Ζώδια Αύγουστος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις 

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Αύγουστος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Αύγουστος 2023 Παρθένος : Καθώς ο Αύγουστος ξετυλίγεται μπροστά σας αγαπητοί Παρθένοι, φέρνει στο προσκήνιο πολλές ευκαιρίες και υποσχέσεις προόδου και επέκτασης.

Αυτός ο μήνας σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε την ειλικρίνεια και την διαφάνεια, που επιτρέπουν στα όνειρά σας να ξεδιπλωθούν φυσικά.

Ακριβώς όπως τα λουλούδια, αφήστε τις φιλοδοξίες σας να ανθίσουν με χάρη, έτοιμες για τη συγκομιδή που ακολουθεί.

zodia-taro-45

Αυτός ο μήνας φέρνει δώρα στην καθημερινότητά σας, στον εσωτερικό σας κόσμο, στα περιουσιακά σας στοιχεία, στο εισόδημα και στους πόρους σας. Αγκαλιάστε, λοιπόν, τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας, παραμένοντας ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες. Ο μήνας ξεκινά με μια ισχυρή Υπέρ Πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου.

Καθώς η Υπέρ Πανσέληνος ρίχνει την αιθέρια λάμψη της, τονίζει τα θέματα της παραγωγικότητας, της εξυπηρέτησης και της φροντίδας του εαυτού σας. Ο Υδροχόος, ένα οραματικό και καινοτόμο ζώδιο, μεταδίδει μια μοναδική ενέργεια σ’ αυτή τη σεληνιακή φάση. Σας ενθαρρύνει να προσεγγίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και την επαγγελματική σας ζωή με μια νέα προοπτική, αγκαλιάζοντας αντισυμβατικές μεθόδους και λύσεις.

zwdia-66

Ζώδια Αύγουστος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μπορεί να σας ελκύουν έργα ή εργασίες που προκαλούν το status quo, προσκαλώντας σας να σκεφτείτε πρωτοποριακά και να φέρετε καινοτόμες ιδέες. Επιπλέον, συνιστάται να ακούτε τα σημάδια του σώματός σας και να αντιμετωπίζετε τυχόν ανισορροπίες ή ανησυχίες για την υγεία σας. Αξιολογήστε τις καθημερινές σας συνήθειες, αναζητώντας πιο υγιεινές πρακτικές.

Είτε ενσωματώνετε τακτική άσκηση και προσεγμένο φαγητό…. είτε δίνετε προτεραιότητα στην ανάπαυση, αυτή η σεληνιακή φάση σας εμπνέει να κάνετε θετικές αλλαγές που υποστηρίζουν τη ζωτικότητά σας. Στις 9 Αυγούστου, ο Ερμής σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Δία, ενισχύοντας την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τη μεγαλύτερη εικόνα και να κατανοείτε νέες έννοιες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωστόσο, ο εσωτερικός σας κόσμος απαιτεί προσοχή με τη Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου. Αυτή η ισχυρή ευθυγράμμιση συγχωνεύει τη ζωντανή ενέργεια του Λέοντα, δημιουργώντας μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα για ενδοσκόπηση, εσωτερική εξερεύνηση και πνευματική μεταμόρφωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βυθίζεστε βαθιά στην ενδοσκόπησή σας, ρίχνοντας φως στις σκιές και φωτίζοντας μοτίβα, φόβους και περιοριστικές πεποιθήσεις που εμπόδιζαν την προσωπική σας ανάπτυξη κι ευημερία.

Επιπλέον, αυτή η Νέα Σελήνη του Λέοντα σας εμπνέει να συνδεθείτε με τη δημιουργικότητα και την πνευματική σας ουσία και να θρέψετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας. Βρείτε χρόνο για στιγμές μοναξιάς και περισυλλογής μέσω διαλογισμού, προσευχής ή απλώς ερχόμενοι σε επαφή με τη φύση. Αυτές οι πρακτικές σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση στη θεϊκή σοφία που βρίσκεται μέσα σας και να συντονιστείτε με τους ψίθυρους της διαίσθησής σας.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Χρόνια πολλά, Παρθένε! Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 23 Αυγούστου και η εποχή σας ξεκινάει επίσημα σήμερα. Ωστόσο, η εποχή σας φέρνει μια ανατροπή φέτος, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας την ίδια μέρα. Ο συνδυασμός της εποχής της Παρθένου και του ανάδρομου Ερμή παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία για επαναξιολόγηση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το χρονικό διάστημα, για να αναθεωρήσετε τα σχέδια, τα έργα και τις δεσμεύσεις σας, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αξίες και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας.

Είναι καιρός να τελειοποιήσετε την προσέγγισή σας, αναζητώντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις προσπάθειές σας. Καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, σημειώνονται σημαντικές αλλαγές, προσθέτοντας μια δραματική πινελιά στην κοσμική ταπετσαρία.

dream

Στις 27 Αυγούστου ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και των κινήτρων, μπαίνει στον Ζυγό εμπλουτίζοντας τη σφαίρα των προσωπικών σας πόρων και αξιών, με τη ζωντανή του παρουσία. Αυτή η κίνηση ακολουθείται γρήγορα από τον Ουρανό που στρέφεται ανάδρομος στον τομέα της ανώτερης μάθησης και της επέκτασής σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αισθανθείτε μια εσωτερική παρόρμηση να απελευθερωθείτε από στάσιμα συστήματα πεποιθήσεων… ή δομές που δεν έχουν πλέον απήχηση στην εξελισσόμενη προοπτική σας. Τέλος, μια Υπέρ Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 30 Αυγούστου, φωτίζει συνεργασίες και σχέσεις. Κάτω από την επίδρασή της, ενθαρρύνεστε να εξερευνήσετε τα βασίλεια της συμπόνιας, της διαίσθησης και της άνευ όρων αγάπης.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Αύγουστος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο Ιχθύς σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε την ευάλωτη πλευρά και τη συναισθηματική αυθεντικότητα στις σχέσεις σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά θεραπεία, να εμβαθύνει τους δεσμούς που μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να καλλιεργήσει μια αίσθηση ενότητας και σύνδεσης.

Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενδοσκόπηση και απελευθέρωση, επιτρέποντάς σας να ρίξετε φως σε τυχόν άλυτα συναισθηματικά μοτίβα που μπορεί να εμποδίζουν την αρμονική ροή των σχέσεων σας. Συνολικά, ο Αύγουστος αφορά τον προβληματισμό και τη στρατηγική αξιολόγηση. Σας ενθαρρύνει να αναθεωρήσετε την τρέχουσα προσέγγισή σας, να βελτιώσετε τα σχέδιά σας και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love