Ζώδια Αύγουστος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Αύγουστος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Αύγουστος 2023 Ιχθύες  : Καλώς ήλθατε γοητευτικοί Ιχθύες, στον όμορφο Αύγουστο!

Καθώς ο Ήλιος διασχίζει τον ζωδιακό κύκλο, η πορεία σας αποκτάει μια σημαντική μετάβαση, ενθαρρύνοντάς σας να απελευθερώσετε συναισθηματικές αποσκευές και να ξεκινήσετε μια μεταμορφωτική ιεροτελεστία.

Σ’ αυτή τη φάση, το να κάνετε ένα βήμα πίσω από μεγάλα έργα, καταστάσεις και σχέσεις.. είναι ζωτικής σημασίας, γιατί επιτρέπετε στον εαυτό σας να διαχειριστεί αυτή την ουσιαστική αλλαγή, με χάρη.

zodia-taro-45

Αν και θα είναι δελεαστικό να ασχοληθείτε με τη φασαρία της καθημερινότητας, να θυμάστε ότι ο Αύγουστος απαιτεί διαφορετικούς ρυθμούς. Δεν είναι ώρα για βιαστικές αποφάσεις ή παρορμητικές ενέργειες… αλλά μάλλον μια πρόσκληση για ήπια αυτοπαρατήρηση. Ο μήνας ξεκινά με μια φωτεινή υπέρ-πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου.

Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση έχει τη δυνατότητα να αφυπνίσει και να ενισχύσει τη διαίσθησή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στις κρυφές εσοχές της ψυχής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να βιώσετε ζωντανά όνειρα ή αυξημένη ευαισθησία σε λεπτές ενέργειες, ενισχύοντας περαιτέρω τη σύνδεσή σας με το αόρατο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Αύγουστος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτή η πανσέληνος σας προσκαλεί επίσης να αγκαλιάσετε την ατομικότητά σας μέσα από τη συλλογική συνείδηση. Γι’ αυτό αναλογιστείτε τις φιλοδοξίες, τα όνειρά σας και τις αιτίες που πυροδοτούν το παθιασμένο πνεύμα σας.

Στις 6 Αυγούστου, ο Ήλιος συγκρούεται με την Αφροδίτη, η οποία στη συνέχεια μάχεται με τον Ουρανό στις 9 Αυγούστου. Αυτές οι ουράνιες αλληλεπιδράσεις αναδύουν ισχυρές ενέργειες που αναδεικνύουν θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την ευημερία σας.

Μπορεί να βιώσετε συγκρούσεις και εντάσεις, που σας προτρέπουν να δώσετε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και να καλλιεργήσετε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας. Στη συνέχεια, μια δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, φωτίζει τον τομέα της υγείας και της ρουτίνας σας.

tilefonikes-provlepsis

Η συναισθηματική ουσία του Λέοντα σας ενθαρρύνει να εμφυσήσετε το πάθος, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας και τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, επιτρέποντας στο εσωτερικό σας φως να λάμψει έντονα σε ό,τι κάνετε. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας προσκαλεί να σκεφτείτε πώς η καθημερινή ρουτίνα και η εργασία σας, ευθυγραμμίζονται με την αυθεντικότητά σας.

Σκεφτείτε αν οι τρέχουσες επαγγελματικές σας αναζητήσεις πυροδοτούν μια αίσθηση πάθους και σκοπού μέσα σας ή αν απαιτούνται προσαρμογές για να αναζωπυρωθεί ο ενθουσιασμός σας. Γενικά, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την επιδίωξη μιας εργασίας που αντηχεί με τις εσωτερικές σας επιθυμίες και αξίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 22 Αυγούστου, ο Ήλιος προχωράει στο ζώδιο της Παρθένου, φωτίζοντας το βασίλειο των συνεργασιών, των σχέσεων και των στενών επαφών σας. Ωστόσο, αυτή η εποχή της Παρθένου ξεκινά με μια ενδιαφέρουσα ανατροπή, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα πολυπλοκότητας στην ατμόσφαιρα. Φροντίστε τώρα να εξετάσετε την ισορροπία μεταξύ της ατομικότητας και των αλληλεπιδράσεών σας με τους άλλους.

Εστιάστε στο να προσεγγίσετε τις αλληλεπιδράσεις σας με υπομονή, σαφήνεια και προθυμία να ακούσετε. Στις 27 Αυγούστου ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους και της δράσης, περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας ισορροπημένη ενέργεια στον τομέα της οικειότητας και της μεταμόρφωσής σας. Πυροδοτεί μια φλογερή και αισθησιακή ατμόσφαιρα που υπόσχεται ενθουσιασμό και προσωπική ανάπτυξη.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-tarw-1

Ζώδια Αύγουστος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Υπό την επίδραση του Άρη στον Ζυγό, οι προσωπικές σας συναντήσεις θα έχουν μια αυξημένη αίσθηση γοητείας και αισθησιασμού. Ο Άρης στον Ζυγό σας ζητά να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας με πάθος, διεκδίκηση, χάρη και φινέτσα. Την επόμενη μέρα, ο πλανήτης των απροσδόκητων αλλαγών και της καινοτομίας Ουρανός, γυρίζει ανάδρομος στον Οίκο της επικοινωνίας σας.

Προσφέρει μια μοναδική ενέργεια που μπορεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε και συνδέεστε με τους άλλους. Ο μήνας κορυφώνεται με ένα σαγηνευτικό ουράνιο γεγονός: μια μαγευτική Υπέρ Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Αυτή διοχετεύει στην ατμόσφαιρα μια αιθέρια και μεταμορφωτική ενέργεια, προσκαλώντας σας να αγκαλιάσετε τα βάθη των συναισθημάτων σας και να αξιοποιήσετε τις διαισθητικές σας δυνάμεις.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φωτίζονται πτυχές της ύπαρξής σας, που είναι συχνά κρυμμένες κάτω από την επιφάνεια. Ανακαλεί τη διαισθητική σοφία σας και σας προσκαλεί να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.

Ως αποτέλεσμα, αυτή η αυξημένη συναισθηματική επίγνωση σάς επιτρέπει να αποκτήσετε διαύγεια, να απελευθερώσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και να αγκαλιάσετε τον ανανεωμένο σας εαυτό. Στο σύνολό της, η ενέργεια αυτού του μήνα σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την αφθονία μέσα από τη γαλήνη και την ηρεμία της ζωής. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να αγκαλιάσετε τη δύναμη της ήσυχης περισυλλογής, επιτρέποντας στον εαυτό σας να βρει πλούτο σε στιγμές ηρεμίας κι εσωτερικού προβληματισμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος