Ζώδια Αύγουστος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-karkinos

Ζώδια Αύγουστος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Αύγουστος 2023 Καρκίνος : Μπορείτε να πιστέψετε ότι έφτασε ο Αύγουστος, εκπληκτικοί Καρκίνοι;

Λοιπόν έφτασε… και καθώς προχωράτε προς το 2023, σας περιμένουν νέες εποχές και μεγαλύτερη κατανόηση του ποιοι είστε. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, δίνοντάς σας ευκαιρίες να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Έχετε περάσει πολλά. Ωστόσο τώρα ενθαρρύνεστε να ανοιχτείτε στην εξερεύνηση αχαρτογράφητων περιοχών, καθώς αυτά τα νέα μονοπάτια υπόσχονται μεγάλες ανταμοιβές.

zodia-taro-45

Ο μήνας ξεκινά με μια Υπέρ Πανσέληνο στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα της οικειότητας και της μεταμόρφωσής σας την 1η Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ζωντανεύουν κρυφές πτυχές της ψυχής σας κι ενισχύεται η κατανόησή σας για τις προσωπικές σας σχέσεις, τις κοινές αξίες και την ανάπτυξη. Μπορεί να κατανοήσετε τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σας εμπόδια, βρίσκοντας τρόπο να τα ξεπεράσετε.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Εξερευνώντας τα βάθη της ύπαρξής σας, μπορείτε να αποκαλύψετε κρυμμένα μοτίβα, να θεραπεύσετε συναισθηματικές πληγές και να ξεκινήσετε μεταμορφωτικές αλλαγές μέσα σας. Προσπάθειες συνεργασίας, κοινοπραξίες ή ακόμα και αναζήτηση οικονομικών συμβουλών από αξιόπιστες πηγές, μπορεί να αποφέρουν σημαντικά οφέλη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

zwdia-66

Ζώδια Αύγουστος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μην φοβάστε να αγκαλιάσετε την αισθησιακή σας πλευρά αυτή τη στιγμή! Στις 13 Αυγούστου, ο Ήλιος στον Λέοντα ενώνεται με την Αφροδίτη, προσφέροντας στις οικονομικές σας προσπάθειες πάθος, δημιουργικότητα και σκοπό. Η πρόσφατη συνάντηση Αφροδίτης και Ουρανού προσθέτει το στοιχείο του απρόβλεπτου σ’ αυτήν την περίοδο, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες.

Μείνετε ανοιχτοί σε αντισυμβατικές ή ασυνήθιστες προσεγγίσεις, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε συναρπαστικές ανακαλύψεις στο οικονομικό και πνευματικό σας ταξίδι. Καθώς ο μήνας ξεδιπλώνεται, μια πύρινη Νέα Σελήνη στον Λέοντα φτάνει στις 16 Αυγούστου, φέρνοντας φρέσκια ενέργεια και ζωντανές δυνατότητες στον τομέα της αυτοεκτίμησης, των αξιών και του εισοδήματός σας. Σαν ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τις σεληνιακές διελεύσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αυτή η Νέα Σελήνη αντηχεί βαθιά μέσα σας. Προαναγγέλλει μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε στόχους και να ευθυγραμμίσετε τις επιθυμίες σας για να εκδηλώσετε περισσότερη υλική, ρομαντική και πνευματική αφθονία στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακάλυψης και έκφρασης του εαυτού σας.

Σας ενθαρρύνει να αναγνωρίσετε την αξία σας, να αγκαλιάσετε τα μοναδικά σας ταλέντα, την αυθεντικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Αφιερώστε χρόνο για να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με τον αληθινό σας εαυτό και τη ζωή που φιλοδοξείτε να δημιουργήσετε.

κρυσταλλομαντεία

 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 23 Αυγούστου, ο Ήλιος μεταβαίνει από τον Λέοντα στην Παρθένο, επηρεάζοντας την επικοινωνία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η έναρξη αυτής της περιόδου συμπίπτει με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο με αποτέλεσμα την εμφάνιση μικρών καθυστερήσεων. Να είστε προσεκτικοί με τις προσωπικές κι επαγγελματικές σας αλληλεπιδράσεις. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πριν μιλήσετε, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις λόγω κακής επικοινωνίας ή ασαφών προθέσεων.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να αναλογιστείτε τις προηγούμενες εμπειρίες σας, να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και να ανανεώσετε την προσέγγισή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προς το τέλος Αυγούστου η ενέργεια εντείνεται με μερικές σημαντικές διελεύσεις. Στις 27 Αυγούστου, ο φλογερός Άρης, μετακομίζει στον Ζυγό, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ταυτόχρονα ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής και της καινοτομίας, ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στον Ταύρο, στον τομέα των ονείρων σας και της δικτύωσης.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να νιώσετε μια έλξη προς αντισυμβατικές ή μη παραδοσιακές φιλίες… ή ομάδες που ενθαρρύνουν την προσωπική σας ανάπτυξη κι εμπνέουν αλλαγές. Να περιμένετε αλλαγές σε φιλικές σχέσεις και επανασύνδεση με άτομα από το παρελθόν. Είναι σημαντικό να προσεγγίσετε αυτές τις αλλαγές με επίγνωση και σωστή κρίση. Αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε τον αντίκτυπο των κοινωνικών σας σχέσεων στη γενικότερη ευημερία σας.

Καλλιεργήστε τις σχέσεις που σας ανεβάζουν και σας υποστηρίζουν και καλωσορίστε νέες και συναρπαστικές συνδέσεις στη ζωή σας. Καθώς ο μήνας κλείνει, θα αιχμαλωτιστείτε από μια μαγευτική Υπέρ Πανσέληνο στους Ιχθύες, που φωτίζει τη διάσταση της επέκτασης και της ανώτερης μάθησης. Η λαμπερή λάμψη της Πανσελήνου, σας προτρέπει να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να αγκαλιάσετε το άγνωστο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αύγουστος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, να βυθιστείτε σε νέους πολιτισμούς ή να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Μπορεί να γοητευτείτε από πνευματικές αναζητήσεις, δημιουργικές προσπάθειες ή να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά και πολιτιστικά θέματα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η Πανσέληνος, φέρει ένα στοιχείο συναισθηματικού βάθους και ευαισθησίας.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ανοιχτός στα συναισθήματα και τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και περάστε τις πόρτες που οδηγούν στην εσωτερική και εξωτερική εξερεύνηση. Ο Αύγουστος, υπόσχεται να είναι μια εποχή περιπέτειας και επιτυχίας. Αγκαλιάστε τις ενέργειες που επικρατούν, εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να πετυχαίνει αξιοσημείωτα επιτεύγματα και να βιώνει ικανοποιητικές εμπειρίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45