ζώδια για ελεύθερους 05/09 Τετάρτη

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

ζώδια για ελεύθερους 05/09 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Αν έχετε αρχίσει να κουράζεστε να περιμένετε να σας ζητήσει κάποιος να βγείτε ραντεβού, κάντε κάτι. Δείτε πότε η στιγμή θα είναι σωστή και μετά τολμήστε το. Είναι βέβαιο ότι το άλλο πρόσωπο θα χαρεί που κάνατε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τόσο πολλές επιλογές! Με τόσα προφίλ στο διαδίκτυο, πώς μπορείτε να διαλέξετε σε ποιο θα απαντήσετε; Να θυμάστε ότι η ποιότητα είναι πολύ πιο σημαντική από την ποσότητα και καλό θα ήταν να περιορίσετε τις επιλογές σας σε αυτές με τις οποίες έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε να διασκεδάζετε!

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έχει μια συμβουλή ερωτικού περιεχομένου να μοιραστεί μαζί σας. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς αν θέλετε να την ακολουθήσετε είτε όχι, αλλά τουλάχιστον ακούστε την. Οι ερωτικές εμπειρίες των άλλων είναι πάντα χρήσιμες, ακόμη και αν μάθετε τι δεν πρέπει να κάνετε.

Ζώδια Καρκίνος

Όποιος/α θέλει να κάνει μια συζήτηση μαζί σας καλά θα κάνει να προετοιμαστεί – έχει την τύχη να έχει την πιο γοητευτική παρέα, εσάς! Η ικανότητα σας να μετατρέπετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στην πιο συναρπαστική ιστορία σας κάνει την ψυχή του πάρτι. Σε ποιον/α τυχερό/ή θα στρέψετε την προσοχή σας σήμερα το βράδυ;

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης σημαίνει ότι δεν ανησυχείτε μήπως χάσετε την ταυτότητα σας μέσα σε μια ερωτική σχέση. Φυσικά, ακόμη μπορείτε να επιτρέψετε σε κάποιον/α ιδιαίτερο/η να μπει στη ζωή σας και να τον/την αφήσετε να σας επηρεάσει. Ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες!

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τα πάντα σε σχέση με τα ραντεβού αλλά τώρα κάποιο καινούργιο πρόσωπο έρχεται να ταράξει τα νερά. Μπορείτε να μείνετε προσκολλημένοι στις παλιές σας ιδέες – ή μπορείτε να αφήσετε αυτό το πρόσωπο να σας μάθει κάτι. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά γιατί να μη δείτε τι μπορούν να σας προσφέρουν;

Ζώδια Ζυγός

Είστε σε φάση που αναπολείτε το ερωτικό σας παρελθόν. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που περιμένατε, πάντα μπορείτε να μάθετε κάτι από την εμπειρία. Σήμερα περάστε χρόνο για να σκεφτείτε όλα όσα μάθατε και τι θέλετε να κάνετε διαφορετικά από εδώ και στο εξής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Ένα καινούργιο φλερτ σας έχει κάνει να πετάτε στα σύννεφα! Απολαύστε το συναίσθημα αλλά να θυμάστε να μείνετε και λίγο προσγειωμένοι. Θα πρέπει να έχετε ένα στέρεο έδαφος για να προσγειωθείτε όταν θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη γη.

Ζώδια Τοξότης

Μετά τις τελευταίες εβδομάδες , λαχταράτε λίγη περισσότερη σταθερότητα. Τώρα εκτιμάτε περισσότερο την ουσία από την εμφάνιση. Κάποιος/α πάνω στον/στην οποίο/α μπορείτε να στηριχθείτε ασκεί μεγαλύτερη γοητεία για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο δρόμος προς τον έρωτα μπορεί να μοιάζει μακρύς αλλά μερικές φορές θα πρέπει να κάνετε κάτι να συμβεί! Προσπαθήστε να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να επιμείνετε. Συνεχίστε να προσπαθείτε και τα πράγματα θα τακτοποιηθούν εκεί που δεν το περιμένετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Η χημεία ανάμεσα σε σας και αυτόν/αυτή τον/την καινούργιο/α τύπο/κοπέλα είναι σχεδόν τρομακτική! Με τέτοια γοητεία είναι ζήτημα χρόνου ν’ ανάψει η φλόγα του έρωτα, οπότε ίσως θα πρέπει να αδειάσετε το πρόγραμμά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να σκαλίσετε σε βάθος για να φτάσετε στην καρδιά του τελευταίου σας φλερτ. Από τη στιγμή που περνάτε καλά, συνεχίστε. Ευτυχώς για εσάς, όλη αυτή η επιπλέον προσπάθεια θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia