ζώδια για ελεύθερους 02/09 Κυριακή

erwtikes-4414

ζώδια για ελεύθερους 02/09 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Ο γρηγορότερος τρόπος για να βρείτε τον έρωτα δεν είναι απαραίτητα η έντονη αναζήτηση. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, πρώτα θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο να εξερευνήσετε τη δική σας ζωή – και κάπου στο δρόμο θα βρείτε και τον έρωτα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μια εξόρμηση στα μαγαζιά μπορεί να ακούγεται ο πιο εύκολος τρόπος για να χαμογελάσετε όταν τα ερωτικά σας δεν είναι τόσο ρόδινα όσο ελπίζατε. Το χρέος, όμως, που μπορεί να δημιουργηθεί είναι ακόμη πιο τρομακτικό από την ανία, οπότε βρείτε την ευτυχία σε κάτι που δεν θα σας κοστίσει πολύ!

Ζώδια Δίδυμοι

Τίποτα δεν είναι πιο κολακευτικό από κάποιον που θυμάται μια ιδιαίτερη μέρα αυτή την εβδομάδα. Ανταποδώστε τη χάρη στέλνοντας ένα σημείωμα ή ένα μικρό δώρο στο τελευταίο σας φλερτ για να τιμήσετε κάτι ιδιαίτερο. Είναι βέβαιο ότι οι πράξεις σας θα είναι αξιομνημόνευτες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα συναισθήματα σας σήμερα γίνονται εύκολα αντιληπτά. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει προς πλεονέκτημα ή προς μειονέκτημά σας ανάλογα με το πώς θα αντιδράσετε στα αναπάντεχα νέα από το τελευταίο σας φλερτ. Αφήστε τα συναισθήματα σας να καταλαγιάσουν πρώτα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η ισχυρή αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας εμπνέει κι άλλους να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα στην ερωτική τους ζωή. Δίνετε το παράδειγμα, κάτι που μπορεί να είναι και καλό και κακό. Υπενθυμίστε στα κοντινά σας άτομα ότι εξακολουθείτε να είστε άνθρωποι.

Ζώδια Παρθένος

Είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να βρείτε τον έρωτα; Αυτό δε σημαίνει να χάσετε τον εαυτό σας, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάρετε μερικά ρίσκα αν θέλετε να συμβεί κάτι. Η αναπάντεχη φύση του έρωτα τον κάνει παράλληλα συναρπαστικό και τρομακτικό.

Ζώδια Ζυγός

Τα ραντεβού δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον έρωτα – πολύ συχνά έχουν να κάνουν με τη φιλία και τον συμβιβασμό. Αν είστε πρόθυμοι να προσπαθήσετε λίγο για μια αληθινή σχέση, κρατήστε τις σχέσεις σας χαλαρές και ευχάριστες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Κάντε ένα βήμα για καλύτερη υγεία, ξεκινώντας ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής. Πάρτε μαζί σας κάποιο φίλο ή πηγαίνετε μόνοι για να δείτε αν υπάρχει κάποιος/α χαριτωμένος/η. Για να έχετε μεγαλύτερα οφέλη, κάντε το καθημερινή συνήθεια.

Ζώδια Τοξότης

Η επιθυμία σας να κερδίζετε πάντα μπορεί να διώξει μακριά μερικούς φίλους. Αν θέλετε να τους αποτρέψετε από το να φύγουν δια παντός, αρχίστε να αλλάζετε μυαλά. Δεν χρειάζεται να κερδίζετε πάντα. Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάζετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάντε μια σοβαρή προσπάθεια για να μπορούν να σας πλησιάσουν ευκολότερα οι αγαπημένοι σας άνθρωποι. Δε χρειάζεται να έχετε σπουδαία νέα για να τηλεφωνήσετε σε κάποιον. Και μόνο το να πείτε ένα γεια είναι αρκετό. Ποτέ δεν ξέρετε πότε αυτός ο μακρινός συγγενής θα σας δώσει μια καλή συμβουλή.

zwdia shmera

Ζώδια Υδροχόος

Μια αλλαγή στο πρόγραμμά σας μπορεί να αποβεί καταστροφική – ή να γυρίσει σε πλεονέκτημα – ανάλογα με το πώς θα αντιδράσετε. Αντί να σας πιάνει πανικός, θα πρέπει να πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν. Όταν οι άλλοι δουν πόσο ευέλικτοι είστε, να είστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι προσπαθώντας να κατανοήσετε τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις του τελευταίου σας φλερτ, μπορεί να σημαίνει ότι δεν ελκύεστε από το συγκεκριμένο άτομο αλλά από την ιστορία του. Αποφασίστε για το αν έχετε ερωτευτεί το σωστό άτομο προκειμένου να προφυλάξετε την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66