ζώδια για ελεύθερους 03/09 Δευτέρα

ζώδια για ελεύθερους 03/09 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Όπως λένε οι ιερείς και οι δάσκαλοι, μόνο οι βαρετοί άνθρωποι βαριούνται. Δείξτε την ανέμελη πλευρά σας για να εντυπωσιάσετε κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα Αφήστε τους να αναρωτιούνται!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τα ραντεβού στα τυφλά μπορεί να είναι λίγο αγχώδη (στην αρχή) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τα λήγετε βιαστικά σαν δρομέας στους Ολυμπιακούς. Πάρτε το χρόνο σας και γνωρίστε τους πραγματικά. Διώξτε το χρονόμετρο κι απλά απολαύστε το!

Ζώδια Δίδυμοι

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Μπορεί να είναι δελεαστικό να λέτε τα πάντα όπως σας έρχονται στο μυαλό, αλλά πραγματικά δε θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο που μετά δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω. Οι λέξεις είναι πολύ πιο ισχυρές από όσο φαντάζεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Κάποια ύποπτα σχόλια μπορεί να σας κάνουν να ξανασκεφτείτε την πρώτη σας εντύπωση για κάποιον/α καινούργιο/α. Σκεφτείτε ποια είναι η πηγή – όσο πιο αξιόπιστος ο αγγελιαφόρος σας, τόσο πιο σοβαρά θα πρέπει να πάρετε τις προειδοποιήσεις τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Τα ραντεβού δε χρειάζεται να είναι απολύτως τέλεια για να τα θυμάστε για πάντα. Μπορείτε να περάσετε καλά σχεδόν σε οποιαδήποτε περίσταση χάρη στη δημιουργική σας διάθεση και την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ σας. Δώστε στο ραντεβού σας την ευκαιρία να γίνει ταίρι σας!

Ζώδια Παρθένος

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας αφήσουν εξαντλημένους και απογοητευμένους στο τέλος της μέρας. Γυρίστε τη διάθεση σας με τη συμπαράσταση των φίλων σας που θα χαρούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε από μέσα σας τον πιο διασκεδαστικό εαυτό σας.

Ζώδια Ζυγός

Ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι ζωτικής σημασίας στο χτίσιμο μιας νέας σχέσης. Παρόλο που με αυτό το πρόσωπο μπορεί να έχετε βγει μόνο ένα ραντεβού, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι τα e-mails δεν έχουν ούτε κατά διάνοια τον ίδιο αντίκτυπο με μια αληθινή συνάντηση.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια σας σήμερα. Προσφέρετε τους ό,τι μπορείτε χωρίς να έχετε απαιτήσεις. Το να τους δείξετε το πόσο εξυπηρετικοί είστε, θα τους εντυπωσιάσει περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Ζώδια Τοξότης

Ο έρωτας και η διασκέδαση είναι πάντα ένας εξαιρετικός συνδυασμός όταν προγραμματίζετε το πρώτο σας ραντεβού. Αντί για το πατροπαράδοτο δείπνο και ταινία, κάντε κάτι περισσότερο δημιουργικό. Προγραμματίστε ψώνια στην τοπική υπαίθρια αγορά, μια μέρα στο λούνα-παρκ ή μια βόλτα στο πάρκο.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν τα παρατάτε εύκολα – οπότε γιατί είστε έτοιμοι να παρατήσετε αυτή την καινούργια προοπτική μόνο και μόνο επειδή είναι πιο δύσκολος στόχος από ότι έχετε συνηθίσει; Η επιμονή σας θα αποδώσει στο τέλος και η ανταμοιβή θα είναι πολύ πιο ευχάριστη.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Για το επόμενο σας ραντεβού, θα πρέπει να προγραμματίσετε κάτι ανεπίσημο και διασκεδαστικό. Δοκιμάστε κάτι χαλαρό, όπως μια βόλτα με τα ποδήλατα, μπόουλινγκ ή μια επίσκεψη σε μια γκαλερί. Αφήστε το παιδί μέσα σας να αναλάβει τον έλεγχο και ξεκινήστε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα παζλ μπορεί να είναι διασκεδαστικά αλλά αν λείπουν κάποια σημαντικά κομμάτια, εκνευρίζεστε. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα, φυσικά. Η μισή διασκέδαση είναι η γνωριμία με αυτό το καινούργιο πρόσωπο- απλά βεβαιωθείτε ότι δεν σας κρύβει κάτι σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66