Ζώδια για ελεύθερους 01/06 Σάββατο

erwtikes-4414

Ζώδια για ελεύθερους 01/06 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε με επιθετικό τρόπο τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής. Αν το κάνετε, θα μπορούσε να προκύψει ένα πραγματικό πρόβλημα.

Εστιάστε την ενέργειά σας στους άλλους, προσφερθείτε να τους ακούσετε και κάντε κάτι για να τους ανεβάσετε τη διάθεση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν είχατε ενδοιασμούς για μια περίεργη ιδέα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, τώρα είναι η ώρα να την πραγματοποιήσετε. Θέλετε να βγείτε ραντεβού με κάποιον /α που γνωρίσατε στο διαδίκτυο; Θέλετε να ζητήσετε από αυτόν /αυτήν τον/την κούκλο /α να βγείτε έξω μαζί; Τα άστρα σας ευνοούν σήμερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να μην ανακατεύετε τη δουλειά με τη διασκέδαση και θα καταλάβετε ή θα βιώσετε το λόγο. Αντιμετωπίστε την κατάσταση αποφεύγοντας τα κουτσομπολιά και αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα είστε σε γενικές γραμμές σε αρμονία με τον υπόλοιπο κόσμο αλλά όχι τόσο πολύ όταν πρόκειται για τις λεπτομέρειες. Ελέγξτε δύο φορές τις ώρες που έχετε κανονίσει ραντεβού – όταν το μόνο που πρέπει να κάνετε για να τους καταπλήξετε είναι να εμφανιστείτε είναι κρίμα να καθυστερήσετε.

Ζωδια Λέων

Είστε πολύ καλοί στο να παίρνετε δύσκολες αποφάσεις και αυτό είναι καλό, ειδικά σε θέματα της ερωτικής σας ζωής. Αν θέλετε να διευκολύνετε τον εαυτό σας, αρχίστε να αναλύετε την κατάσταση – το μυαλό σας κάτι έχει να σας πει.

Ζωδια Παρθένος

Το καλύτερο πράγμα όταν είστε αδέσμευτοι είναι ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα σχέσεων παρά μόνο στη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Σταματήστε να κάνετε διαρκώς κριτική στον εαυτό σας και σταματήστε να βιάζεστε να ερωτευτείτε. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας και να τον φροντίζετε – το αξίζετε.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Κάτι πήγε στραβά στον ερωτικό τομέα; Δεν ωφελεί να στενοχωριέστε για κάτι που έχει ήδη γίνει. Το να γίνεστε πολύ συναισθηματικοί είναι καλό μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Σκουπίστε τα δάκρυα σας και προχωρήστε παρακάτω.

Ζωδια Σκορπιός

Γιατί είστε τόσο μυστικοπαθείς με μερικά από τα μεγαλύτερα σας προτερήματα; Αφού το έχετε – ειδικά τώρα – θα πρέπει να το δείξετε. Και έχετε ακόμα μερικούς άσους στο μανίκι σας για αργότερα.

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν αρκετές μεταφορές που θα μπορούσαν να περιγράψουν την τρέχουσα ερωτική σας κατάσταση, αρκεί να τις αναγνωρίσετε. Συμβουλή: μη θεωρήσετε τίποτα τυχαίο.

zwdia-66

Ζωδια Αιγόκερως

Ναι, είστε οργανωτικοί, αλλά έχετε επίσης μια επιδέξια δημιουργική ματιά. Εκμεταλλευτείτε και τις δυο σας ικανότητες προς όφελος της ερωτικής σας ζωής για να οργανώσετε κάτι μεγάλο και υπέροχο.

Ζώδια Υδροχόος

Το να βγείτε από το δρόμο σας στον ερωτικό τομέα δεν είναι πάντα κακό. Δείτε το ως μια ωραία μικρή παράκαμψη – μπορεί να μην φτάσετε απευθείας εκεί που θέλετε να πάτε αλλά θα απολαύσετε περισσότερο τη διαδρομή.

Ζωδια Ιχθύες

Φροντίστε το σημαντικότερο πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής – τον εαυτό σας. Κάντε κάτι διασκεδαστικό μόνο για εσάς, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ ή αγοράστε κάτι που είχατε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11