Ζώδια για ελεύθερους 01/12 Σάββατο

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-28-4-5

Ζώδια για ελεύθερους 01/12 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Αν πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής τώρα είναι η ευκαιρία.

Δεν έχει σημασία αν θα μάθετε να κάνετε γκουρμέ συνταγές, γλυκά ή απλό, παραδοσιακό ψωμί – η ουσία είναι ότι ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Συναντηθείτε για έναν καφέ – ή περάστε κατευθείαν στο δείπνο – το θέμα είναι ότι θα πρέπει να φλερτάρετε έχοντας φαγητό μπροστά σας. Η όρεξή σας είναι τόσο ισχυρή όσο και η επιθυμία σας για φλερτ και το να μοιραστείτε ένα γεύμα θα σας δώσει αμέτρητα θέματα για συζήτηση.

Ζώδια Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τη συνήθεια σας να κάνετε λίστες για τα πάντα. Μπορεί να σημειώνετε πρόχειρα αυτά που ζητάτε από τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο ή τα καλύτερα μέρη για ραντεβού. Θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη σκέψη σας και να κάνετε την επόμενη κίνησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα συναισθήματα σας υπάρχουν για κάποιο λόγο, οπότε προσπαθήστε να μην τα καταπνίγετε. Είτε έχετε στοχαστική διάθεση είτε αισθάνεστε τολμηροί και εξωστρεφείς, βρίσκεστε ακριβώς στη φάση που πρέπει να είστε, οπότε αναλάβετε την ευθύνη των συναισθημάτων σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη η ζεστασιά και η καλοσύνη σας – και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την ανάλογη προσοχή! Κάντε την κίνηση σας και συστηθείτε σε αυτόν/αυτή τον/την καινούργιο/α γείτονα/γειτόνισσα ή αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα τη στάση του λεωφορείου. Να είστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσουν!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα οργανώστε κάπως τη ζωή σας – και σύντομα όλα θα βρουν τη θέση που πρέπει. Πάρτε ένα καινούργιο ημερολόγιο και βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού σας.

Ζώδια Ζυγός

Δεν πειράζει αν μια στις τόσες έχετε μια ήρεμη μέρα – θα περάσει πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Για σήμερα, τιμήστε τα συναισθήματα σας και μείνετε σιωπηλοί αν αυτό θέλετε να κάνετε. Μην πιεστείτε να φλερτάρετε με το ζόρι ή να πάτε να μιλήσετε σε κάποιον/α.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Μην κάνετε πίσω αν ανάψει η συζήτηση με κάποιον/α σήμερα. Αφήστε τις ανούσιες κουβέντες για τον καιρό ή τα κουτσομπολιά των διάσημων και αντ’ αυτού ρωτήστε τους για τα μεγαλύτερα όνειρά τους και τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις τους. Μπορεί να αποκαλυφθεί μια πλευρά τους που δεν είχατε καν φανταστεί!

Ζώδια Τοξότης

Τα ραντεβού για καφέ είναι διασκεδαστικά και οι συζητήσεις από το τηλέφωνο με φίλους είναι υπέροχες. Ωστόσο, σήμερα, το καλύτερο θα ήταν να συμπεριλάβετε το φαγητό στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Όταν όλοι αισθάνονται χαλαροί, γίνονται οι καλύτερες συζητήσεις!

Ζώδια Αιγόκερως

Αν κάτι όντως δεν απευθύνεται σε εσάς προσωπικά μην το παίρνετε προσωπικά! Κάποιες φορές τα ραντεβού στα τυφλά χαλάνε, οι διαδικτυακές γνωριμίες δεν είναι όπως τις φαντάζεστε και οι άγνωστοι με τους οποίους φλερτάρετε μπορεί να μην το ανταποδώσουν – αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι δική σας ευθύνη.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Υδροχόος

Πριν κάνετε σχέση με κάποιον άλλον, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή είναι μια καλή περίοδος για να επικεντρωθείτε στην υγεία σας. Γραφτείτε στο γυμναστήριο και αρχίστε να τρώτε πιο υγιεινά!

Ζώδια Ιχθύες

Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο όλη αυτή τη δημιουργική ενέργεια που έχετε σήμερα! Το αν θα κάνετε κάτι για κάποιον/α σέξι (όπως π.χ. ένα ταψί με brownies) ή κάτι για τον εαυτό σας (να γράψετε εκείνο το μυθιστόρημα που θέλατε εδώ και καιρό) εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia