Ζώδια για ελεύθερους 03/02 Κυριακή

zwdia-aytokinita

Ζώδια για ελεύθερους 03/02 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Ήρθε η ώρα να ζωντανέψετε λίγο το καθιερωμένο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Αν έχετε φτάσει σε αδιέξοδο – τόσο πνευματικά όσο και σωματικά – κάντε μια αλλαγή.

Όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός, κάντε τη γυμναστική σας στη φύση και δοκιμάστε δραστηριότητες όπως καγιάκ, πεζοπορία και αναρρίχηση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τώρα ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να περιβάλλεστε από θετικούς, αισιόδοξους ανθρώπους. Σκεφτείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Βγάλτε από τη ζωή σας τους τοξικούς «φίλους» σας που εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να τις αφήσετε στη λήθη. Μην αφήσετε όλη σας τη μέρα να περιστρέφεται γύρω από το τι έγινε παλιά. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που πυροδοτεί τα συναισθήματα σας και καταγράψτε το. Θα αισθανθείτε καλύτερα μέχρι το τέλος της μέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Εκεί που όλα είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, βρίσκετε τη λύση. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με έξυπνες ιδέες και γρήγορες λύσεις. Μη φοβηθείτε να παρέμβετε και να σώσετε την κατάσταση. Οι δικοί σας άνθρωποι σας υποστηρίζουν.

Ζώδια Λέων

Τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι και τη δουλειά σας. Μην ανησυχείτε αν ο έρωτας δεν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας και μέχρι να ρυθμιστούν όλα, αυτός/αυτή ο/η κούκλος/κούκλα από το διπλανό γραφείο θα σας ζητήσει να πάτε για φαγητό.

Ζώδια Παρθένος

Είστε έτοιμοι να συμφιλιωθείτε με κάποια μακροχρόνια συναισθηματική διαμάχη. Όταν θα έχετε φτάσει πολύ κοντά στο να αποδεχτείτε την κατάσταση, θα αισθανθείτε μια απίστευτη αίσθηση ελευθερίας. Και μετά θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε απερίσπαστοι στο να προοδεύσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Ακούστε τι σας λέει το ένστικτό σας σήμερα. Το σύμπαν σας λέει να διευρύνετε τις δυνατότητές σας και να αναζητήσετε τον έρωτα στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε μια βιβλιοθήκη κοιτάζοντας σπάνιες εκδόσεις ή κάντε μαθήματα γκουρμέ μαγειρικής. Ανοίξτε πραγματικά τους ορίζοντές σας.

Ζώδια Σκορπιός

Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχετε κανένα πρόβλημα με το χάος. Αυτή τη στιγμή η ζωή σας δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο αποδιοργανωμένη – και αυτό σας τρελαίνει. Κάντε μικρά βήματα. Ξεκαθαρίστε την αλληλογραφία σας, μετά καθαρίστε το μπάνιο. Μόλις απελευθερωθείτε από τα συναισθηματικά μπερδέματα, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για ερωτικές αναζητήσεις.

Ζώδια Τοξότης

Ενδόμυχα θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση και να την υποτάξετε. Αλλά το σύμπαν σας συμβουλεύει να αφήσετε τα γεγονότα να πάρουν το δρόμο τους χωρίς τη δικής σας παρέμβαση. Μόλις σταματήσετε να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, θα αρχίσει η καλύτερη περίοδος της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτός ο φιγουρατζής σας χαλάει τη φάση. Λαχταράτε να πιάσετε την κουβέντα στον/στην κούκλο/α του γραφείου και αυτός/ή μονοπωλεί όλο το ενδιαφέρον. Χρησιμοποιήστε την πονηριά σας για να τους παρασύρετε μακριά από το στόχο. Όταν θα τους αποδυναμώσετε, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο αντικείμενο του πόθου σας.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Το αφεντικό σας σας ζητάει να συνεργαστείτε με κάποιον/α που σας εκνευρίζει. Μάθετε καλά αυτό το άτομο πριν το κρίνετε. Από τη συνεργασία σας θα ανθίσει δημιουργικότητα και συντονισμός. Δώστε τους μια ευκαιρία.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή είναι κάπως τρελή αυτή την περίοδο. Το μυαλό σας λαχταρά ένα πράγμα ενώ η καρδιά σας κάτι άλλο. Και εσείς βρίσκεστε εγκλωβισμένοι κάπου στη μέση. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά. Θα βρείτε την απάντηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9