ζώδια για ελεύθερους 05/02 Τρίτη

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

ζώδια για ελεύθερους 05/02 Τρίτη

ζώδια Κριός

Ο προορισμός σας είναι να βρείτε την καλύτερη προσέγγιση για να έλξετε ένα ιδιαίτερο άτομο, αργά ή γρήγορα. Προς το παρόν συνεχίστε να κάνετε εξάσκηση στις ικανότητές σας στο φλερτ.

Φροντίστε να είστε προσεγγίσιμοι και θετικοί, χαμογελάστε και αφήστε τη γοητεία σας να κάνει όλα τα υπόλοιπα!

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το χάρισμά σας να κατανοείτε βαθιά τους άλλους. Χάρη στη συμπονετική οπτική σας για τα πράγματα, θα καταφέρετε να αποσοβήσετε μια κρίση… Και θα είναι πολλοί αυτοί που θα εκτιμήσουν περισσότερο εσάς και τις απόψεις σας!

ζώδια Δίδυμοι

Ένα άτομο του κύκλου σας θα κάνει κάποια σχόλια που θα σας μπερδέψουν… Θα σας κάνουν να αναρωτιέστε κατά πόσο μπορείτε να εμπιστεύεστε τους άλλους – και κυρίως ποιους. Αντί να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, προτιμήστε τη συγκεκριμένη στιγμή να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Υποκρύπτονται πολύ περισσότερα από όσα βλέπετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Καρκίνος

Σήμερα ενδέχεται να παρεξηγηθείτε από άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην πτοείστε, γιατί όσο εσείς είστε ξεκάθαροι τόσο θα κερδίζετε πόντους. Όλα είναι θέμα οπτικής. Αν κάποιοι δεν είναι σε θέση να σας κατανοήσουν, προχωρήστε παρακάτω. Προσπεράστε το και θα περάσει!

ζώδια Λέων

Έχετε τη διάθεση να βγάλετε κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες από τη ζωή σας. Όσο κι αν θέλετε να διατρέφεστε πιο σωστά και να ασκείστε περισσότερο, καλό θα είναι να μην ανοίξετε αυτή τη συζήτηση την επόμενη φορά που θα βγείτε ραντεβού. Όσο και να κάποιος εκτιμήσει τη διάθεσή σας, η πολυλογία περί βιταμινών και τροφών μόνο επιφανειακούς και εμμονικούς μπορεί να σας εμφανίσει!

ζώδια Παρθένος

Έχετε αρχίσει να απελπίζεστε για την εύρεση νέου συντρόφου, μετά από αποτυχίες στα τυφλά ραντεβού και στις ιστοσελίδες για τα προσωπικά; Προσπαθήστε να χαλαρώσετε επί του θέματος, γιατί το επόμενο ταίρι σας ενδέχεται να εμφανιστεί ακόμη και μέσα από τον εργασιακό σας κύκλο. Αρχίστε να εμφανίζεστε κι εσείς στις επαγγελματικές συγκεντρώσεις και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά!

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Η επικοινωνία ενδέχεται να δυσκολέψει σήμερα. Βουτήξτε πολλές φορές τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν ανοίξετε το στόμα σας. Αν μάλιστα πρόκειται να κάνετε κάποια παρουσίαση, φροντίστε να έχετε καταγράψει όσα έχετε να πείτε και να έχετε επιλέξει με προσοχή τους σχολιασμούς σας!

ζώδια Σκορπιός

Σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσει κάτι που είπατε χωρίς να το σκεφτείτε. Όμως αντί να προσποιηθείτε ότι δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα, φροντίστε να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Η ειλικρίνεια στην απολογία σας θα εκτιμηθεί. Από την πλευρά σας, πάρτε το μάθημά σας και να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε!

ζώδια Τοξότης

Η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε τα αισθήματά σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο. Το καλύτερο για εσάς θα είναι να είστε περιεκτικοί και ευθείς σε όσα πείτε, χωρίς να τα «χρυσώνετε». Μιλήστε από την καρδιά σας, χωρίς να διανθίζετε με σχολιασμούς που μόνο κακό θα κάνουν!

ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα δείτε αποδίδει η θετική σας οπτική, όταν ένα ιδιαίτερο άτομο θα χρειαστεί μια ώθηση στη διάθεσή του. Αν αφεθείτε, θα δείτε ότι το χαμόγελο και το γέλιο σας είναι αρκετά για να ανάψουν οι πρώτες σπίθες. Το άλλο άτομο θα εκτιμήσει την προσοχή που του δίνετε αλλά και τον ενθουσιασμό σας!

zodia-astra-tarot

ζώδια Υδροχόος

Το υποσυνείδητό σας έχει τον τρόπο του να εμπλέκεται στις καθημερινές σας δραστηριότητες και σκέψεις. Αντί να προσπαθείτε να το αγνοήσετε, εστιάστε στις συνήθειές σας και στα άτομα που συναναστρέφεστε. Κάπου εκεί θα εντοπίσετε το μήνυμα που πρέπει να αποκωδικοποιήσετε!

ζώδια Ιχθύες

Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκαθαρίσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Κάποια προηγούμενά σας πρέπει πλέον να περάσουν στην ιστορία… Δεν βοηθά καμία πλευρά το να κρατάτε κακία. Αντίθετα, θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλο και κοιτάξετε το μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream