Ζώδια για ελεύθερους 05/12 Τετάρτη

sex-selini-zodia

Ζώδια για ελεύθερους 05/12 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Είναι ώρα για πάρτι – σωστά; Παρόλο που μπορεί να έχετε μερικές σέξι επιλογές, θα πρέπει να διατηρήσετε τη ζωή σας σε μια ισορροπία σήμερα.

Πάρτε τα πράγματα χαλαρά στην ερωτική σας ζωή και προσπαθήστε να μην το παρακάνετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα διασκεδάσετε σε πάρτι και γιορτές. Με όλη αυτή τη γλυκιά, ζεστή, θετική ενέργεια που έρχεται στο δρόμο σας, αισθάνεστε ότι μπορεί να συμβεί σχεδόν ο,τιδήποτε. Προχωρήστε μπροστά και γίνετε η ψυχή του πάρτι!

Ζώδια Δίδυμοι

Αν έχετε μεγάλα σχέδια για απόψε, κάντε κάτι διαφορετικό νωρίτερα – μια προπόνηση στο γυμναστήριο, λίγο περπάτημα ή έναν υπνάκο. Χρειάζεστε λίγη χαλάρωση και αν δεν το καταφέρετε, έχετε δικαίωμα να αναβάλλετε τα σχέδια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Μια χειρονομία δεν χρειάζεται να είναι αποκαλυπτική ή να τα λέει όλα στα ίσια. Ένα απλό φιλικό γεια ή μια αστεία ερώτηση μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικά και είστε πολύ καλοί σε αυτό τώρα, οπότε να έχετε αυτοπεποίθηση!

Ζωδια Λέων

Δεν είναι και τόσο πιθανό να ρισκάρετε τώρα, αλλά να θυμάστε ότι η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα. Συστηθείτε, ξεκινήστε μια συζήτηση και να είστε ο εαυτός σας. Εάν είστε εξωστρεφείς, θα υπάρξει ανταπόδοση.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα έχετε φοβερή ενέργεια! Είστε απίστευτα σέξι, κάτι που σημαίνει ότι ευνοούνται ιδιαίτερα τα ραντεβού, τα πάρτι ή ακόμη και οι τυχαίες γνωριμίες. Πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να το αξιοποιήσετε στο έπακρο!

Ζώδια Ζυγός

Έχετε ιδιαίτερα οξυμένη αντίληψη – έχετε μια άμεση, αδιαμφισβήτητη ικανότητα να κάνετε καινούργιες επαφές τώρα. Αναγνωρίστε όσα δε λένε και ακούστε αυτά που εκφράζουν δυνατά – και θα βγάλετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Είστε αρκετά καλοί με τις λεπτομέρειες σήμερα – παρατηρώντας αντιδράσεις, κάνοντας μικρές συζητήσεις και εντοπίζοντας πού θα περάσετε καλά. Είναι μια πολύ χρήσιμη ικανότητα για την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Τοξότης

Η δουλειά σας είναι αρκετά αγχωτική αυτή την περίοδο, και ούτως ή άλλως θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να χαλαρώνετε από τα καθήκοντά σας. Κάντε έναν ωραίο περίπατο, πάρτε έναν γρήγορο υπνάκο ή κάντε ένα ζεστό μπάνιο για να νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για έρωτα.

Ζώδια Αιγόκερως

Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο σήμερα συνοδεύεται από περίσκεψη- που σημαίνει ότι είστε ένας σπουδαίος βοηθός, φίλος και ίσως και κάτι περισσότερο. Κάποιος/α σίγουρα θα λατρέψει αυτό τον γλυκό συνδυασμό των προσόντων σας.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Υδροχόος

Η δουλειά σας απαιτεί περισσότερη υπομονή από εσάς, αλλά αφήστε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε όλες τις λεπτομέρειες των επερχόμενων κοινωνικών σας υποχρεώσεων – ή τουλάχιστον πάρτε μαζί σας αυτόν τον ικανό σας φίλο για να τα οργανώσει όλα και να σας ενημερώσει!

Ζώδια Ιχθύες

Πρέπει να δώσετε στον έρωτα μια ευκαιρία! Εάν δεν είστε σίγουροι για ένα πάρτι, πηγαίνετε ούτως ή άλλως! Αν αναρωτιέστε αν αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα είναι διαθέσιμος/η, πείτε τους ένα γεια! Δείξτε ότι προσπαθείτε και θα πάρετε κάτι σε αντάλλαγμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia