Ζώδια για ελεύθερους 02/12 Κυριακή

SONY DSC

Ζώδια για ελεύθερους 02/12 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Σήμερα έχετε μια στοχαστική διάθεση. Δεν χρειάζεται να την καταπνίξετε – το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αξιοποιήστε το χρόνο σας για να σκεφτείτε τι μετράει περισσότερο για εσάς.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τηλεφωνήστε στους φίλους σας για ένα αυτοσχέδιο πάρτι. Είτε μαγειρέψετε εσείς οι ίδιοι είτε παραγγείλετε φαγητό απέξω , όλοι χαίρονται όταν συναντιούνται σε κάποιο τραπέζι. Είναι επίσης ευκαιρία να καλέσετε και αυτόν/αυτή τον/την σέξι γείτονα/γειτόνισσα!

Ζώδια Δίδυμοι

Ξέρετε πότε έχετε δίκιο και πραγματικά δεν θέλετε να υποχωρήσετε. Παρά ταύτα – δοκιμάστε να κάνετε έναν μικρό συμβιβασμό – τα πράγματα θα βελτιωθούν αν τα βρείτε κάπου στη μέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για αυτό το κοντινό; Καλά θα κάνετε να είστε έτοιμοι γιατί τώρα οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας. Βάλτε τα δυνατά σας και απολαύστε την προσοχή που θα προσελκύσετε.

Ζώδια Λέων

Ήσασταν πολύ υπομονετικοί με το τελευταίο αντικείμενο του πόθου σας μέχρι να λάβει το μήνυμα. Αυτή η επιμονή σας πρόκειται να αποδώσει καρπούς – μην εκπλαγείτε αν πολύ σύντομα σας ανταποδώσουν τα συναισθήματα σας.

Ζώδια Παρθένος

Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν πάντα να βασιστούν πάνω σας – αισθάνεστε το ίδιο και εσείς για αυτούς; Αν ναι, προχωρήστε και ζητήστε την υποστήριξή τους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που νοιάζονται για εσάς και θα χαρούν να σας ακούσουν όταν θα θελήσετε να τους μιλήσετε.

taro-6-9

Ζώδια Ζυγός

Έχετε την ικανότητα να βλέπετε την ομορφιά παντού γύρω σας και ξέρετε ότι πολλές φορές τα πράγματα (και οι άνθρωποι) που οι άλλοι παραβλέπουν αποδεικνύονται οι πιο πολύτιμοι θησαυροί. Μήπως υπάρχει κάποιος δίπλα σας που αξίζει την προσοχή σας;

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα σας είναι εξαιρετικά εύκολο να κατεβάζετε ιδέες και να τις εκφράζετε. Τηλεφωνήστε σε κάποιον πνευματώδη φίλο σας για να βρεθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα. Συζητήστε για τα πάντα – όχι μόνο για την ερωτική σας ζωή – και μη φοβηθείτε να θίξετε ακόμη και πιο σοβαρά ζητήματα.

Ζώδια Τοξότης

Το μαγαζί που είναι η πρώτη σας επιλογή για ραντεβού είναι κλειστό. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχατε προγραμματίσει αλλά αν παραμείνετε ευέλικτοι θα μπορέσετε να απολαύσετε μια διαφορετική αλλά άκρως διασκεδαστική βραδιά. Από τη στιγμή που έχετε καλή παρέα τι σας νοιάζει πού θα πάτε;

chartomantia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιος/α για τον/την οποίο/α τρέφετε συναισθήματα δε φαίνεται να νιώθει με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. Να θυμάστε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια – και εκτός των άλλων δεν αξίζει να ασχολείστε με κάποιον που δεν μπορεί να εκτιμήσει τον αξιολάτρευτο χαρακτήρα σας.

Ζώδια Υδροχόος

Αν μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της, ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε. Είναι πάντα δύσκολο όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε αλλά αν επικεντρωθείτε στις καλές στιγμές, το μέλλον σας προοιωνίζεται υπέροχο.

Ζώδια Ιχθύες

Αναπτύσσετε συναισθήματα για κάποιον/α καινούργιο/α και είστε σχεδόν σίγουροι ότι είναι αμοιβαία. Μπορείτε να το τσεκάρετε, προσκαλώντας τους σε μια χαλαρή έξοδο μαζί σας. Με αυτόν τον τρόπο θα τους δείξετε ότι σας ενδιαφέρουν χωρίς να ασκείτε πίεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66