Ζώδια Αύγουστος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Αύγουστος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Αύγουστος 2023 Σκορπιός : Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με βαθιές δυνατότητες, όμορφοι Σκορπιοί!

Προαναγγέλλει μια δυναμική φάση για εσάς, καθώς οι πλανητικές ενέργειες ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας, πυροδοτώντας το πάθος, την ένταση και την έμφυτη δύναμή σας.

Υποστηρίξτε τη θέση σας και αγκαλιάστε τις δυνατότητές σας. Είναι ένα ξεκάθαρο κάλεσμα για να απορρίψετε τυχόν αμφιβολίες για τον εαυτό σας που μπορεί να σας κρατούσαν πίσω στο παρελθόν.

zodia-taro-45

Έχετε μια εξαιρετική ικανότητα να περιηγείστε στα συναισθήματά σας και είναι η ώρα να αξιοποιήσετε αυτή τη δύναμη. Να θυμάστε ότι το σύμπαν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας. Έχετε τη δυνατότητα να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο και να πετύχετε. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας και να αναπτυχθείτε ουσιαστικά.

Ο μήνας ξεκινά με μια καινοτόμο Υπέρ Πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου. Αυτό το μεταμορφωτικό σεληνιακό συμβάν προαναγγέλλει μια περίοδο συναισθηματικής διορατικότητας και σας προσκαλεί να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Σάς δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την ενέργεια αυτής της πανσελήνου για να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και τις σχέσεις σας.

zwdia-66

Ζώδια Αύγουστος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Η επιρροή αυτής της Υπέρ Πανσελήνου, υποστηρίζει την ατομικότητα και τη μοναδικότητα, ακόμη και μέσα στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό αυθεντικά, αμφισβητώντας τυχόν ξεπερασμένα πρότυπα ή πεποιθήσεις που μπορεί να εμποδίσουν τη συναισθηματική σας ανάπτυξη. Αξιολογήστε την οικογενειακή και οικιακή σας δυναμική.

Εξετάστε τις σχέσεις μέσα στο νοικοκυριό σας, παρατηρώντας το πάρε-δώσε, την ισορροπία δυνάμεων και τις συναισθηματικές συνδέσεις. Αφιερώστε χρόνο για να καλλιεργήσετε την ειλικρινή επικοινωνία, την κατανόηση και την ενότητα μεταξύ των αγαπημένων σας. Στις 9 Αυγούστου η Αφροδίτη συγκρούεται με τον Ουρανό, δημιουργώντας μια ενεργειακή σπίθα που αντηχεί στην καριέρα και τις σχέσεις σας. Ακολουθεί μια στενή συνάντηση με τον Ήλιο στις 13 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σκεφτείτε τις φιλοδοξίες σας και πώς ευθυγραμμίζονται με τις σχέσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Αναζητήστε συνεργασίες που συμπληρώνουν την πορεία σας, επιτρέποντάς σας να επιδιώξετε τους στόχους σας διατηρώντας παράλληλα τη συναισθηματική σας εκπλήρωση. Αγκαλιάστε τις μοναδικές σας ιδιότητες και αφήστε τις να λάμψουν, καθώς η αυθεντικότητα είναι το κλειδί για την προσέλκυση ουσιαστικών συμμαχιών και επαγγελματικών ευκαιριών. Στις 15 Αυγούστου, ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ουρανό, εισάγοντας ένα ισχυρό κύμα αλλαγής και καινοτομίας στην επαγγελματική σας σφαίρα.

Επιπλέον, μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα προσθέτει φινέτσα στην καριέρα και στον τομέα της δημόσιας εικόνας σας, φωτίζοντας νέες ευκαιρίες και θέτοντας τις βάσεις για μεταμορφωτική ανάπτυξη. Η Νέα Σελήνη σας προσκαλεί να δείτε τις φιλοδοξίες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Ήρθε η ώρα να εμφυσήσετε την καριέρα σας με πάθος και αυθεντικότητα, ευθυγραμμίζοντας την επαγγελματική σας πορεία με τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να κάνετε αποφασιστικά βήματα προς την εκδήλωση του οράματός σας.

κρυσταλλομαντεία

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Καθώς ο Αύγουστος ξεδιπλώνεται, ο Άρης αντιτίθεται στον Ποσειδώνα στις 22 Αυγούστου, εφιστώντας σας την προσοχή στη δημιουργικότητα και τη δικτύωση. Την επόμενη μέρα, ξεκινάει η εποχή της Παρθένου, με την είσοδο του Ήλιου σ’ αυτό το ζώδιο. Ο Ερμής γυρίζει επίσης ανάδρομος στην Παρθένο. Αυτός ο περίπλοκος κοσμικός χορός, σας προσκαλεί να διαχειριστείτε την δημιουργικότητα, τις φιλίες και την αναλυτική σας σκέψη με προσοχή και προσαρμοστικότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσέξτε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Οι συναναστροφές σας μπορεί να επηρεάσουν τις δημιουργικές σας αναζητήσεις και φιλοδοξίες. Αναζητήστε άτομα που μοιράζονται το όραμά σας και μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη και έμπνευση. Οι συλλογικές προσπάθειες και οι ομαδικές δραστηριότητες μπορούν να αποφέρουν ισχυρά αποτελέσματα. Στις 27 Αυγούστου ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα του ασυνειδήτου σας. Ο Άρης στον Ζυγό σας ωθεί σε μια ενδοσκόπηση, προτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τα κρυμμένα βασίλεια του υποσυνειδήτου σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Ζώδια Αύγουστος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο στις 28 Αυγούστου, επηρεάζοντας τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Αυτή η ανάδρομη φάση προκαλεί αλλαγές και εκπλήξεις στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Απαιτεί προσαρμοστικότητα και διαφάνεια καθώς εμφανίζονται απροσδόκητες ανατροπές στις αλληλεπιδράσεις σας.

Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε τη δυναμική των σχέσεων σας, αγκαλιάζοντας την αυθεντική επικοινωνία και την αμοιβαία κατανόηση. Ο μήνας τελειώνει στις 30 Αυγούστου, με μια μαγευτική Υπέρ Πανσέληνο στους Ιχθύες. Αυτή η σεληνιακή φάση πυροδοτεί τη γοητεία και το συναισθηματικό βάθος στις ρομαντικές σας αναζητήσεις. Δημιουργεί γόνιμο έδαφος για να εξερευνήσετε νέα επίπεδα αγάπης και πάθους, ενθαρρύνοντάς σας να αγκαλιάσετε τη μεταμορφωτική δύναμη των ουσιαστικών συναισθηματικών επαφών σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

δωρεάν-προβλέψεις

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Επιπλέον, σας προσφέρει έντονη δημιουργικότητα. Σας προσκαλεί να αξιοποιήσετε την καλλιτεχνική σας φύση, ενθαρρύνοντάς σας να εξερευνήσετε διαφορετικές μορφές δημιουργικής αυτό-έκφρασης. Έτσι, αφιερώστε χρόνο για να τιμήσετε τα συναισθήματά σας, να ακούσετε τους ψιθύρους της ψυχής σας και να καλλιεργήσετε την αυτογνωσία σας.

Συνολικά, ο Αύγουστος προσφέρει μια ευκαιρία να βιώσετε την εκπλήρωση στην καριέρα και τις σχέσεις σας. Δώστε προτεραιότητα σε πρακτικές αυτοεξυπηρέτησης που επαναφορτίζουν την ενέργειά σας και διατηρούν τη συναισθηματική σας ευεξία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να είστε αυθεντικοί, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia