Ζώδια Αύγουστος 2023 – Προσδεθείτε και μην καπνίζετε

flogeros-erwtas-ananewsi

Ζώδια Αύγουστος 2023

Ζώδια Αύγουστος 2023 : Απολαμβάνετε όλα τα νέα πράγματα που σας έχει προσφέρει η σεζόν του Λέοντα;

Ο Αύγουστος επιφυλάσσει μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα.

Ενώ θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε πρόθυμοι να βάλετε σε τάξη τα θέματά σας καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται ανάδρομα μέσα από αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στο πρακτικό, προσανατολισμένο στις λεπτομέρειες ζώδιο της Παρθένου αυτόν τον μήνα και ο Ερμής, ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου, θα μπει στην ανάδρομη πορεία του.

zodia-taro-45

Παρά το γεγονός ότι οι ανάδρομοι τείνουν να ανατρέπουν τα πράγματα, το ωροσκόπιο του Αυγούστου 2023 σας απασχολεί με πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα που πρέπει να τα ελέγξετε. Μπορεί να ακούγεται λίγο αγχωτικό, αλλά θα νιώσετε ένα τεράστιο βάρος να φεύγει μόλις ολοκληρωθεί η εργασία.

Σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Αύγουστο του 2023

1 Αυγούστου: Πανσέληνος στον Υδροχόο

16 Αυγούστου: Νέα Σελήνη στον Λέοντα

23 Αυγούστου: Ξεκινά η σεζόν της Παρθένου

23 Αυγούστου: Ανάδρομος Ερμής

30 Αυγούστου: Πανσέληνος στους Ιχθύες

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αύγουστος 2023

Αυτός ο μήνας αρχίζει και τελειώνει με πανσέληνο, κάτι που πραγματοποιείται μόνο μία φορά κάθε δύο με τρία χρόνια. Η πρώτη πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό την 1η Αυγούστου, στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό το φαινόμενο θα φωτίσει την επιθυμία να ξεχωρίσεις για τις μοναδικές έννοιες και τις ιδέες σου και αφορά το να αγκαλιάσεις αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους (ακόμα κι αν είναι αυτό ακριβώς που σε κάνει να νιώθεις αποξενωμένος ).

Η εποχή του Λέοντα έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ανάγκη για προσοχή, αλλά αυτή την ημέρα, θα σας απασχολεί πολύ λιγότερο η εξωτερική επικύρωση. Αντίθετα, θα προτιμήσετε να σας αναγνωρίζουν για την ικανότητά σας να καινοτομείτε και να ανανεώνετε οτιδήποτε περιορίζει ή εμποδίζει την αυθεντικότητα, ανεξάρτητα από το πόσο αντισυμβατικό μπορεί να φαίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Θα νιώθετε περήφανοι και σίγουροι για τις ικανότητές σας στις 16 Αυγούστου, καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στο εκφραστικό, ζωντανό ζώδιο του Λέοντα. Περιμένετε νέα κεφάλαια να ξεδιπλωθούν αυτήν την ημέρα με επίκεντρο τα δώρα, τα ταλέντα σας και την επιθυμία να τα μοιραστείτε με τον κόσμο. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια υπενθύμιση για να υποστηρίξετε τις ικανότητές σας, παρά το ποιος αναγνωρίζει ή δεν αναγνωρίζει τα επιτεύγματά σας.

Ενώ ο έπαινος από τον έξω κόσμο είναι πάντα ευχάριστος, θα ανταμειφθείτε περισσότερο κάνοντας απλά πράγματα σήμερα για τα οποία είστε περήφανοι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι. Αυτή η μέρα θα έχει να κάνει με το να αγαπάς τον εαυτό σου , γι’ αυτό μη διστάσεις να είσαι όσο δραματικός και υπερβολικός θέλεις. Είναι σημαντικό να είσαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του εαυτού σου.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-zodia-098

Ζώδια Αύγουστος 2023

Ο ήλιος μετατοπίζεται στο παραγωγικό ζώδιο της Παρθένου στις 23 Αυγούστου, μετατοπίζοντας τη συλλογική ενέργεια προς τη λογική, την αποτελεσματικότητα και την επικοινωνία. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, θα εστιάσετε κυρίως σε ακριβείς πληροφορίες, καθώς και στη βελτίωση ή την επισκευή πραγμάτων που δυσλειτουργούν ή χρειάζονται βοήθεια. Ο οίκος που κυβερνά η Παρθένος στον γενέθλιο χάρτη σας είναι όπου θα έχετε κίνητρο να κάνετε κάποιες βελτιώσεις, καθώς και να συλλέξετε λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες.

Την ίδια μέρα, ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την Παρθένο, θα σταθμεύσει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο, σηματοδοτώντας μια περίοδο τριών εβδομάδων αναθεώρησης και επαναξιολόγησης σε αυτόν τον τομέα. Από τότε έως τις 15 Σεπτεμβρίου, τα σχέδια ενδέχεται να καθυστερήσουν, η επικοινωνία μπορεί να είναι ελαττωματική ή ασυνεπής και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές ή διορθώσεις σε τυχόν ανακρίβειες. Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι δεξιότητες κριτικής σκέψης σας θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ο μήνας τελειώνει με ένα σπάνιο μπλε φεγγάρι στις 30 Αυγούστου (γνωστή και ως η δεύτερη πανσέληνος του μήνα) στο ιδεαλιστικό, επεκτατικό ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή τη μέρα, θα ενθαρρυνθείτε να οραματιστείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, έξω από όλη τη σχολαστικότητα της Παρθένου. Είναι μια μέρα που θα εμπνευστείς να κάνεις μεγάλα όνειρα, ακόμα κι αν σου φαίνεται μη ρεαλιστικό. Θα νιώθετε ότι όλα είναι πιθανά σήμερα, ειδικά στον οίκο του γενέθλιου  χάρτη σας που κυβερνούν οι Ιχθύες.

Απλώς να προσέχετε πιθανές απάτες, γιατί αυτή η ενέργεια έχει την ικανότητα να θολώνει την κρίση σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν άφθονη δημιουργικότητα ή φαντασία, επιτρέποντας παράλληλα στην ενέργεια της εποχής της Παρθένου να σας κρατήσει οργανωμένους και σε καλό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA