Ζώδια Αύγουστος 2022 – Το μοναδικό σας πεπρωμένο

krios-zvdia-astrology

Ζώδια Αύγουστος 2022 .

Ζώδια Αύγουστος 2022 : Μπορεί να έχει ακόμα ζέστη έξω, αλλά σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού.

Τα κοσμικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτόν τον μήνα πρόκειται να φέρουν απελευθερωτικές αλλαγές και συναρπαστικές αλλαγές ενέργειας σε όλα τα ζώδια. Είμαστε ακόμα στην καρδιά της σεζόν του Λέοντα καθώς μπαίνουμε στον Αύγουστο, ο οποίος μας φέρνει πάντα μια συναρπαστική κοσμική τόνωση της αυτοπεποίθησης και μας φέρνει σε επαφή με τη δύναμη των αστέρων μας.

Αυτές οι καυτές δονήσεις των ζωδίων της φωτιάς θα ενισχυθούν μόλις ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη μπει στο μείγμα του Λέοντα.

zodia-taro-45

Μόλις ο ήλιος μπει στην Παρθένο στις 22 Αυγούστου, η ατμόσφαιρα αλλάζει και θα είναι πιο πιθανό να ενεργήσουμε από ένα σημείο συγκροτημένης αντίληψης και λογικής. Θα είμαστε επίσης σε θέση να θέσουμε κάποιες παραγωγικές προθέσεις μια εβδομάδα αργότερα, κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στο τέλος του μήνα.

Ο Αύγουστος είναι επίσης ένας μήνας που θα σπάσει τις αλυσίδες, χάρη στην επιρροή του καινοτόμου πλανήτη Ουρανού. Τα πράγματα ξεκινούν με αυτόν τον πλανήτη μπαλαντέρ σε μια ειδική ευθυγράμμιση τόσο με τον Άρη της υψηλής ενέργειας όσο και με τον Βόρειο Δεσμό του πεπρωμένου, που μας εμπνέει να αναλάβουμε δράση για τη μοίρα μας. Μια εκκεντρική πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που κυβερνά ο Ουρανός στα μέσα του μήνα ενεργοποιεί την επιθυμία μας για προσωπική ελευθερία και επαναστατικότητα. Και προς το τέλος του μήνα, θα ξεκινήσουμε τον ανάδρομο Ουρανό το 2022. Επιπλέον, ο Ουρανός θα σχηματίσει ισχυρές όψεις με κάθε προσωπικό πλανήτη στο παιχνίδι αυτό το μήνα —συμπεριλαμβανομένου του ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μία ειδική τριπλή σύνοδος .

Ο μήνας ξεκινάει κάτω από μια σπάνια τριπλή ευθυγράμμιση μεταξύ του θερμοκέφαλου Άρη, του απρόβλεπτου Ουρανού και του βόρειου δεσμού που ορίζει τη μοίρα, όλα συγκρούονται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου. Η σύνοδος μεταξύ του Ουρανού και του Βόρειου δεσμού τελειοποιείται στις 31 Ιουλίου, αλλά ο Άρης κάνει επίσημα τη σύνδεσή του με τους δύο ουράνιους δείκτες την 1η Αυγούστου.

Με αυτό το κοσμικό παρασκεύασμα , προσέξτε για αναλαμπές διορατικότητας, ξαφνικές αλλαγές στα οράματα ή τους στόχους σας, και κίνητρο για να αναλάβετε αποφασιστική δράση προς το μοναδικό σας πεπρωμένο. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό θα μπορούσε να μας παρακινήσει να κάνουμε κάποιες απροσδόκητες και λυτρωτικές κινήσεις. Σε συλλογικό επίπεδο, αυτό θα μπορούσε να επιφέρει κάποιες μοιραίες ανατροπές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που ασχολούμαστε από τότε που ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο – συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων οικονομικών αλλαγών, των ζητημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας, των κλιματικών κρίσεων και πολλά άλλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-provlepseis-01

Ζώδια Αύγουστος 2022 .

