Ζώδια για ελεύθερους 03/04 Τετάρτη

erwtikes-14414

Ζώδια για ελεύθερους 03/04 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Σήμερα, αναζητήστε ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο. Μπορεί να κάνετε έναν/μία καινούργιο/α φίλο/η που θα γίνει ο έρωτας της ζωής σας. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αποδεχτείτε την πρόσκληση κάποιου/κάποιας απροσδόκητου/ης θαυμαστή/θαυμάστριας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα η αίσθηση του χιούμορ σας μπορεί να ενοχλήσει κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Σκεφτείτε πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε αστεία για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Μπορείτε να κάνετε πλάκα χωρίς να ξεπεράσετε τα όρια.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα ιδανικά σας είναι αυτά που σας κάνουν ξεχωριστούς. Γιατί λοιπόν να απορρίψετε κάποιον/α που σας αρέσει μόνο και μόνο επειδή έχει διαφορετικές αξίες; Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις βασικές πεποιθήσεις που ακολουθείτε εδώ και χρόνια. Απλά συμφωνείστε ότι διαφωνείτε.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να μην έχετε όρεξη να βγείτε έξω, οπότε αράξτε στον καναπέ για έναν μαραθώνιο ταινιών. Παρακολουθήστε ταινίες, που σας κάνουν να γελάτε και σας βάζουν σε καλή διάθεση. Μια καλή κωμωδία κάνει θαύματα.

Ζώδια Λέων

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απογοήτευση είναι να είστε ευέλικτοι. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε σε ένα ραντεβού, γιατί δεν αφήνετε τα πράγματα στην τύχη; Παραδώστε τον έλεγχο και απλά βγείτε και διασκεδάστε.

Ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να βρείτε τάξη στο χάος αρκεί να ξέρετε ακριβώς πού να ψάξετε. Όλοι μας έχουμε τα δικά μας περίπλοκα συστήματα για να οργανώνουμε τις σκέψεις μας και μια πιο χαλαρή προσέγγιση ευνοεί τη δημιουργικότητα.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε έφοδο στη βιβλιοθήκη για να βρείτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μπορείτε συνδεθείτε πνευματικά. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μια λέσχη ανάγνωσης βιβλίων. Ξεκινήστε μια συζήτηση με εκείνον/η τον/την κούκλο/α με τα γυαλιά που διαρκώς κοιτάζει προς το μέρος σας.

Ζώδια Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις για τα κοινωνικά δίκτυα για να βρείτε το κατάλληλο ταίρι. Γραφτείτε σε κάποιο site με προσωπικές αγγελίες ή συμμετέχετε σε μια συνεδρία γρήγορων ραντεβού. Κάντε μερικά κουίζ για τις σχέσεις προκειμένου να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Ζώδια Τοξότης

Όταν συζητάτε με ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε για κάποια σοβαρά θέματα, φροντίστε να έχετε ανοιχτό μυαλό. Ενώ αισθάνεστε παθιασμένοι με τα ιδανικά σας, μην ενδώσετε στην επιθυμία να τα τρίψετε στη μούρη κάποιου/ας. Θα είστε πιο πειστικοί αν μιλάτε με ηρεμία και προσέχετε τα σχόλια που κάνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν η ερωτική σας ζωή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, τώρα ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε μήπως αλλάξετε την προσέγγισή σας στον τρόπο με τον οποίο γνωρίζετε καινούργια άτομα. Αφήστε τα συνηθισμένα σας στέκια και πηγαίνετε κάπου που θα συναντήσετε κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταλήξετε στην αγκαλιά του/της επόμενου/ης συντρόφου σας πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Το να κάθεστε στον καναπέ φορώντας το αγαπημένο σας μπλουζάκι και τη φόρμα σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, αλλά δεν σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου/α συγκεκριμένου/ης, κάντε μια προσπάθεια να φαίνεστε λιγότερο αθλητικοί και περισσότερο σαγηνευτικοί.

Ζώδια Ιχθύες

Πώς ονειρεύεστε την ιδανική σχέση; Ίσως θέλετε έναν/μία σύζυγο και μια μεγάλη οικογένεια, ή μια χαλαρή σχέση και έναν πιστό σκύλο. Φανταστείτε πώς θέλετε την ερωτική σας ζωή μελλοντικά και στη συνέχεια ξεκινήστε τις προσπάθειες για να την κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA