύ 5 και 9 του μήνα, ελέγξτε τα νούμερα με βάση τα πραγματικά αποθέματά σας. Είναι πολύ σημαντικό να συμπορεύονται το σώμα και η ψυχή της επιχείρησής σας κάθε στιγμή. Η απώλειες των ανταγωνιστών είναι το κέρδος σας στις 10!

Τυχόν θεωρητικές ή ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργείτε γύρω στις 12 Αυγούστου, θα σας ακολουθήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλύψτε τα νώτα σας στις 15 και 16 του μήνα… Ενδέχεται κάποιοι συνεργάτες σας να κάνουν κάτι ανήθικο.

Ζώδια Αύγουστος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Οι προσωπικές σας δεξιότητες μπορούν να εφαρμοστούν σε ό,τι κάνετε. Ειδικά στις 22 και 23 του μήνα, εξυψώνεστε στη θέση του μάγου ή του γκουρού. Μέχρι τις 28 να ενημερώνεστε για τυχόν φήμες που κυκλοφορούν, ώστε να φροντίσετε για την κατάρριψή τους. Αγαπητοί Σκορπιοί, θα τα δείξετε όλα στην επόμενη μεγάλη σας παρουσίαση στις 30 Αυγούστου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9