ζώδια Αύγουστος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

3253010aries

ζώδια Αύγουστος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Αύγουστος 21 Κριός Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ξεκούρασης. Αστρολογικά και ιστορικά, έχουν γίνει πολλά στον κόσμο…

Αυτό τον μήνα οι ουρανοί σας ανταμείβουν, για όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει για να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες!

Η σύνοδος Ήλιου / Ερμή που συνέβη την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, θα συνεχίσει να δίνει στον κόσμο μια περίεργη αλλά ανοιχτόμυαλη στάση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα χαρείτε με το δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου βρίσκεται στην ίδια σελίδα με εσάς. Αυτή η διέλευση πραγματοποιείται στον 5ο οίκο σας, καθώς ο Ερμής περνάει μέσα από τον Λέοντα τις πρώτες εβδομάδες του μήνα. Δημιουργεί ένα χαρούμενο και παιδικό θαύμα. Πιθανότατα θα είστε έξω, κυνηγώντας συναρπαστικές ιστορίες για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας. Αυτές είναι οι στιγμές που θα θυμάστε αργότερα, ως ευχάριστες αναμνήσεις!

Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο και τον 6ο οίκο σας στις αρχές του μήνα. Αυτή η διέλευση θα βοηθήσει να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και διασκέδασης. Οι άνθρωποι γύρω σας θα αναρωτιούνται πώς μπορείτε να συμβαδίζετε με την κοινωνική σας ζωή, ενώ είστε αφεντικό στη δουλειά σας. Πιθανότατα δεν ξέρετε ούτε εσείς πώς τα καταφέρνετε… Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Αφού η δουλειά ολοκληρώνεται, ποιος νοιάζεται;

zwdia-66

Ενώ εργάζεστε με τους άλλους, η επιρροή του Άρη μπορεί να γίνει ελαφρώς μεθυστική. Πιθανώς θα περιμένετε την ίδια ενέργεια από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, οι οποίοι όμως δεν θα είναι σε θέση να συμβαδίσουν με το ρυθμό σας. Κρατήστε τον εγωισμό σας υπό έλεγχο, για να αποφύγετε τον κίνδυνο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και να αναπτύξετε ένα σύμπλεγμα ανωτερότητας. Μια τέτοια στάση δεν θα ωφελήσει κανένα. Δεν μπορούν όλοι να είναι υπεράνθρωποι – και δεν χρειάζεται!

Αυτή η διέλευση του Άρη, αλληλεπιδρά επίσης με έναν πιο σημαντικό κύκλο που ξεκίνησε πέρυσι τον Σεπτέμβριο με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους. Πρόκειται για έναν κύκλο 18 μηνών που θα λήξει τον Δεκέμβριο. Δεδομένου ότι αυτό συνέβη στον 3ο οίκο σας, ενδέχεται να φοβάστε μήπως οι κινήσεις σας παρεξηγηθούν από τους άλλους. Μπορεί να φοβάστε πως οι άλλοι κρίνουν το χαρακτήρα σας!

prodosia

ζώδια Αύγουστος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Μέσω αυτής της διέλευσης, ενδέχεται να αναπτύξετε νέους τρόπους για να καταστήσετε σαφείς τις προθέσεις σας. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό, με τη διέλευση του Άρη. Θα παρατηρήσετε πως βιάζεστε για να λυθούν όλα άμεσα, κάτι που μερικές φορές δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να σας συμπαθούν, όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψής τους. Αν νομίζετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν, τότε αφήστε το να συμβαίνει. Εστιάστε στα άτομα που σας εκτιμούν για αυτό που είστε!

Ο μηνιαίος σεληνιακός κύκλος θα φέρει πολλή θετική ενέργεια στη δημιουργικότητά σας. Συμβαίνει στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο – και θα είναι μια στιγμή όπου το μυαλό σας θα γεννά νέες ιδέες. Ειδικά όσοι εργάζεστε σε ένα δημιουργικό πεδίο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε απορροφημένοι στις δικές σας δημιουργίες. Αυτή είναι μια στιγμή έκφρασης με ανορθόδοξους και συναρπαστικούς τρόπους. Εναλλακτικά, θα αισθανθείτε μια βαθύτερη σύνδεση με τα παιδιά στη ζωή σας. Θα μάθετε πιθανώς μερικά συναρπαστικά μαθήματα από αυτά!

zwdia-zodia-astrologia-65

Είστε αρκετά σοφοί για να αντιλαμβάνεστε πόσα πολλά μπορούν να μάθουν όλοι από τα αμόλυντα μυαλά των νεότερων. Έχοντας αυτό υπόψιν, ίσως η συγκυρία καταστεί ένα θαυμάσιο εργαλείο για τη θεραπεία ενός παιδικού τραύματος. Ίσως παρατηρήσετε ότι τα παιδιά σας είναι πιο ήρεμα τη νύχτα της Νέας Σελήνης στις 8 του μήνα… Σημειώστε τη στο ημερολόγιό σας και απολαύστε λίγη γαλήνη και ησυχία!

ζώδια Αύγουστος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και τον 11ο οίκο σας, θα βοηθήσει να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο. Καθώς τα θέματα της Νέας Σελήνης λύνονται, όλα τα μαθήματα που αποκτήθηκαν στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας παρέχουν τη σοφία να μοιραστείτε όσα έχετε μάθει με τον κόσμο. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μοιραστείτε τα πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πιθανότατα θα λάβετε πολλή προσοχή, μέσα από τα σοφά σας λόγια και την τέχνη σας!

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μόνο προσέξτε να μην κάνετε κάτι που έχει ήδη κάνει κάποιος άλλος. Η πρόκληση εδώ, είναι να επιδείξετε την πρωτοτυπία σας. Αν δεν πιστεύετε ότι είστε αρκετά αυθεντικοί, προσέξτε να μην παραπλανήσετε τον εαυτό σας. Είστε ικανοί για πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988