ζώδια για ελεύθερους 04/09 Τρίτη

evdomadiaies-5-11-5

ζώδια για ελεύθερους 04/09 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Λαχταράτε για κάτι μόνιμο; Μια σύνδεση με το παρελθόν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο προσγειωμένοι, κάτι που είναι καλό για εσάς τώρα. Περιηγηθείτε σε sites με αντίκες ή κοιτάξτε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες για να βρείτε κάτι με ιστορία.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μια έντονη ενέργεια σας περιβάλλει τον τελευταίο καιρό – οπότε κάντε κάτι πολυτελές και διασκεδαστικό. Δοκιμάστε ένα μασάζ σε όλο σας το σώμα – θα αισθανθείτε υπέροχα και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει για το σεξαπίλ σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο είναι γεμάτο με απαντήσεις στο διαδικτυακό σας προφίλ ή έχετε βάλει στο μάτι κάποιον/α καινούργιο/α; Μην περιμένετε – ο χρόνος είναι ώριμος για κάθε είδους επικοινωνία. Σκεφτείτε μερικές έξυπνες απαντήσεις και απλά πατήστε «αποστολή»!

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε το κουράγιο να ζητήσετε ραντεβού από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/κοπέλα που έχετε βάλει στο μάτι, αλλά σας είναι δύσκολο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πετύχετε. Είναι πιθανόν να χαρείτε με την απάντηση που θα πάρετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές, λίγη ματαιοδοξία μπορεί να είναι για καλό! Όπως σήμερα – φαίνεστε υπέροχα, και αισθάνεστε δικαίως υπερήφανοι. Βγείτε έξω στον κόσμο, όπου μπορείτε να δείτε και να σας δουν και να είστε βέβαιοι ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας.

Ζώδια Παρθένος

Η αμοιβαία κατανόηση είναι ζωτικής σημασίας ιδιαίτερα για εσάς. Αν αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας παρεξηγούν, σκεφτείτε τι λέτε και πώς το λέτε. Λογικά θα μπορέσετε να τα διορθώσετε όλα.

Ζώδια Ζυγός

Όταν γνωρίζετε κάποιον/α χαριτωμένο/η, είναι εύκολο για εσάς να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς. Είναι υπέροχο να αισθάνεστε κοντά σε κάποιον/α, αλλά προσπαθήστε να μη γίνεστε πολύ κτητικοί. Αν χαλαρώσετε λίγο, θα επιστρέψουν σε εσάς πολύ πιο παθιασμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Αν δεν είστε βέβαιοι για το πού πάει αυτή η σχέση, περάστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από αυτή. Το αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από εσάς. Όταν ξέρετε τι ψάχνετε, θα μπορέσετε να το βρείτε.

Ζώδια Τοξότης

Αν το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στην ευρύτερη εικόνα, είναι πολύ εύκολο να παραβλέψετε τις μικρές (αλλά ουσιαστικές) λεπτομέρειες. Μήπως χρειάζεστε κούρεμα; Τι λέτε για μια βόλτα μέχρι το καθαριστήριο; Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πώς οι λεπτομέρειες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλή εντύπωση.

Ζώδια Αιγόκερως

Όταν κάποιος είναι τόσο δυναμικός όσο εσείς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπορέσει να επιτύχετε ο,τιδήποτε βάλει σκοπό. Η επιπλέον προσπάθεια που θα κάνετε για την κοινωνική σας ζωή θα αποδώσει με ένα ευχάριστα γεμάτο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Πιθανότατα αισθάνεστε πιο άνετα (και περισσότερο προσγειωμένοι) και ως αποτέλεσμα νιώθετε περισσότερο ικανοί να αντιμετωπίσετε καινούργιες προκλήσεις. Τα ραντεβού μπορεί μερικές φορές να είναι εξαντλητικά, αλλά όταν αισθάνεστε χαρούμενοι για το ποιοι είστε, μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε ευλογημένοι (και μερικές φορές επιβαρυμένοι) με το χάρισμα της διαίσθησης. Δεν μπορείτε πάντα να το εκφράσετε με λόγια, αλλά τις περισσότερες φορές το ξέρετε όταν κάτι δεν σας πάει καλά. Βασιστείτε σε αυτή τη δύναμη σήμερα – δε θα σας οδηγήσει λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66