Ζώδια για ελεύθερους 02/02 Σάββατο

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Ζώδια για ελεύθερους 02/02 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Μην αφήσετε αυτή την έντονη ερωτική επαφή να απορροφήσει πλήρως την προσοχή σας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και μια απόκλιση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή καταστροφή.

Προς το παρόν, παραμείνετε επικεντρωμένοι στις ευθύνες σας. Θα έχετε αρκετό χρόνο για έρωτες σύντομα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα προσέξτε τη συναισθηματική σας ζωή. Αν πάρετε κάποιο συναισθηματικό ρίσκο μπορεί να προκληθεί χάος και δεν θα σας βγει σε καλό. Ακολουθήστε την εύκολη λύση και κάντε αυτά που ξέρετε. Το σύμπαν θα σας πει πότε είναι ώρα να χαλαρώσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ποιο μακροπρόθεσμο ζήτημα επηρεάζει τις λεπτομέρειες στο παρόν; Πριν αρχίσετε να ψάχνετε σε μέρη που καλύτερα θα ήταν να μην πλησιάσετε, αναρωτηθείτε τι μπορεί να σας προκαλεί αυτή τη μανία. Ανησυχείτε για τα χρήματα; Για την ερωτική σας ζωή; Αφήστε τα όλα προς το παρόν και επικεντρωθείτε μόνο σε ό,τι έχετε μπροστά σας. Τώρα πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεχάστε τα όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Ρίξτε μια ματιά στο διαδικτυακό σας προφίλ σαν να είστε κάποιος άγνωστος. Είναι αρνητικό; Υπεροπτικό; Υπερβολικά περίτεχνο; Τώρα βάλτε και κάποιον άλλον να το δει. Αυτό που είστε στην πραγματικότητα και το πώς φαίνεστε στον κυβερνοχώρο μπορεί να μην συμφωνούν. Επεξεργαστείτε το λίγο περισσότερο επειδή μπορεί να χάσετε σημαντικές γνωριμίες.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μην περιορίζετε τη γοητεία σας μόνο σε ερωτικές προοπτικές. Αντ ‘αυτού, μοιράστε τη παντού γύρω σας. Μπορεί κάποιοι εκεί έξω να μην βρίσκονται και στην καλύτερη διάθεση αλλά η ζωντάνια σας θα τους μεταδώσει χαρά. Να θυμάστε να χαρίζετε το υπέροχο και φωτεινό σας χαμόγελο.

Ζώδια Παρθένος

Το ταλέντο σας να καθοδηγείτε μια συζήτηση σας φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα όταν συνομιλείτε με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Μπορείτε να διακρίνετε ότι θέλουν να μάθουν περισσότερα, οπότε κάντε τους μερικές καθοδηγητικές ερωτήσεις και αφήστε τη συζήτηση να εξελιχθεί.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μην φοβηθείτε να μοιραστείτε τις ιδιοτροπίες σας με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα βρουν την μανία σας με τον «Πυρετό στο σαββατόβραδο» γοητευτική. Μπορεί μέχρι και να σας ζητήσουν να το δείτε άλλη μια φορά μαζί τους.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα, θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την καριέρα σας. Θα χρειαστεί να υπομείνετε μια κουραστική μέρα στο γραφείο. Μην ενδώσετε στον πειρασμό να παρατήσετε τη δουλειά για να βγείτε έξω με φίλους. Μια μικρή θυσία τώρα θα αποδώσει τα μέγιστα αργότερα.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ρίξτε μια ματιά στη δυναμική της οικογένειας σας. Μήπως μέσω των σχέσεων που επιδιώκετε προσπαθείτε να ικανοποιήσετε κάποια ανεκπλήρωτη ανάγκη; Αν ναι, ήρθε η ώρα να διορθώσετε αυτή τη συμπεριφορά και να προχωρήσετε. Διαφορετικά, θα συνεχίσετε να κάνετε τα ίδια λάθη.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπείτε στο ψητό και αντιμετωπίστε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί στο σπίτι ή με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αναζήτηση του έρωτα αν η προσοχή σας διασπάται από άλλα θέματα. Μια γρήγορη λύση θα σας ανοίξει κι άλλες ευκαιρίες.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Το αντικείμενο του πόθου σας σας προσέχει σήμερα. Σας στέλνει ένα e-mail ή ένα γραπτό μήνυμα με αποτέλεσμα να πετάτε στα σύννεφα για όλη την υπόλοιπη μέρα. Βεβαιωθείτε ότι δεν λουφάρετε από τις ευθύνες σας. Ο έρωτας θα έρθει πολύ σύντομα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα, ανησυχείτε λιγότερο για το τι εντύπωση δίνετε παρά για το περιεχόμενο του μηνύματός σας. Εφόσον καταφέρνετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, έχετε επιτύχει την αποστολή σας. Εάν το άλλο άτομο απορρίπτει τη συμπεριφορά σας, δεν κάνει για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9