ζώδια για ελεύθερους 05/08 Κυριακή

wroskopia-diazygio

ζώδια για ελεύθερους 05/08 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Να είστε αυθόρμητοι σήμερα – καλέστε μερικούς συναδέρφους και φίλους σας για να πάτε σε ένα καινούργιο, μοδάτο μέρος. Βεβαιωθείτε ότι θα καλέσετε και αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/κοπέλα που σας αρέσει εδώ και καιρό! Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Έχετε πολλές επιλογές τώρα, οπότε αν το πρώτο άτομο που θα σας προσελκύσει την προσοχή δεν είναι κατάλληλο για εσάς, περιμένετε λίγο. Έχετε χρόνο στη διάθεση σας – το σωστό πρόσωπο είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη σας κίνηση, ρωτήστε τι σκέφτονται οι κοντινοί σας άνθρωποι – ενδιαφέρονται μόνο για το δικό σας καλό. Στη συνέχεια προχωρήστε και κάντε μερικές αλλαγές.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους και έχετε αρχίσει να γίνεστε καχύποπτοι. Πριν ξεσπάσετε συναισθηματικά, δώστε τους μια ευκαιρία να μιλήσουν. Η αλήθεια πιθανότατα να είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα από όλη αυτή τη δραματική κατάσταση που έχετε πλάσει με τη φαντασία σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μόλις η κατάσταση είχε αρχίσει να γίνεται βαρετή, εμφανίζεται κάποιος/α στη ζωή σας με σοβαρές προοπτικές. Το αν θα προχωρήσετε μαζί του/της με προσοχή ή με θάρρος (ή και καθόλου) εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Προχωρήστε μπροστά και απολαύστε το πάθος αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

ζώδια για ελεύθερους 05/08 Κυριακή

Ζώδια Παρθένος

Έχετε τη δύναμη και την επιθυμία να κάνετε αυτό που πρέπει – ακόμη και αν οι επιλογές που έχετε να κάνετε είναι δύσκολες. Δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για να πάρετε τις αποφάσεις σας και αισθανθείτε καλά ξέροντας ότι κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος/α χρειάζεται έναν συμβιβασμό – μπορείτε να το κάνετε; Θα πρέπει να σκεφτείτε τι είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε και πόσα είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε. Δεν είναι κακό να γίνεστε εγωιστές μερικές φορές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για την υγεία σας τις επόμενες μέρες. Φροντίστε να τρώτε σωστά και να κοιμάστε καλά – αν ήσασταν χαλαροί με το πρόγραμμα γυμναστικής σας, τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να αφοσιωθείτε εκ νέου σε αυτό. Χρειάζεστε αυτή την ενέργεια για να αντεπεξέρθετε στις ωραίες στιγμές που θα έρθουν σύντομα!

Ζώδια Τοξότης

Αντιμετωπίστε χαλαρά την ερωτική σας ζωή και κακομάθετε τον εαυτό σας σήμερα. Καλέστε κάποιον/α σέξι για έναν μαραθώνιο ταινιών κινουμένων σχεδίων συνοδεία παγωτού. Ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε κοντά τώρα είναι να γελάτε και να περνάτε καλά μαζί.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί όλα αυτά που θέλετε για την ερωτική σας ζωή να μοιάζουν άπιαστα τώρα, αλλά καλό θα ήταν να θυμάστε ότι αυτή η κατάσταση είναι μόνο προσωρινή. Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε ακριβώς εκεί που θέλετε να πάτε.

zwdia shmera

ζώδια για ελεύθερους 05/08 Κυριακή

Ζώδια Υδροχόος

Αν δε δοκιμάσετε κάτι, πώς ξέρετε ότι δεν σας αρέσει; Αυτό ισχύει δυο φορές για τον έρωτα. Δώστε μια ευκαιρία σε αυτό το καινούργιο πρόσωπο παρόλο που δεν είναι ο τύπος σας – μπορεί τελικά να εκπλαγείτε!

Ζώδια Ιχθύες

Βρείτε έναν καινούργιο τρόπο για να διοχετεύσετε όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια και να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από όλα αυτά που μπορείτε να κάνετε. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε προπονήσεις για αυτόν τον μαραθώνιο, στον οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. Αν βρείτε και το κατάλληλο άτομο για να προπονείστε παρέα θα ήταν τέλεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66