ζώδια για ελεύθερους 04/08 Σάββατο

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

ζώδια για ελεύθερους 04/08 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Τα ραντεβού δεν είναι απαραίτητο να περιέχουν άβολα παπούτσια και περίπλοκα σχέδια – προς το παρόν η ευτυχία βρίσκεται στην απλότητα. Δείτε μια ταινία με αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/κοπέλα ή απλά προγραμματίστε ένα ήσυχο βράδυ με τους κοντινούς σας ανθρώπους, για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν βγείτε έξω σήμερα το βράδυ, φροντίστε να περιβάλλεστε από άτομα με τα οποία μπορείτε να είστε πραγματικά ο εαυτός σας. Με τη λαμπερή σας προσωπικότητα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσετε την προσοχή κάποιου/κάποιας που θα θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε για τυχόν συγκεχυμένα μηνύματα – τόσο αυτά που στέλνετε όσο και αυτά που λαμβάνετε. Αν αυτός/αυτή ο/η κούκλος/κοπέλα είναι μια φιλικός/ή, μια ψυχρός/ή για παράδειγμα, απλά ζητήστε του/της να βγείτε ένα ραντεβού και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια. Μη συμβιβάζεστε με μια μπερδεμένη κατάσταση.

Ζώδια Καρκίνος

Μια μικρή εξερεύνηση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα. Πηγαίνετε σε ένα μοδάτο μαγαζί που δεν έχετε επισκεφθεί, δοκιμάστε ένα καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής ή πηγαίνετε στα εγκαίνια μιας γκαλερί. Αν επεκτείνετε τους ορίζοντές σας είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει και η ερωτική σας ζωή.

ζώδια για ελεύθερους 04/08 Σάββατο

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Ανεβείτε στη σκηνή και δώστε ρεσιτάλ – είναι βέβαιο ότι θα τους εντυπωσιάσετε όλους. Ίσως έφτασε η ώρα να οργανώσετε μία βραδιά καραόκε ή να δείξετε τις χορευτικές σας ικανότητες!

Ζώδια Παρθένος

Πηγαίνετε την παρούσα ερωτική σας κατάσταση στο επόμενο επίπεδο σήμερα αντί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Τελειοποιήστε το στυλ σας αντί να το αλλάξετε ή συνεχίστε να μιλάτε με το τελευταίο σας φλερτ αντί να ψάχνετε καινούργια προφίλ στο διαδίκτυο.

Ζώδια Ζυγός

Ο γρηγορότερος τρόπος για να βελτιώσετε την ενέργεια της ερωτικής σας ζωής είναι να βοηθήσετε κάποιο φίλο με τη δική του! Αφήστε τη δική σας κατάσταση να προχωρήσει αργά και σταθερά προς το παρόν και προσφέρετε τη βοήθεια σας (και τις συμβουλές σας) σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Καθώς επεξεργάζεστε τα ερωτικά σας να έχετε κατά νου ότι δε διακυβεύεται μόνο η δική σας συναισθηματική κατάσταση. Αν πρέπει να πείτε όχι σε κάποιον ή να αναβάλλετε ένα ραντεβού, θα πρέπει να το κάνετε όσο πιο προσεκτικά και διακριτικά μπορείτε.

Ζώδια Τοξότης

Όταν οι άλλοι αρχίζουν να μιλάνε για τις σχέσεις τους (τωρινές και προηγούμενες), καλό θα ήταν να τους ακούσετε προσεκτικά. Είστε έτοιμοι να μάθετε από τα λάθη των άλλων – με αυτόν τον τρόπο θα μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο!

Ζώδια Αιγόκερως

Η δημιουργική σας πλευρά χρειάζεται κούρδισμα, οπότε δείτε αν οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι πρόθυμοι να είναι δίπλα σας στην αναζήτηση της επόμενης σχέσης σας. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα καραόκε πάρτι. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες υπό τη συνοδεία μουσικής.

chartomantia-087

ζώδια για ελεύθερους 04/08 Σάββατο

Ζώδια Υδροχόος

Η ενσυναίσθηση θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα, οπότε προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την οπτική των άλλων όσο περισσότερο μπορείτε. Ίσως ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα με τον/την οποία/α είχατε μια αμήχανη συζήτηση είναι απλά λίγο αγχωμένος/η ή αυτός/ή που άργησε στο ραντεβού σας έπεσε σε μποτιλιάρισμα.

Ζώδια Ιχθύες

Αν σήμερα έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, κάντε το αλλά με μέτρο. Ένα διάλειμμα για σπα ή για έναν περίπατο στο πάρκο είναι ιδανικό αλλά ένα εξάμηνο ταξίδι για τον γύρο του κόσμου είναι μάλλον υπερβολικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66