Η Ανάδρομη Σκιά του Ερμή

Στις 4 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής εισέρχεται στην προσγειωμένη Παρθένο – ένα από τα ζώδια του. Ο Ερμής στην Παρθένο μας βοηθά να οργανωθούμε ψυχικά και να σκεφτόμαστε πιο πρακτικά. Σε συνδυασμό με την τόνωση της αυτοπεποίθησης της σεζόν του Λέοντα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάσετε τη σαφή και άμεση αυτοέκφραση. Μας δίνει επίσης την πρώτη γεύση του καλοκαιριού από την ενέργεια της Παρθένου, την οποία θα έχουμε πολύ περισσότερο αργότερα αυτό το μήνα, μόλις ξεκινήσει η σεζόν της Παρθένου.

Παρακάμπτοντας την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ο Ερμής θα αλλάξει ζώδιο για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά εισερχόμενος στην ισορροπημένη και διπλωματική σφαίρα του Ζυγού. Αυτή η διέλευση βοηθά να αναδείξουμε τις κοινωνικές μας χάρες και φέρνει αρμονία στις ψυχικές μας υποθέσεις.

μελλοντολόγοςΩστόσο, οι κινήσεις του Ερμή αυτόν τον μήνα ξεκινούν επίσης την ανάδρομη σκιώδη περίοδο του επόμενου ανάδρομου Ερμή, η οποία θα ξεκινήσει στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα γυρίσει πίσω στην Παρθένο. Τούτου λεχθέντος, λάβετε υπόψη τις συνομιλίες, τα υλικοτεχνικά ζητήματα, τις συμφωνίες και την κοινωνική δυναμική που λαμβάνουν χώρα κατά το τελευταίο τρίτο αυτού του μήνα – καθώς θα επανεξετάζουμε αυτά τα θέματα στον επερχόμενο ανάδρομο κύκλο.

Στην έντονη Ενέργεια του Λέοντα .

Οι πρώτες εβδομάδες του μήνα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του Λέοντα, που αυξάνει την ένταση στο χάρισμα, τη δημιουργικότητα και τα επίπεδα αυτοπεποίθησής μας . Είναι καιρός να δώσουμε προτεραιότητα στην αυθεντική αυτοέκφραση ,να σταθούμε στο ύψος μας, χωρίς να φοβόμαστε και να εργαστούμε απερίσπαστα για την επίτευξη των στόχων μας. Στις 11 Αυγούστου, ο καλοκαιρινός καύσωνας γίνεται ακόμα πιο ζεστός , καθώς ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη ενώνεται με τον ήλιο στον Λέοντα, ενισχύοντας τις καυτές και ζωηρές δονήσεις της ηλιακής περιόδου. Με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς, περιμένετε να αισθάνεστε πιο φανταχτερά για τα ρομαντικά σας συναισθήματα και τις προτιμήσεις ομορφιάς – δημόσιες εκδηλώσεις στοργής, και λαμπερά ρούχα , ένα πιο τολμηρό στυλ φλερτ είναι όλα στο τραπέζι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-098

Μια εκκεντρική Πανσέληνος στον Υδροχόο

Ο Αύγουστος φέρνει την τελευταία υπερσελήνη του έτους — η πανσέληνος στον προνοητικό Υδροχόο κορυφώνεται στις 11 Αυγούστου.

Αυτός ο ευάερος σεληνιακός θησαυρός προσφέρει ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τη ζέστη της εποχής του Λέοντα, βοηθώντας μας να κάνουμε πίσω και να δούμε τα συναισθήματα και τα πάθη μας πιο αντικειμενικά.

Η ενέργεια του Υδροχόου αυτής της πανσελήνου μας εμπνέει να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητά μας και να είμαστε πιστοί στα συναισθήματά μας, επομένως μην φοβάστε να επαναστατήσετε ενάντια στο status quo και να κάνετε κινήσεις προς ένα πιο αυθεντικό μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098

Μια σημαντική αλλαγή ενέργειας για τον Άρη

Στις 20 Αυγούστου, ο παθιασμένος πλανήτης Άρης μπαίνει στο κοινωνικό και γρήγορο ζώδιο των Διδύμων. Με τον Άρη στους Διδύμους, περιμένετε να ακολουθήσετε μια πιο προσανατολισμένη στη δράση προσέγγιση στην επικοινωνία και να κλίνετε περισσότερο προς την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών από το να εστιάζουμε σε ενα στόχο. Η ψυχική διέγερση είναι εξαιρετικά σημαντική τώρα, καθώς θα έχουμε μια ακόρεστη αίσθηση περιέργειας και δίψα για νέες πληροφορίες.

Αυτή η διέλευση είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς ο Άρης θα είναι στους Διδύμους για μια πολύ παρατεταμένη διαμονή — ταξιδεύει στην επικράτεια αυτού του εναέριου ζωδίου μέχρι το υπόλοιπο του 2022 και μέχρι το 2023. Ο λόγος για αυτήν την πολύ παρατεταμένη επίσκεψη οφείλεται στην επικείμενη ανάδρομη περίοδο του , που ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου. Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια, οπότε μόλις ο Άρης εισέλθει στους Διδύμους, δώστε προσοχή στον τρόπο που αλλάζουν τα κίνητρα, τα επίπεδα ενέργειας και η αποφασιστικότητα σας για τα πράγματα. Θα εργαζόμαστε με αυτά τα θέματα για τους επόμενους μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-76

Στη δόνηση της Παρθένου .

Στις 22 Αυγούστου, ο ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα και εισέρχεται στη μεταβλητή γήινη περιοχή της Παρθένου, ξεκινώντας την εποχή της Παρθένου 2022. Η ενέργεια της εποχής της Παρθένου μας βοηθά να οργανωθούμε, να τακτοποιήσουμε τις δονήσεις μας και γενικά να καθαρίσουμε τις πράξεις μας καθώς κινούμαστε μέχρι τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε πιο παραγωγικοί και να επικεντρωθείτε στη βελτίωση του εαυτού σας – και επειδή ο Παρθένος είναι το ζώδιο που κυβερνά την υγεία, είναι μια υπέροχη στιγμή για να ελέγξετε και τους στόχους ευεξίας σας.

Ο ανάδρομος Ουρανός  ξεκινά .

Ο άγριος πλανήτης Ουρανός ταρακουνά τα πράγματα στις 24 Αυγούστου, που είναι η έναρξη για τον ανάδρομο Ουρανό το 2022. Ενώ ο Ουρανός είναι γνωστός για την ανατρεπτική και παραβίαση των κανόνων ενέργειά του, αυτή η ετήσια ανάστροφη περιστροφή δεν είναι τόσο χαοτική όσο πιστεύουν ορισμένοι. Αντίθετα, είναι καιρός να επεξεργαστείτε διακριτικά τις αλλαγές των σχεδίων και τις ξαφνικές αλλαγές που συνέβησαν στη ζωή σας τον περασμένο χρόνο – και να έρθετε σε επαφή με  τις πιο εμπνευσμένες σπίθες που θα θέλατε να δείτε και να εξερευνήσετε πιο διεξοδικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-astra-tarot

Η Λυτρωτική Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Η τελευταία νέα σελήνη του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του μήνα, οπότε ετοιμαστείτε να βάλετε τις τελικές σας προθέσεις για τη σεζόν! Ο ήλιος και η σελήνη ευθυγραμμίζονται στην γήινη περιοχή της Παρθένου στις 27 Αυγούστου, ενισχύοντας την ενδελεχή και εκλεπτυσμένη ενέργεια του ζωδίου.

Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να θέσετε παραγωγικούς στόχους, να δημιουργήσετε μερικές υγιείς νέες συνήθειες στη ρουτίνα σας και να επικεντρωθείτε στην οργάνωση καθώς τελειώνετε το καλοκαίρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia